• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum

onun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
sevgilinize annelik mi yapıyorsunuz?ben şokk.şu sitede artık şaşırmayacağım hiçbirşeye diyorum olmuyor anacığımm.mutlaka tuhaf bir şey okuyorum :KK45:

onun annesi yok ona her türlü aile olan benim ben annelik yapıyorum biliyorum zaten nasıl davranmam gerektiğini
Annesi yok diye annelik yapmanıza gerek yok siz sevgilisisiniz annenin yerini dolduramazsınız ama babası hasta olan bir insana dünya iyiside olsanız bu şekilde trip atmanız doğru değil ters anına gelmiştir sinirlenmiştir.

arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler

sevgilinize annelik mi yapıyorsunuz?ben şokk.şu sitede artık şaşırmayacağım hiçbirşeye diyorum olmuyor anacığımm.mutlaka tuhaf bir şey okuyorum :KK45:
Daha neler goorecen☺️☺️☺️

Yemin ederim su an sayende bir aydinlanma yasiyorum. Her konuda herkes ben sevgilime cok emek verdim diye agliyor. Ya ben kocama hic emek vermedim nasil evlendik acep biz diye dusunup duruyordum. Sorumun cevabini buldum thanks.

Bu arada babasi ve hastane olaylarina bu kadar emin olma. Seni rahat kandirir bu adam. Zaten aldatilmistin sanirsam.

Onun ailesinin olmaması annelik yapmamızı gerektirmezdi zira böyle sağlıklı bir ilişki olmaz. Ayrıca nasıl davranmaniz gerektiğiniz konusunda çok da iyi olmayabilirsiniz. Tekrar diyorum annnesi olarak görmeyin kendinizi çok sağlıksız bir söz bu . İyi geceler

21 yasindasiniz, kazik kadar adama annelik yapacak durumda oldugunuzu hic sanmiyorum. Tum gun babasiyla ilgilenmis adamin sizi nazlayacak hali oldugunu da hic sanmiyorum.
Baska birinin varligindan supheleniyorsaniz az gururunuz olsun ve konusmaya bile gerek duymadan ayrilin.
Zaten her turlu ayrilin.

arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler

En güzel silah kelimelerdir.. Doğru zamanda nokta atışı kısa ve net.. Çook uzun cümleler karşındakini yorar uğraşacağı varsa da uğraşmaz çabalamaz biraz gizemlli olmak lazım bu konuda sen kendin sormuşsun onun yerine yine kendin cevaplamışsın fırsat vermemşsin yani bunlara dikkat edersen senin kapında köpek olur

Ayrıldıysanız neden tüm gün aradınız?
Konuşmak istemiyorsa neden zorladınız?
Babasının durumundan dolayı ayrıldığınız halde yanında olmak için aradıysanız neden babası o durumdayken daha da üzecek şeyler söylüyorsunuz çocuğa?
Yani zaten bitmiş, belki hastane ortamında tüm aile babası düşünürken sizin kaprisinizi mi çeksin, hayır ayrılmamış olsanız belki. Terk etmişsiniz ve ilişkiniz bitmiş. Whats

Yani ayrıldığınız halde bu kadar aramanızın sebebi kötü hisseden eski sevgilinize destek olmak sanmıştım. Ancak destek olmak yerine daha da üzecek şeyler söylemişsiniz, kötü bir psikolojide olan insan aramaları açmayabilir, konuşmak istemeyebilir, bir değil birkaç gün sürebilir bunlar. Destek verilir anlayışlı karşılanır. Madem iyi hissetmesi umurunuzda değil, derdiniz ilişkiniz, o zaman keşke ya ayrılmasaydınız ya da bi geçmiş olsun diyip ayrılık kararınızın arkasında dursaydınız. Biraz tutarsızlık var yani canım, ayrılmışsan önüne baksan daha iyi olmaz mı?

Sesini duyayım diye mesaj attı, aradın, sonra da konuşmak istemiyorum diye kapattı ? Ağlama aman boşver..

20li yaşlarimin başindaki Cirilla olsam ben de olay yapardim bunu kesin. Hem sesini duyayim diyor arayinca da konuşmak istemiyorum diyor. Gerci içimdeki bencil tarafin hala olay cikarabilesi var boyle bir şeye, ruh halime bağli. 😂😂😂

Neyse belki konuşmanin iyi gelecegini dusundu sonra da butun gun ne yaptiniz diye sordugunda oturup bi de size baştan anlatmaya uğraşmak istememiş olabilir. Hastanede gün gecirdigini bildiginiz insana butun gun ne yaptiniz diye giriş yapacaginiza biraz rahatlatarak konuşsaniz boyle olmayabilirdi.

Zaten yazmak için yer arıyor muşşunuz🙄Hala aynısın, bitti falan ne gerek var yazmayın bi daha.

Kendini düşürdüğün şu duruma bir bak!!
Adamın umurunda değilsin net...
Önceki konunu biliyorum bu arada.

Adam gel bana annelik mi yap dedi size?
Adamın sizi bi tarafına takmadığını göremeyecek kadar sevgiye muhtaçsınız, sevgiden de haberiniz yok ayrıca. Bırakın sevgili felan yapma işlerini uzun bi süre önce kendinizi onarın, ruhsal olarak büyüyün sonra güzel bir ilişki yaşarsınız. Bu halde ilişki yaşamaya devam ederseniz üzgünüm ama mutlu olamayacaksınkz

Niye ki?
images (20).webp

Back
X