• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

Diş ağrısı olmasa ve telefonu yüzüme kapatsa bu ayrılmak istiyorum, umrumda değilsin demek zaten. Ayrılmak isteyen birinin peşinde sürünefek biri değilim.
Ama herşeye rağmen o senin peşinden sürünsün o arasın o özür dilesin o seni hep el üstünde tutsun istiyor gibisin. Arama beni demişsin ama belli ki hatalısın aramadı diye üzülüyorsun.🤷‍♀️

Diş ağrısı olmasa ve telefonu yüzüme kapatsa bu ayrılmak istiyorum, umrumda değilsin demek zaten. Ayrılmak isteyen birinin peşinde sürünefek biri değilim.

Allah icin hic degilsin :) en fazla aglama suresi 4 saatten 8 saate cikar hepsi bu :) o da tribin sanindandir:)

Allah icin hic degilsin :) en fazla aglama suresi 4 saatten 8 saate cikar hepsi bu :) o da tribin sanindandir:)
Daha önce ayrılıkta haftalarca ağladığım oldu hatta aylar sonra bile hatırlayınca canımı sıkan olaylar yaşanmıştı. Ama asla barışmadım, tüm iletişim yollarını kapattım. Geri çevirdim. Hala rüyama giriyor bazen ama barışmak gibi bir çabam asla olmadı

Ben duygusal biriyim, bunu bilip öyle seven sevsin. Sevmeyen de sevmesin. Niye sevmedin diyecek halim yok. Ama seviyorum deyip de kalbimi kırarsa o zaman, hayırdır demek hakkım değil mi?

Daha önce ayrılıkta haftalarca ağladığım oldu hatta aylar sonra bile hatırlayınca canımı sıkan olaylar yaşanmıştı. Ama asla barışmadım, tüm iletişim yollarını kapattım. Geri çevirdim. Hala rüyama giriyor bazen ama barışmak gibi bir çabam asla olmadı

Ve hepsinin acisini 3 aylik iliskiden cikariyorsun. Sence saglikli bir davranis mi? Insanlar mutlu olup mutlu etmek icin iliski yasarlar. Birileri surunsun ve ben bundan mutlu oluyorum demek akil kari degil. Bu kadar agir ne yasadin?

Ben duygusal biriyim, bunu bilip öyle seven sevsin. Sevmeyen de sevmesin. Niye sevmedin diyecek halim yok. Ama seviyorum deyip de kalbimi kırarsa o zaman, hayırdır demek hakkım değil mi?
Kalbini kırarsa hayırdır demek hakkin daa zaten arama beni demişsin. Ne diyelim istiyorsun anlamadım ki

Kalbini kırarsa hayırdır demek hakkin daa zaten arama beni demişsin. Ne diyelim istiyorsun anlamadım ki

Surunsun, yalvarsin, paspas olsun istiyor. :) Bu onun icin bir sevgi gostergesi. Kavgasiz huzursuz bir iliski yasarsa bundan rahatsizlik duyuyor. Gençmiste cok uzulmus ve simdi artik boyle mutlu olmak istiyor :) erkeklerin isi de zor ya :) sen sevip sevilmeyi hayal et surunmedin diye trip ye zor yani :)

4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan

Ben kırıcı bir şey söylemedim, sadece konuşarak anlaşamıyoruz bir yere varamıyoruz deyince sinirlendi. Bu konuşmadan bu sonuca mı varıyorsun cidden dedi ve kapattı

Şunları okudum, ilave etmek istediğiniz ayrıntılar varsa, yazın.

4 saattir ağlıyorsunuz. (Baya hassas bir bünye)
Erkek arkadaşımla yok yere tartıştık. (Çok gereksiz bir konudan)
-Çok gereksiz bir konu için 4 saat ağladım.

Devam;
Tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz dedim (Birimizden biri konuşmayı bilmiyor)
Sinirlendi. (Konuşmayı bilmiyorsun demenin dolaylı bir yoluyla sinir harekete geçti)
Bu söylediklerini düşün, dedi. (Sana, onun halini anlaman için zaman tanıdı)
Kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzünüze kapattı. (Bu kaçıncıya yaşandığına göre değişir. Surata telefon kapatmak oldukça nezaketsiz bir davranıştır ve bu davranış, öfkeliyken daha berbat hale gelmemesi için bazen insanların tercihi olur)
"Bu konuşmadan cidden bu sonuca mı varıyorsun" dedi ve kapattı.

Bugün diş tedavisi görmüştü. (Fobileri varsa biraz hırpalanmış olabilir, fiziksel ağrı da var ve dinlenme ihtiyacı)
Stresli döneminiz, uyuyamamanız?.. (Hassas bünyenizden mi acaba?)
"Beni bir daha arama" dedim. (Bu ilişkiyi bitirme cümlesidir)
Aramadı. (Çok gereksiz bir konudan ilişkinizi bitirmeyi düşündüğünüzü düşündü)

Siz kırıcı bir şey söylemediniz, kırıldınız.

İletişiminiz problemli. Sizin taraf bir miktar daha problemli sanki.
Trip atmadan bi konuşmayı deneseniz mi acaba?

Duygusal biri olduğunuzu bilmesi için, duygusallığınızın boyutunu güzelce izah edin partnerinize.
Ondan sonra sizle ne yapacağı konusunda karar vermesi kolaylaşır.

Çünkü trip atarak ne kadar duygusal olduğunuzu anlatmak, seçtiğiniz en berbat ve bencil yollardan biri şu halde.
Madem iddia ettiğiniz kadar duygusalsınız, sadece kendi duygularınızı değil, sevgilinizin duygularını da duyumsamaya çalışın, o duygusallığınızın hakkını verin ki hakkınızı talep ederken gülünç durumlara düşmeyin.

Ben de duygusal bir insanım, tanıyabileceğiniz en duygusal ve aynı zamanda duyguları tamamen alınmış insanlardan biriyim, ikisi bir arada neskafe gibiyim.

Törpülenmek nedir, iyi bilirim.
Bahsini ettiğiniz duygusallığın, en başta kendinizin iyiliği için törpülenmesi gerekiyor.
"Bunu bilip öyle sevsin" dediğiniz noktada muhtemelen bu talebiniz için ne çeşit bir iletişimde bulunduğunuzun da farkında değilsiniz. Bir bilmece gibi sunarsanız duygusallığınızı, yanlış tahminleri çoğalttığınızla kalırsınız.
Bunun üzerine bir düşünün derim.

Seven insan kırmaz, seven insan terketmez diye birşey yok. Ne hakkinda tartişiyordunuz yazmamişsiniz ama insanı çileden çikaran şeyler yapıp "seven insan katlanir" kafasinda olanlar da var şimdi.

Seviyor diye her konuda 726353 doz sakinleştirici içmiş gibi dolanacak değil insan.

Belki de erkek arkadaşiniz tamamen haksizdir onu da bilemem konuyu yazmadiginiz için kafama göre yorum yaptim. 🙄
Konuşarak anlaşamiyoruz dedikten sonra "konuşsaydi" demeniz ayri olay, konusarak anlaşamadigin biriyle tartişmaya devam etmek zaman kaybidir. Boşuna başini şişirmemek istemesi normal olabilir.

4 saattir ağlıyorum. Erkek arkadaşımla yok yere telefonda tartıştık, tartışmalarımızı konuşarak çözemiyoruz,anlaşamıyoruz biz dedim, sinirlendi. Bu söylediklerini bi kendi kendine düşün, kafamı şişirmeni istemiyorum diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bugün diş tedavisi görmüştü biraz ağrısı vardı ama ama yine de telefonu yüzüme kapatmasına çok kırıldım. Stresli bir dönemdeyim, uyuyamıyorum bunu biliyor ama beni üzmekten çekinmedi. Ben de bir daha beni arama dedim. Aramadı. Çok mutsuzum, ilişki yürütmeyi bile beceremedim ama beni kırmayı umursamayan biriyle de bir geleceğim olmaz diyorum. Napayım hanımlar yol göstern. Gözlerim kıpkırmızı oldu ağlamaktan
Sizin derdiniz yoktuda kendi kendime dert mi cikarayim dediniz? Erkek arkadasinizi sucluyorsunuz ama cocuk disciye gitmis siz onu onemsediniz mi? Onemsemis olsaniz belki agrisi vardir diye tartisilcak bir konu varsa bile ertelerdiniz. Biraz oz elestiri yapin arkadasiniz dedigi gibi kendi kendinize dusunun.

Bir de kafamı şişirmeni istemiyorum dedi o var
Ama sisiriyorsun bacım hakkaten yaaa...2 sayfa okudum dayanamadım kactim...Ama suratıma kapattı ama ama ama....Adamı darlamayin yahu dis ağrım var demiş daha ne desin...Bı yorumunda da genelde tartışmada o özür diler benim tartışma hevesimi kursagimda bırakır yazmışsınız yani tartismaktan zevk alıyorsunuz adam çekmek zorunda mı sizi

Back
X