ağrıdan nefes alamıyorum ölmek üzereyim acil yardım

hzehrak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
4
2
36
2 gün önce derim ince olduğu için kas altından meme protezi taktırdım. Kollarımı.kıpırdatamıyorum sırtım gogsum sanki dayak yemis gbi nefes almamı bile zorlastırıo. Ne kadar sürer ne zaman gecer yalvararım bana yardım edin hic gecmiycekmis gibi geliyo bu agrıya sadece degmiycegini düsünüyorum su an bildiginiz ilac igne vs var mı acil durum yazın nolur :KK43:

Canimsin daha cok taze ameliyatin bu yuzden bu agrilar bende ilk 4 gün bu agrilar gecmez ben ne yaptim diye dusunup pisman olmustum bugün 2nci haftam ve inan bazen ameliyat oldugumu bile unutuyorum.bende kas alti oldum Birkac güne yavas yavas iylesirsin ben ilk bir hafta hep otururak uyudum uzanamiyordum sifonu cekemiyordum bardagi tutamiyordum ama 6nci günden sonra hizla iylestim. 2 gündür agri kesici bile icmiyorum cok sükür. Doktorun sana agri kesici yazmadi mi?

Canım hiç araştırmadin mi önceden, bunlar çok normal.. Ben bunları bilerek ameliyat olmuştum ve geçeceğini bildiğim için de pek sorun etmemiştim. Tamam ağrı çok oluyor ama öyle öldüm diyecek kadar da değil. Geçer 4 günden sonra..

Canım ya ilk 4 gün çok kötü...ama sonra düzeliyorsun merak etme.ben ilk 4 gün ağrı kesicilerin etkisi geçmeye başlayınca çok kötü oluyordum.bu işkence bitmeyecekmi diyordum ama 4.günden sonra dayanılabilir duruma geliyorsun.

Ya bana bu kadar sölemedi hatta kasla deri.altının farkı cook farklı degil dedi bildiğiniz bi agrı kesici filan var mı en etkilisi yada benm acı.eşiğim inanlmaz düşük günü aglayarak baslayp bitiriorm :KK43:

Ya bana bu kadar sölemedi hatta kasla deri.altının farkı cook farklı degil dedi bildiğiniz bi agrı kesici filan var mı en etkilisi yada benm acı.eşiğim inanlmaz düşük günü aglayarak baslayp bitiriorm :KK43:
Benim de ağrı eşiğim çok düşüktür, doktorum bana kas gevşetici vermişti, sabah akşam alıyordum onu.. Yine de çok etkili olmuyor. Burdan ilaç tavsiyesi yapmak doğru olmaz.

Canim gecmis olsun. inanki cogumuz senin cektigin acilari çektik. Benimde agri esigim cok dusuktur. Ilk 3 gun nerden oldum ben bu ameliyati dedim. Ama 4. Gunden sonra hizla iyilestim. Gunduzleri daha iyi aksamlari agrim artiyordu. Bence bol hareket et ve sivi al. Dr zaten vermiştir agri kesicini ihmal etme. 1-2 gun daha disini sik. Benim 1 ay olacak nerdeyse sabahlari hala agrim Oluyo.

2 gün önce derim ince olduğu için kas altından meme protezi taktırdım. Kollarımı.kıpırdatamıyorum sırtım gogsum sanki dayak yemis gbi nefes almamı bile zorlastırıo. Ne kadar sürer ne zaman gecer yalvararım bana yardım edin hic gecmiycekmis gibi geliyo bu agrıya sadece degmiycegini düsünüyorum su an bildiginiz ilac igne vs var mı acil durum yazın nolur :KK43:
Canim oncelikle panik yapma. ilk 4-5 gun bu aciyi cogumuz yasadik.bu 4 -5 gunden sonra hic gecmeyecek sandigin agri hizla azaliyor.ben majezik icmistim ilk gunler.baya rahatlatiyo

Canim gecmis olsun. inanki cogumuz senin cektigin acilari çektik. Benimde agri esigim cok dusuktur. Ilk 3 gun nerden oldum ben bu ameliyati dedim. Ama 4. Gunden sonra hizla iyilestim. Gunduzleri daha iyi aksamlari agrim artiyordu. Bence bol hareket et ve sivi al. Dr zaten vermiştir agri kesicini ihmal etme. 1-2 gun daha disini sik. Benim 1 ay olacak nerdeyse sabahlari hala agrim Oluyo.
Aynen ilk 1 ay ağrı devam ediyor sabahları, sanki kaslar kasılmış, sertleşmiş gibi oluyor.

Uh 3. Günde 2. Ayı düsünmek içimi rahatlatmadı :)) bide direnler hala var ve sargılarıma akıo kan bu sadece bana olmuo dimi kan aktgını hissediyorum

Uh 3. Günde 2. Ayı düsünmek içimi rahatlatmadı :)) bide direnler hala var ve sargılarıma akıo kan bu sadece bana olmuo dimi kan aktgını hissediyorum

Sargilarina akmamasi lazim sanki. Minik siselere dolmasi gerekmiyormu kanin. bana dren takilmamisti ama drenler cikinca da cok rahatlarsin.

X