- 7 Mayıs 2020
- 287
- 568
- 23
- Konu Sahibi bombycinus
-
Yarın o işteyken eşyalarımı evinden almaya gitsem mi? Bana aldıklarını bıraksam. Sanırım ayrıldık ÇünküTam geçmemiştir o, geçse kapatmazdı telefonu. Sonlara doğru böyle uyuşukluk ile iğne batması arasında bir his oluyor. En kötü zaman dilimi o. Geçmiş de direniyor gibi. Siniri bozuluyor insanın.
O telefonu yüzüme kapattın ya bir daha beni arama yazdım. O da aramadığına göre sanırım ayrıldık biz
Yüzüme kapatmak yerine konuşmayı tercih edebilirdi ama. Kafamı şişirme demesi çok ağrıma gitti. Bu davranışı konuşarak çözemediğimizi göstermiyor mu
Kafamı şişirmeni istemiyorum deyip yüzüme kapatmasaydı neyse de.. özür de dilerdim öyle yapmasa..şimdi ben de kırıldımAdam diş tedavsi görmüş önce iğneyi bi kendine mi batırsan ?
Tahammülü kalmadıysa kırar. İlişkinizi bir paragrafla analiz etmek çok zor. En çok hangi konu üzerine tartışıyorsunuz mesela?Gerçekten seven, sevdiğini kırmaya kıyamaz değil mi? Şu an tüm söylediği güzel sözler yalanmış gibi geliyor
Öyle bir kırar ki ....muğa bile kor mecazi anlamda yani.Gerçekten seven, sevdiğini kırmaya kıyamaz değil mi? Şu an tüm söylediği güzel sözler yalanmış gibi geliyor
Aşkım kusura bakma akıl edememişim, nasılsın bugün vs vs demesini beklemiştim...Konusarak cozemediginiz durumlarda telefonu neden karsilikli kapatmiyorsunuz ki. Benin agrim olsa ve karsimdaki anlasamiyoruz dedigi halde konusmaya devam ederse ben de kapatirim. Yaptigi hos degil tabi ki ama buna ragmen siz 4 saat agliyorsaniz, demek ki 4 saat cok rahat tartisirdiniz. Neden cunku siz stresli bir donemdesiniz. Arama beni demissiniz aramamis. Sorun ne? Nasil hayal etmistiniz?
E kavga başlatmışsınız diş tedavisi görmüş adama ne yapsn.ki .. zaten gergin ağrısı var siz de üzerine gidince sizden çıkartmış..Kafamı şişirmeni istemiyorum deyip yüzüme kapatmasaydı neyse de.. özür de dilerdim öyle yapmasa..şimdi ben de kırıldım
Belli belli 3,5-4 milyar erkeği gömdünüz bir andaBu ara biraz erkek düşmanlığı mevcut bendehepsine gıcığım
Gözlerim böcek gibi oldu zaten şimdidenSizde ağrısı olduğunu bildiğiniz halde hala sizi pamuklara sarsın diye beklenti içerisine giriyorsunuz
Yanlış anlamayında canımın derdine düşmüşken mıy mıy kimseyi çekemem
Artık ağlamayın bence sabah uyandıgınızda kaplumbağa gibi bakarsınız yoksa
Yarın o işteyken eşyalarımı evinden almaya gitsem mi? Bana aldıklarını bıraksam. Sanırım ayrıldık Çünkü
Aşkım kusura bakma akıl edememişim, nasılsın bugün vs vs demesini beklemiştim...
Belli belli 3,5-4 milyar erkeği gömdünüz bir anda
E kavga başlatmışsınız diş tedavisi görmüş adama ne yapsn.ki .. zaten gergin ağrısı var siz de üzerine gidince sizden çıkartmış..
Ama şimdi yüzüme telefonu kapatmış ve kafamı şişirme demiş bir adamı siz arayıp özür diler misimiz? Benim de bi gururum vardı bi zamanlar çünküSizde ağrısı olduğunu bildiğiniz halde hala sizi pamuklara sarsın diye beklenti içerisine giriyorsunuz
Yanlış anlamayında canımın derdine düşmüşken mıy mıy kimseyi çekemem
Artık ağlamayın bence sabah uyandıgınızda kaplumbağa gibi bakarsınız yoksa
Bu fevriliğiniz size hep kaybettirir. Yapmayın sakinleşmeyi bekleyin. Sevgiliniz rahatsızken üstüne o kadar gitmeniz da büyük bir hataYarın o işteyken eşyalarımı evinden almaya gitsem mi? Bana aldıklarını bıraksam. Sanırım ayrıldık Çünkü
Kocişciyiz sonuna kadarKocişim de kocişim.
3 aydır birlikteyiz, pek kavga etmemiştik doğrusuTahammülü kalmadıysa kırar. İlişkinizi bir paragrafla analiz etmek çok zor. En çok hangi konu üzerine tartışıyorsunuz mesela?
Birlikteydik sanırım....3 aydır birlikteyiz, pek kavga etmemiştik doğrusu
Gözlerim böcek gibi oldu zaten şimdiden
Evet ama beni de davranışıyla zora soktu. Yüzüme kapatmasaydı neyseydiBu fevriliğiniz size hep kaybettirir. Yapmayın sakinleşmeyi bekleyin. Sevgiliniz rahatsızken üstüne o kadar gitmeniz da büyük bir hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?