- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
- Konu Sahibi bombycinus
-
Yoo gayette kırar.Gerçekten seven, sevdiğini kırmaya kıyamaz değil mi? Şu an tüm söylediği güzel sözler yalanmış gibi geliyor
Ben böyle hayal etmemiştim.Yoo gayette kırar.
Yüzüme kapatmak yerine konuşmayı tercih edebilirdi ama. Kafamı şişirme demesi çok ağrıma gitti. Bu davranışı konuşarak çözemediğimizi göstermiyor muArama demissiniz ve aramamis.anlasamadiginiz duruma neden agliyorsunuz? Erkek arkadasiniz agrisi varmis, bu durumda bile israrla tartismissiniz ama siz stresli doneminizdesiniz diye kirilmissiniz. E adamin da agrisi varmis. Hep ben diyemeyiz ki.
Bilmiyorum belki banlanirim söylediklerinden dolayı ama.hayal ettiğimiz şeyler her zaman gerçekleşmiyor oz3llikle ilişkiler konusunda.belliki yasin küçük.erkeklere çok fazla anlam yüklememek onlardan çok fazla birşey beklememek lazım.cunku hepsi çok benciller.Ben böyle hayal etmemiştim.
Gerçekten seven, sevdiğini kırmaya kıyamaz değil mi? Şu an tüm söylediği güzel sözler yalanmış gibi geliyor
O telefonu yüzüme kapattın ya bir daha beni arama yazdım. O da aramadığına göre sanırım ayrıldık bizYa genel tavri bu degilse belki agrinin etkisiyle anlik sinirle olduysa falan dis agrisi cok kotu oluyo çünkü. Bide hakli goruyosa kendini erkekler arama deyince aramiyo bence. Bende kavgadan sonra sinirle demistim eski sevgilime o da aramamisti sonrada sen arama dedin demişti niye aramadigini sorunca. Halbuki ben biraz diretsin istemiştim ama o askindan gebersede uzulsede catlasada gururundan odun veren bi tip degildi pek belki sevgilinde o yapidadir. Bence önemli bi konuysa yuzyuze konusun telefonda anlasmak zoe oluyo cidden
Doyana kadar agla ve bitir.4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Etkisi geçmeye başlamıştı yavaştanDiş tedavisinden sonra ağzını bile kırarım sinirimi bozarsa. O çene nasıl uyuşuyor haberiniz var mı sizin?
Hepsini tanıdınız galibaBilmiyorum belki banlanirim söylediklerinden dolayı ama.hayal ettiğimiz şeyler her zaman gerçekleşmiyor oz3llikle ilişkiler konusunda.belliki yasin küçük.erkeklere çok fazla anlam yüklememek onlardan çok fazla birşey beklememek lazım.cunku hepsi çok benciller.
Ya hahahahahahahaİnsan cenazede bile 4 saat aralıksız ağlamıyor yahu. Pilav et falan yiyip sonra ağlamaya devam ediyor. Ayran da var tabi. Suratına telefon kapattı diye 4 saat ağlamak da ne bileyim. Tabi ben biraz Mahmut abi olduğumdan telefonu yüzüme kapatsa geri arayıp "o telefonu senin..." der, ben kapatırım yüzüne ama ağlamak da bir seçenek tabi. 4 saat fazla.
Etkisi geçmeye başlamıştı yavaştan
O telefonu yüzüme kapattın ya bir daha beni arama yazdım. O da aramadığına göre sanırım ayrıldık biz
Bu ara biraz erkek düşmanlığı mevcut bendeHepsini tanıdınız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?