• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum..Bu giysi damatlık mı oluyor?

4 gündür küs şeklindeydik.Bugün nişanlandım dedi inanmadım fotograf attı yaninda da gelinlikle bir kız bu ama ben inanmıyorum
Nişanlandım mesajina ne karsilik verdin? Hayirli olsun filan deseydin keske, umursamasaydin. Çünkü önemsenmeyi haketmiyor. ay bi de gobekliymis:KK53: bosver, sal gitsin

şu fotodan damatlık çıkarımı nasıl yaparsın? bildiğin birinin düğününe gitmiş ordan da sana foto atıp kandırmış. hiç ilgilenme bile, ne yapmaya çalıştığı ortada. anlattığı hikaye baştan sona kurgu hatası dolu.
he he hayırlı olsun de geç, hatta onu bile deme şu zekaya değmez.
hatta kimin düğününe gittiyse kocasına deki senin karını evlendim bak karım diye millete tanıtıyor bak onu nasıl eşşek sudan gelinceye kadar dövüyorlar:D

4 gunde sana nisanlandim veya evlenecgm diyen adam icin neden agliyorsunuz allah askina yapmayin. 4 gun icinde gerck veya espiri bana boyle diyip resim atan adama hayirli olsun mutluluklar der daha da arayip sormazdim.ayrica o kiyafet damatliga hic benzemiyor

Konu başlığında "damatlık mı oluyor" diyor..
Konu içeriğine "nişanlanmış" yazıyor..
Şimdi oturup uzaktan gülüyor mu acaba bize..
Şapşik :KK9:

Bu damatlık mı oluyor ben düğünlerde her erkekte görüyorum neredeyse 4 gündür küs olduğum erkek arkadaşım evlenmiş...
Kız bi düğüne gitmiştir diyeceğim ama papyon ne alaka. Damatlık da böyle olmaz yani hadi pantolon yeleğe uydursa Lacivert olur. Bi kadın zaten kocasına böyle damatlık giydirmez bence ben giydirmezdim yani

Bence kuzeninin ya da bi tanıdığının düğümüne gitmiş sizi biraz üzmek istemiş sanırım

sana resım atıp baaaakkk benn niaşanlandımmmm baaakk ben evlendım dıyorsa yalandır.

Papyonlu damatlık gömleğinin yakası öyle olmaz. Ama tabi düz bir takımda almış papyonu uydurmuş olabilir. Damatlar kemer takabilir benim eşimde taktı ama bununki çok ne bilim kro gibi. Damatsa çok rüküşmüş. Bilemedim. Azcıkta kilo versin o ne göbek öyle yelek kapanmaz

Back
X