4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Ben kırıcı bir şey söylemedim, sadece konuşarak anlaşamıyoruz bir yere varamıyoruz deyince sinirlendi. Bu konuşmadan bu sonuca mı varıyorsun cidden dedi ve kapattı
Şunları okudum, ilave etmek istediğiniz ayrıntılar varsa, yazın.
4 saattir ağlıyorsunuz. (Baya hassas bir bünye)
Erkek arkadaşımla yok yere tartıştık. (Çok gereksiz bir konudan)
-Çok gereksiz bir konu için 4 saat ağladım.
Devam;
Tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz dedim (Birimizden biri konuşmayı bilmiyor)
Sinirlendi. (Konuşmayı bilmiyorsun demenin dolaylı bir yoluyla sinir harekete geçti)
Bu söylediklerini düşün, dedi. (Sana, onun halini anlaman için zaman tanıdı)
Kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzünüze kapattı. (Bu kaçıncıya yaşandığına göre değişir. Surata telefon kapatmak oldukça nezaketsiz bir davranıştır ve bu davranış, öfkeliyken daha berbat hale gelmemesi için bazen insanların tercihi olur)
"Bu konuşmadan cidden bu sonuca mı varıyorsun" dedi ve kapattı.
Bugün diş tedavisi görmüştü. (Fobileri varsa biraz hırpalanmış olabilir, fiziksel ağrı da var ve dinlenme ihtiyacı)
Stresli döneminiz, uyuyamamanız?.. (Hassas bünyenizden mi acaba?)
"Beni bir daha arama" dedim. (Bu ilişkiyi bitirme cümlesidir)
Aramadı. (Çok gereksiz bir konudan ilişkinizi bitirmeyi düşündüğünüzü düşündü)
Siz kırıcı bir şey söylemediniz, kırıldınız.
İletişiminiz problemli. Sizin taraf bir miktar daha problemli sanki.
Trip atmadan bi konuşmayı deneseniz mi acaba?