Ağlıyorum

Aslında hep o özür diler ama bunu yaparken sırf ben istedim ve uzamasın diye özür dilediğini belli eder. Benim tartışma hevesimi kursağımda bırakır.

Ama şimdi yüzüme telefonu kapatmış ve kafamı şişirme demiş bir adamı siz arayıp özür diler misimiz? Benim de bi gururum vardı bi zamanlar çünkü
Yani sen de hatalısın kusura bakma. Bu durumda o zaman şunu mu diyelim sana.. Demek ki iyi gün dostusun adam canının derdindeyken sen de kendini düşünüyorsun ? Gurur yapılır ama hatalı olduğun yerde özür de dilenir.. senin bigün sevgiline destek olman gerekirdi köstek değil iyileştiği zaman sorunlarınısı oturup konuşurdunuz.. Bu durumda ne bekliyordunuz ki ? Adamdan aşkm günün nasıl geçti demesini beklerken aynısını siz yaptınız mi ? Hayatım dişin nasıl ağrın var mı ? Nasıl geçti ? Vb. Şekilde destekçi oldunuz mu ? Ve bile bile neden tartışma çıkartmak.. olayon öncesine bakın sonucuna gelene kadar..

Ama haklı olduğumda da aynısını yapıyor, laf olsun diye özür dileyip beni haksızmışım konumuna düşürüyor.
Tartışmayı seviyor gibisiniz, sevgiliniz ise tartışmaktan kaçınıp hep alttan alan taraf gibi. Bence siz baya hatalısınız. Sakin bir şekilde özeleştiri yapın anlarsınız

Ama şimdi yüzüme telefonu kapatmış ve kafamı şişirme demiş bir adamı siz arayıp özür diler misimiz? Benim de bi gururum vardı bi zamanlar çünkü

Ben aramam özür de dilemem yüzüme kapatan birisini bu sevgilim olmasınıda gerektirmez tabii haklıysam.
Ama nasılsın dişin ne durumda diye mesaj atabilrsin özür dilemek istemiyorsan

Bir de kafamı şişirmeni istemiyorum dedi o var
Diş ağrısı çekerken sıze bugun nasılsın mı demeliydi anlamadım ? Sizin demeniz gerekmez mi ? Birde kafamı şişiriyorsun vs demiş çok mu fevrisiniz sürekli tartışma çıkaran her şeye alınan uzatan biri misiniz? Belki diş ağrısıyla artık dayanamamıştır patlamıştır. Sureklı özür diliyormuş. Belkide haklı olan odur bılemeyız. Tartışmalarınız neyden kaynaklı açın biraz

Yahu ağlıyorum yazınca çok alengirli şoklu bişiler bekledim. Arkadaşım ya bu dertler çerez çorba bize biraz abartmıyo musun sence 4 saat ağlamak ne?

Benim kocam da hep özür dilerdi. Susayım diye ajsjsj. Özürden sonra dırdırı sürdürmek çok zor çünkü.

Aslında hep o özür diler ama bunu yaparken sırf ben istedim ve uzamasın diye özür dilediğini belli eder. Benim tartışma hevesimi kursağımda bırakır.

Tabi haklsiniz o zaman. Onca tartisma hevesi kursaginizda kaldiysa 4 saat aglamak hakkiniz :) adam ne bilsin sizin tartismalardan beslendiginizi. 3 ay iyi cekmis ama adamin da hakkini vermek lazim simdi :)

Ama haklı olduğumda da aynısını yapıyor, laf olsun diye özür dileyip beni haksızmışım konumuna düşürüyor.
3 aydır birliktesiniz.. adamın özür dilemelerini bile laf olsun diyorsunuz.. Hiç sağlıklı bir ilişki değil ayrılın net.. Ve bence kendinisi düzeltmeden yeni bir ilişkiye.başlamayın çünkü gerçekten çok ama çok fevrisiniz ve tartışmayı seviyor gibisiniz.

Uyudun mu yazdım
Cevap gelmezse alacağınız olsun

Ooo uyudun mu en sevdiğim mesaj. Evet derse ağlamayın. Diyebilir çünkü. Görüldü yaparsa da ağlamayın. Uyudun mu benim gençlik dönemimde bitmemiş miydi ya, hiç gelişmemiş flört konuşmaları. Nostalji yaşıyorum şöyan anlatın gelişmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…