kendimi unutmuşum ya bende ilk doğumumda normal istediğim için suyum gelene kadar bekledim suni sancıda aldım ama inatçı oğlum gelmedi sancıyla girdim 3 santimde açılmam vardı
doğum konusunda geçmişinden olsa gerek çok karamsar düşünüyosun canım ya biraz daha relax olmaya çalış bebeğinde hissedip söylediklerini yapacak bak sen sezaryen istedikten sonra kim ne yapcakki sana rahat ol biraz ben bi anlatsam san kendi doğuma gidişimi gülermisin şaşırırmısın bilmiyorum yani biraz daha dirayetli olmaya çalış sende ben gibisin canın çok tatlı galibaaklinialirimsmile
canım çok ilginçtir ağrım nst de var görünüyor ama doktor bana soruyor ben hafif var diyorum allahtan hissetmiyodum suni sancı bile aldım daha fazla açılmadı o zaman ramazan ayıydı sabak erken saatlerde suyum geldi keşke biraz bekleseymişim hemen gittim iftarını yaptı doktorum beni aldı yani baya bi bekledim ama aşırı sancı çekmedim doktor baya gayretlisin dersine iyi çalışmışsın diyordu
ben çıkıyorum 5te kontrol var hazırlanıyım inş. iyi haberlerle gelirim kızlar dua edin
kızlar iyi haberlerim var plasenta çıkmış yukarya rabbim dualarımı kabul etti bebeğim 2 hafta önce 1400 1500 arasıydı şimdi 1800 olmuş suyu çokda az değilmiş hani iştahım kapalı demiştimya şu an açlıktan midem kazınıyor moralim yerine gelince. allaha şükür. balık yağı ve kan ilacı verdi sütü düzenli iç beslenmenede dikkat et dedi inş. daha iyi olur ve benim böyle sevindiğim gibi herkes mutlu haberler alıp sevinir inş.
ohh gözünn aydınn maşallahh sizee hayde git götür yemeklerii nammm nammm
inş.canım bende öyle düşünüyorum bakalım 2 haftada ne kadar olcak ben kndim 76 kilo olmuşum kendim almasam ahhhinşaallah dahada iyi olursunuz bebeğinle.. bu hafta kendine bi iyilik yap ve düzenli beslen bakalım bebeğin bi haftada ne kadar değişecek annesi :ecrin_bebek:
Evet bu dediklerini bende yaşıyorum.Zaten sık idrara çıkıyorum birde bazen çok sıkışınca çok fena acıyor kasıklarım ve iyice sertleşiyor karnım.Gaz olunca hele dahada ağrılı oluyor.
kızlar iyi haberlerim var plasenta çıkmış yukarya rabbim dualarımı kabul etti bebeğim 2 hafta önce 1400 1500 arasıydı şimdi 1800 olmuş suyu çokda az değilmiş hani iştahım kapalı demiştimya şu an açlıktan midem kazınıyor moralim yerine gelince. allaha şükür. balık yağı ve kan ilacı verdi sütü düzenli iç beslenmenede dikkat et dedi inş. daha iyi olur ve benim böyle sevindiğim gibi herkes mutlu haberler alıp sevinir inş.
bende çok sık gidiyorum bazen gece acayip sıkışıyorum gidiyorum oturuyorum uykumda çok agırdır uyukluyorum oturdugum yerde o esnada iki kez falan yapıyorum:):)umarım zamanında gelirler ha bu kızlar çok zilliler ben bu şikayetleri doktora anlatım o bana düşük tehliken var dedi ilaç verdi yarım yarım günde 3 kere kullanmam için içemedim ama çok ağrı yapdı bi 36 olsaydık allahın izniyle bnm karnımda çok aşagıda elimle itsem çıkıcak gibi duruyosempatiksalakcinni
Kaç haftakiktin sen bakalım
birde leğen kemiğine baskı yapıyor bebecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?