Ağrılı kasılmalarınız başladımı?

Yok canım hiç baktırmadım böbreklere.Ben sırt ağrımın nedeninin göbeğim olduğunu düşünüyorum hep...

Haklısın birbirimize destek olmalıyız.Zaten bizi bizden başka anlayan yok.Rabbim sancısız,sıkıntısız,kolay,sağlıklı,hızlı doğumlarla kurtarsın hepimizi inş.

Benim çok geç çıktı karnım.7.aya geldiğimde birden karnım büyüdü bu aya girincede dahada büyüdü ama aşağı indi bu seferde.Ailem beni karnım büyük göremedikleri için hep merak ettiler en son görüşmemizde bir daha böyle göremeyiz bebek doğar diye bir sürü foto çektiler.Kimisi karnının içi geniş dedi kimisi dar.Bir şey anlamadım bundan.Benim tek merak ettiğim çatım darmı genişmi doğumum nasıl olur?

Haklısın birbirimize destek olmalıyız.Zaten bizi bizden başka anlayan yok.Rabbim sancısız,sıkıntısız,kolay,sağlıklı,hızlı doğumlarla kurtarsın hepimizi inş.
canım ya yaşadıklarını okudumda mahvoldum burda farketmeden kasılmışım bende iki düşük yaptım çok sancılı oldu ama vajinismus ayrı bi sorun olmuş senin için.hakverilmeyecek gibi değilsin yani önyargıyla yaklaşanlar nerden bilsinler bunları.canım peki sezaryen istesen hiç normali beklemden düşünmüşsündür tabi ama başka bi sebebimi var allah kolaylık versin sanada hepimizede hakkında hayırlısı canımya

yok şeyimizi demiyorum tam karnı aşağıda olanların göbeği sarkar gibi duruyor. hani bazı erkeklerin öyledir ya, kemerlerinin üstünden aşağı sarkar karınları öyle diyorum.

bide gülencim 36 yada 37. haftamdaydım doğum yaptıuğımda
bebeğim 3.750 doğdu Maşaallah :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

Karnımda değil canım kasıklarımda sıkışma ve baskı oluyor ağrılı şekilde.Hani idrarını çok tutarsında ağrı yaparya öyle bir basınç oluyor kasıklarımda.Wc ye gidiyorum iki damla geliyor sadece.

Rabbim korumuş yavrunu.Yiyecek ekmeği varmışki yavrunun Rabbim size mesajlar vererek durumu göstermeye çalışmış.Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.Rabbim hakkımızda hayırlsını versin.

megicim sanki idrar yollarında iltihap varmış gibi hissettim en az 2 lt su içiyormusun

ay canım ya allahım size bağışlamış gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyor rabbim size bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versin
bide benimde hap yanlarımda hareket ediyor ama ağrı yok sadece suyu az olduğu için herlde hareketleri acıtıyor baya.böbreklerde sorun olsa ağrı yapardı heralde demi

cok üzüldüm ya meg benimdevajinismus gecmişim var 11 ay
aştıktan sonra eşimde sorun oldunu öğrendik
tüp bebek yaptırdık
bilirsin 2 günde bir gidip prob ile vajinal mauyne yaoarlar yumurtalar bakamk için neyse bagıra cagıra oluyordum muayneleri
toplama işlemi sırasında
vajinada damarım patlamış dikiş atmışlar
ben uyandımda muthış bi kanama gecirdim 3-4 dr altan elle karıştırdılar beni ic kanamamı diye sonrada bayılmışım ve bayıltmışlar iyicene uyanmım diye dikişi onarmışlar uyandımda içinde bi havlu kadar tampon vardı titriyodum bu olaydan sonra 3-4 ay ilişkiye giremedik zaten hamilede kalmadım.. ondna sonrada hiç altan muayne olamadım ben canım ikinci denemede hep aneztezi aldım dr dogum anında bebeği sıkıştırabilecğeimi bogabilecğeimi söyledi banada zaten ben istemiyordum sezeryan olucam
ancan birde sonda var
asadan kimseye elletemiyorum kendini
birde erken dogum riskim çıktı dr saolsun hiç zorlamıyor bieaz ugraşıyor ama vajianın ustunden içeir girmeden usg ile baskı yaparak görmeye calısıyor rahim agzını böyle olmayı ben ıstemedim.. hamile kaldım ilk günlerde düşük yapmaktan korktum bırak bebek gitmesin benibırakmasndan cok nası düşk yaparım beni inletirler diye düşünüyodum halbuku cok seviyorum cocumu
aglamak geldi içimden bunları anlatırken ya

megicim sanki idrar yollarında iltihap varmış gibi hissettim en az 2 lt su içiyormusun

Hayatım adına sanırım yaptığım en iyi şey bu.Elimden şaşal düşmez kış aylarında en az 2 lt yazın ise 3 lt su içerim.Evet tahlillerde 1 seneden fazladır var olan iltihap çıkar hep.Seviyesi orta düzeyde olduğu için doktorlardan pek uyarı almadım henüz.Yada tahlildeki diğer şeylere bakmaktan onu dikkate almıyor olabilirler.Biraz iltihabın var diyorlar her tahlilde.Ne düşüyor ne çıkıyor hep aynı seviyede.Yapıştı kaldı bana sanırım...

şişmi
dur bende bakayım şişmi

buarada ben pijemamı içine sokunca badımın bende öyle göbekli adamlar gibi duruyor karnım gıymatlım
agzını öpim aynen öyle
aman napım bi dogurumda saglıkla onuda hallederiz anacım
meg bende bir daha hamile kalmak isteyip istemedimi bilmiyorum ancak korkuyorum çünkü acil dr gititm 2 kere bebek hareket etmiyodu bi gün bi kerede bebejk oynayınca idrar sıkıştdım diye saolsunlar gittim yabancı hastaneler benid dövmekten beter ettiler hatta bu sorunu halletmeden hamile kaldım diye bir güzel azarlayanlarda oldu
birde ben bi saldıraya ugradım evliyken 2 cocuk saldırdı bana ondan sonrada iyice kötü oldum ya

beni mahvettiniz kızlar ya nasıl kasılıyorum okurken bacaklarım yoruldu canım büyük geçmiş olsun gerçekten vajinismusun bu kadar zor olduğunu bilmiyodum canım sondayı bana anesteziden sonra takmışlar yani ben takıldığını görmedim kendime geldiğimde sonda vardı.şimdi düşünüyorum acaba farketmedimmi diye ama acıtan bişey heralde. farketmemiş olmam mümkün değil belki sanada anesteziden sonra takılır

sonra takılıcak dr bayılınca takarım dedi
bir parmak kadar içeri ittirerek takıyolar cıkarırken acımışmıydı dogru soyle

bızım biraz vajinismusn başka evresi kimisi kolaycacık atlatıyor benim cok zordu gerçekten 3. doktorda hallettim bu iş haydar dumenede gittik

Biliyorum canım seninde vajinusmus geçirdiğini.Zaten bu tip kişilere çok hassas davranmaları gerekiyor.Yoksa aylarca o psikooji düzelmiyor.Eğer eşlerimiz anlayışlı olmasa evlilik hayatımızda cehenneme dönebilirdi.Onların desteği sayesinde atlatmaya çalışıyoruz ama ne yalan söyleyim ben eşimin zaman içerisinde beni o anlamda çekici bulmayacağını etkilenmeyeceğini düşünmeye başladım.Adam onca zaman bekledi,kanlı hallerimizi gördüler falan düşününce sanmıyorumki şevk kalsın içinde bana karşı.Bende olsam orasından zırt pırt problem yaşayan bayandan zamanla sıkılırdım incitmekten korkardım bu da zamanla onunla düşündüğüm yada olmasını istediğim şeyleri kafamda sınırlar ve yaklaşmam daha zor olurdu herhalde.Eğer bir gün benden uzaklaşırsa ki zaten hamişlikte- mecburen uzaklaşıyorlar - o zaman onu anlarım.Ordan doğum yapıp acıyı yaşadıktan sonra tekrar vajinusmus olma ihtimalim çok yüksek.Acıyacak sanıp yine kasmalarım başlar diye korkuyorum.

güzel dualarına gönülden amin diyorum..
evet böbreklerinde sorun olsaydı bel ağrısı gibi ağrı yapardı. yani belin sırtın ağrıyor zannederdin. o şekilde oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…