Ağlıyorum

Size böyle ilişki böyle sevgililik olmaz dedik. Uzun süre başka kızın peşinden koşmuş, 50 kere mesaj atmış, onu elde edemeyince de sizle takılıyor dedik. Üstelik bu kızla ev ortamında yakınlaşmışlar. Bunu bile sineye çektiniz. Ameliyat oldunuz aylarca sizi aramadı, babası daha önce hastalandığında sizi tersledi.

Bir mesajınızda da ayrılmak istemiyorum peşimden koşturmak istiyorum yazdınız. Aklınız fikriniz ulaşamadığı diğer kızda.
Bırakın "ona ben aile oldum" saçmalığını. Dış kapının mandalısınız ve bu nedenle tek mesajla şutlamış sizi. Kim ameliyat olur da sevgilisi aylarca arayıp sormaz? Kendinizi niye bu kadar düşürüyorsunuz, bu ne saplantı?

İyi ki babası varmış bu arada. Annelik yapıyormuşsunuz ya, nasıl babalık yapacaktınız?

Annesi yok diye annelik yapmanıza gerek yok siz sevgilisisiniz annenin yerini dolduramazsınız ama babası hasta olan bir insana dünya iyiside olsanız bu şekilde trip atmanız doğru değil ters anına gelmiştir sinirlenmiştir.
neden hepiniz bu kadar kırıcısınız

Onun ailesinin olmaması annelik yapmamızı gerektirmezdi zira böyle sağlıklı bir ilişki olmaz. Ayrıca nasıl davranmaniz gerektiğiniz konusunda çok da iyi olmayabilirsiniz. Tekrar diyorum annnesi olarak görmeyin kendinizi çok sağlıksız bir söz bu . İyi geceler
çok kırıcısınız

Babası fenalaşmış birisinden ilgi beklemişsiniz biraz daha anlayışlı olabilirdiniz

Yaşın kaç? Çocuk babası fenalaşmış hastaneye gitmişler belki korktu üzüldü sen ona destek olmak yerine triplere girmişsin lütfen böyle şeyler yapmayın biraz empati kapında köpek olurdun vs çok saçma 🙄🙄

arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler
Yahu babası hasta pessss...

diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim
anlamadım ki ben başka biriyle de görüştüğünü bile bile mi sevgiliydin?
öyleyse hayırlısı olmuş bitmesi o.O

arkadaşlar geçen gün sevgilimin WhatsApp olayını falan anlatmıştım dün gece ayrılmıştım gece birsuru mesajlar beni aramalar barışalım falan birsuru şey bugün sabahta babası fenalaştı hastaneye kaldırdılar biraz konuştuk teledonunun şarjı bitti akşama kadar ulaşmaya çalıştım sordum uğraştim sonra hiç konuşamadık eve geçince sesini duyayım diye mesaj attı aradım ne yaptınız bugün falan diye konuşmak istemiyorum dedi kapattı Bende yazdım sürekli değişen ruh halinle uğraşamam her şeyine katlanıyorum hala aynısın dedim yazma yorgunum dedi bitti dedim yolun açık olsun dedim seninde dedi bende diğer kız için uğraştığını vurgulayarak başkası olsa kapisinda köpek olurdun dedim beni engelledi.d bu da böyle bi hikayeydi ağlıyorum iyi geceler
Ben sizin ilişkinizi çözemedim. Kadın küfürbaz,adam desen böyle bir kadını sineye çekip dönüyor,sonra vazgeçiyor. Kadın dönen adama Trip atıyor.. Saçma sapan bir döngü. Sizin iki yolunuz var bence ; Sen kendini geri çekeceksin ona da kendine de zaman vereceksin. O da bı kendine gelsin toplasın. Ya da tamamen ayrilacaksınız ki bence ayrilmalisiniz. Evlenirseniz bosanirsiniz net..

Ben sizin ilişkinizi çözemedim. Kadın küfürbaz,adam desen böyle bir kadını sineye çekip dönüyor,sonra vazgeçiyor. Kadın dönen adama Trip atıyor.. Saçma sapan bir döngü. Sizin iki yolunuz var bence ; Sen kendini geri çekeceksin ona da kendine de zaman vereceksin. O da bı kendine gelsin toplasın. Ya da tamamen ayrilacaksınız ki bence ayrilmalisiniz. Evlenirseniz bosanirsiniz net..
kim küfürbaz?

Ayrılmakla en güzelini yapmışsın. Ya evlenseydin aldattığını bile bile günümüzde hala böyle aldatıldığını bilip evlenenler sevgili olanlar çok var. Ne o seviyorlar öyle sevgi olmaz net!!!

İyi gclr cnm

Back
X