kızlar siz sırt ağrısı diyorsunuz ya, hiç böbreklerinize baktırdınız mı ultrasonda. sırt ağrısı zannedipte ağrıdan kıvranırken benim böbreklerde bebeğin sıkıştırmasından dolayı su toplaması olduğu ortaya çıkmıştı..erken doğuma sebebiyet veriyor.. tabi herkeste olmaya bilir.. doktorunuza bi deyiverin
benim ikinci hamileliğim birincide mide bulantısı bile hissetmemiştim sadece karnım büyümüştü kolay bi sezaryenden (genel anestezi)sonra 1 haftada normal hayatıma dönmüştüm.bebeğimde çok uyumluydu bana.ben tabi yine öyle olcak diye bekliyodum ama bir hamilelikte yaşanan neredeyse tüm rahatsızlıkları yaşıyorum yani ilk gebeliğimmiş gibi oldu.hiç korkmamıştım birincide şimdi tam tersi çok korkuyorum ama elden ne gelir her şey allahtan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü bi yerde nasıl düşünüyosak ona yakın şeyler yaşıyoruz bu bebekler nasıl girdilerse öylede çıkacaklar guclubacismileallah bi kolaylık verecektir inş.hepimizin desteğe ihtiyacı var birbirimize destek olalım:CüvCüv:
karnı tam aşağıda olanların Allah korusun böyle aşağı sarkar durumda oluyor :1ninca:
haa guzelmı korumşumm 76 kg yum 22 kg akldıydım en son :)
dur bakım bacak boyummı kısa boyum 170 bakım ust bedenmı alt bedenmı kısa dr vucut yapın dıyo napım dıyo :)
benım hemen karnım cıktı 12 hadtalıkken hamıle bluzları guyodum
ayaz; benım yengemde ıkıncıye hamule onunda ılkı cok kolay gectı bunda surundum artı agrıdan dıyo oda suanda 37 haftalık
canım ya yaşadıklarını okudumda mahvoldum burda farketmeden kasılmışım bende iki düşük yaptım çok sancılı oldu ama vajinismus ayrı bi sorun olmuş senin için.hakverilmeyecek gibi değilsin yani önyargıyla yaklaşanlar nerden bilsinler bunları.canım peki sezaryen istesen hiç normali beklemden düşünmüşsündür tabi ama başka bi sebebimi var allah kolaylık versin sanada hepimizede hakkında hayırlısı canımyaHaklısın birbirimize destek olmalıyız.Zaten bizi bizden başka anlayan yok.Rabbim sancısız,sıkıntısız,kolay,sağlıklı,hızlı doğumlarla kurtarsın hepimizi inş.
o ne demek gıymatlım yaw anlamadımmkı
benımkıde hep hamakta yatar gıbıydı 33 bas asa dondu sıpa halbukı ben ıstemıyom tekrar gerı donsun
meg senın karnının ıcınde agrı oluyomu bazenn
bırde goguslerınde sıt doluyor herhal agrıması ondandır belkım
Şeyimizimi diyorsun?Evet kocaman oldu şiş vaziyette.
evet herkeste olmuyor, Rabbim banada böyle bi imtihanı uygun görmüş.. inşaallah en iyi şekilde kazanmışımdır.
bebeğim sürekli aynı yerde döndüğü için enlemesine beni çok acıtıyordu. kafa aşağı inse iki yan taraf rahatlayacak, ama güşünsene bedeni iki böbreğimede yaslanmış bi vaziyette, kıpırdadıkça basıyor..bide çok hareketliydi hiç durmazdı.
ama şuna dikkatinizi çekmek istiyorum kızlar, doğumda bebeği çıkarınca doktorum hemen dışarı seslenmiş, tabi eşim dışarda bekliyor, demiş ki, bu tarihi siz değil, Allah(cc) belirlemiş, bebeğinize 4 yerden kordon dolanmış, ve o kısımlar morarmış, bebek ilk anda kireç gibi bembeyazdı, tüm beden morarsaydı 1 saat sonra bebeğiniz hayatta olmayabilirdi. çok isabetli bi karar vermişsiniz Mevla size bağışlamış... demiş..:a015:
yani kısmetten ötesi var mı arkadaşlar size soruyorum
Karnımda değil canım kasıklarımda sıkışma ve baskı oluyor ağrılı şekilde.Hani idrarını çok tutarsında ağrı yaparya öyle bir basınç oluyor kasıklarımda.Wc ye gidiyorum iki damla geliyor sadece.
ay canım ya allahım size bağışlamış gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyor rabbim size bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versinevet herkeste olmuyor, Rabbim banada böyle bi imtihanı uygun görmüş.. inşaallah en iyi şekilde kazanmışımdır.
bebeğim sürekli aynı yerde döndüğü için enlemesine beni çok acıtıyordu. kafa aşağı inse iki yan taraf rahatlayacak, ama güşünsene bedeni iki böbreğimede yaslanmış bi vaziyette, kıpırdadıkça basıyor..bide çok hareketliydi hiç durmazdı.
ama şuna dikkatinizi çekmek istiyorum kızlar, doğumda bebeği çıkarınca doktorum hemen dışarı seslenmiş, tabi eşim dışarda bekliyor, demiş ki, bu tarihi siz değil, Allah(cc) belirlemiş, bebeğinize 4 yerden kordon dolanmış, ve o kısımlar morarmış, bebek ilk anda kireç gibi bembeyazdı, tüm beden morarsaydı 1 saat sonra bebeğiniz hayatta olmayabilirdi. çok isabetli bi karar vermişsiniz Mevla size bağışlamış... demiş..:a015:
yani kısmetten ötesi var mı arkadaşlar size soruyorum
evet sen söyleyince aklıma geldi 5. ayda bendede vardıda aynı bu şekilde ağrı yapıyodumegicim sanki idrar yollarında iltihap varmış gibi hissettim en az 2 lt su içiyormusun
megicim sanki idrar yollarında iltihap varmış gibi hissettim en az 2 lt su içiyormusun
cok üzüldüm ya meg benimdevajinismus gecmişim var 11 ay
aştıktan sonra eşimde sorun oldunu öğrendik
tüp bebek yaptırdık
bilirsin 2 günde bir gidip prob ile vajinal mauyne yaoarlar yumurtalar bakamk için neyse bagıra cagıra oluyordum muayneleri
toplama işlemi sırasında
vajinada damarım patlamış dikiş atmışlar
ben uyandımda muthış bi kanama gecirdim 3-4 dr altan elle karıştırdılar beni ic kanamamı diye sonrada bayılmışım ve bayıltmışlar iyicene uyanmım diye dikişi onarmışlar uyandımda içinde bi havlu kadar tampon vardı titriyodum bu olaydan sonra 3-4 ay ilişkiye giremedik zaten hamilede kalmadım.. ondna sonrada hiç altan muayne olamadım ben canım ikinci denemede hep aneztezi aldım dr dogum anında bebeği sıkıştırabilecğeimi bogabilecğeimi söyledi banada zaten ben istemiyordum sezeryan olucam
ancan birde sonda var
asadan kimseye elletemiyorum kendini
birde erken dogum riskim çıktı dr saolsun hiç zorlamıyor bieaz ugraşıyor ama vajianın ustunden içeir girmeden usg ile baskı yaparak görmeye calısıyor rahim agzını böyle olmayı ben ıstemedim.. hamile kaldım ilk günlerde düşük yapmaktan korktum bırak bebek gitmesin benibırakmasndan cok nası düşk yaparım beni inletirler diye düşünüyodum halbuku cok seviyorum cocumu
aglamak geldi içimden bunları anlatırken ya
cok üzüldüm ya meg benimdevajinismus gecmişim var 11 ay
aştıktan sonra eşimde sorun oldunu öğrendik
tüp bebek yaptırdık
bilirsin 2 günde bir gidip prob ile vajinal mauyne yaoarlar yumurtalar bakamk için neyse bagıra cagıra oluyordum muayneleri
toplama işlemi sırasında
vajinada damarım patlamış dikiş atmışlar
ben uyandımda muthış bi kanama gecirdim 3-4 dr altan elle karıştırdılar beni ic kanamamı diye sonrada bayılmışım ve bayıltmışlar iyicene uyanmım diye dikişi onarmışlar uyandımda içinde bi havlu kadar tampon vardı titriyodum bu olaydan sonra 3-4 ay ilişkiye giremedik zaten hamilede kalmadım.. ondna sonrada hiç altan muayne olamadım ben canım ikinci denemede hep aneztezi aldım dr dogum anında bebeği sıkıştırabilecğeimi bogabilecğeimi söyledi banada zaten ben istemiyordum sezeryan olucam
ancan birde sonda var
asadan kimseye elletemiyorum kendini
birde erken dogum riskim çıktı dr saolsun hiç zorlamıyor bieaz ugraşıyor ama vajianın ustunden içeir girmeden usg ile baskı yaparak görmeye calısıyor rahim agzını böyle olmayı ben ıstemedim.. hamile kaldım ilk günlerde düşük yapmaktan korktum bırak bebek gitmesin benibırakmasndan cok nası düşk yaparım beni inletirler diye düşünüyodum halbuku cok seviyorum cocumu
aglamak geldi içimden bunları anlatırken ya
ay canım ya allahım size bağışlamış gerçekten insanın tüyleri diken diken oluyor rabbim size bir ömür boyu sağlık ve mutluluk versin
bide benimde hap yanlarımda hareket ediyor ama ağrı yok sadece suyu az olduğu için herlde hareketleri acıtıyor baya.böbreklerde sorun olsa ağrı yapardı heralde demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?