• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

Diş ağrısı çekerken sıze bugun nasılsın mı demeliydi anlamadım ? Sizin demeniz gerekmez mi ? Birde kafamı şişiriyorsun vs demiş çok mu fevrisiniz sürekli tartışma çıkaran her şeye alınan uzatan biri misiniz? Belki diş ağrısıyla artık dayanamamıştır patlamıştır. Sureklı özür diliyormuş. Belkide haklı olan odur bılemeyız. Tartışmalarınız neyden kaynaklı açın biraz
Ya tabiki ben de sordum naptın ettin diye ama sesi iyi gibi gelmişti, dışarı çıkmak için plan falan yapıyordu, ne bilim ağrısı olduğunu. Tartışmamız genelde benim triplerimden çıkıyor doğrusu. Hiç o kavga çıkarmadı

4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Boyle bir illet vardi basimda def ettim gitti 🤷🏼‍♀️ rabbime şükürler olsun kurtuldum o zattan. Sana deger vermeyenden uzak duracaksin kimse icin gözyaşı akıtmayacak ve beklenti icinde olmayacaksn bu kadar basit. Seni uzmekten cekinmeyen insanla niye hayatini heba edersin ki. Iyi düşün kendine saygıni yitirme ve değerini de düşürme hic bir zaman. Bunu yasamis biri olarak önerimdir sana. Uzun vadede böyle davranmissa iyi düşün.

Tabi haklsiniz o zaman. Onca tartisma hevesi kursaginizda kaldiysa 4 saat aglamak hakkiniz :) adam ne bilsin sizin tartismalardan beslendiginizi. 3 ay iyi cekmis ama adamin da hakkini vermek lazim simdi :)
Her tartıştıklarında böyle ağlıyorsa bundan da bıkmıştır sevgilisi

4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Yaşlarınız kaç? En son böyle sizin gibi düşüncelere sahip oldugumda 5-6 sene öncesi idi. Ben de bazen derdim anlaşamıyoruz diye. Ama zaman geçtikçe, ilişki rayına oturdukça, aslında biz büyüyünce değişiyor bazı şeyler. Belki karakterimiz değişmiyor ama bakış açımız değişiyor. Anlayışımız artıyor, merhametimiz artıyor ve bazı şeyleri kolayca silemiyorsun. Yani demek istediğim, eğer birbirinizi seviyor, sayıyor, güveniyorsanız, sadıksanız probleminiz her ne ise çok büyük bir şey olmadıgı sürece çözülebilir.. Telefonu yüzüme kapatmasına ben de cok sinir olurdum bu arada, barıştıgınızda güzelce söyleyin ki birdaha yapamasın. Konuşun, tartışın, ağlayın ama önce büyüyün. Gerçekten yaşınız kaç bilmiyorum yanlış anlaşılmasın ama kafa olarak büyümek önemli.. Dün yaptıgımızı bugün beğenmiyoruz yanlış mıyım? Biraz da yazdıklarınız dediğim gibi benim geçmiş yıllarımı hatırlattı o yüzden size büyüyün dedim :) Seviyorsanız ve seviliyorsanız tutun bırakmayın. Ben bırakmadım evlendim.. Selametle :)

Yüzüme kapattı ve ben uyudun mu yazdım. Gururum yerlerde şu an, hayır bu ben değilim.umarım yazar.:KK42:
Ooo uyudun mu en sevdiğim mesaj. Evet derse ağlamayın. Diyebilir çünkü. Görüldü yaparsa da ağlamayın. Uyudun mu benim gençlik dönemimde bitmemiş miydi ya, hiç gelişmemiş flört konuşmaları. Nostalji yaşıyorum şöyan anlatın gelişmeleri.

Ya tabiki ben de sordum naptın ettin diye ama sesi iyi gibi gelmişti, dışarı çıkmak için plan falan yapıyordu, ne bilim ağrısı olduğunu. Tartışmamız genelde benim triplerimden çıkıyor doğrusu. Hiç o kavga çıkarmadı
E o zaman çocuk haklı yani adamada acırım. Surekli trıp atanı kusura bakmayın bı sanıye yanımda tutmam negatıflık yayar. Kendinizi törpülemelisiniz

Yüzüme kapattı ve ben uyudun mu yazdım. Gururum yerlerde şu an, hayır bu ben değilim.umarım yazar.:KK42:

Haklısın uyanık olup olmadığını sormak çok zor bir kadın için. Suratına kapatmış telefonu ki bir kadına yapılacak en büyük hakaretlerden biri. Ama büyüklük sende kalsın boşver.

Benim kocam da hep özür dilerdi. Susayım diye ajsjsj. Özürden sonra dırdırı sürdürmek çok zor çünkü.
Benimki de hiç konuşmaz nasıl dayanıyor bilmiyorum ben her şey söylerim adeta dilimi anlamıyor gibi durur karşımda 😅😅😅🤬🤬

Çözülemeyen bu tartışmalar nedir? Siz mi başlatıyorsunuz. Sürekli aynı şeyler yüzünden tartışma yaşanıyorsa adamın yerinde kim olsa suratına kapatır.

Yok ben daha çok trafikte kavga ettiği iri kıyım amca oluyorum. Sıkıntı çıkmasın diye özür dileyip gaza basıp gittiğin.
Evli değilim ama bende tam bir mahmut abiyim tıpim minyon ama altım vardır bır vurdum mu adamın feleği şaşar 😂😂 ama şiddete karşıyım bu yüzden kıyamam 😂

Back
X