Ya siz benim sıkıntımı biliyormusunuz ya biliyormusunuz yok bilmiyorsunuz. Sigortamız niye olmuyor soruyormusunuz hayırrr bana yardımcı olacaksanız yorum yazın eleştirecekseniz yazmayın lütfen. Yaşamayan anlamaz. Benim eşim eski hükümlü sabıka kaydı var ve iş bulamıyor hiç bi yerde. Son işindende çıkardılar sabıka kaydı sıkıntı olurmuş başta istemediler. İki çocukniyemi yaptım o bana kalmış bişi istersem üçte doğururum beşte buna kimse karışamaz Allah verdi bende boyun eğdim. Aldırdamıydım ne yapsaydım hanımefendiii???? Lütfen insanların ne halde ne durumda olduğunu bilmeden yargılamayınnn lütfennnallah aşkına sigortanız bile yoksa neden çocuk yaptınız
o çocuk hastalanınca ne olacak
üstelik umarım yanlış okumuşumdur yukarda bir arkadaş iki çocuk dedi
allahım aklıma mukayyet ol
Yardımcı olun sadece yaaa yardımcıııııYa siz benim sıkıntımı biliyormusunuz ya biliyormusunuz yok bilmiyorsunuz. Sigortamız niye olmuyor soruyormusunuz hayırrr bana yardımcı olacaksanız yorum yazın eleştirecekseniz yazmayın lütfen. Yaşamayan anlamaz. Benim eşim eski hükümlü sabıka kaydı var ve iş bulamıyor hiç bi yerde. Son işindende çıkardılar sabıka kaydı sıkıntı olurmuş başta istemediler. İki çocukniyemi yaptım o bana kalmış bişi istersem üçte doğururum beşte buna kimse karışamaz Allah verdi bende boyun eğdim. Aldırdamıydım ne yapsaydım hanımefendiii???? Lütfen insanların ne halde ne durumda olduğunu bilmeden yargılamayınnn lütfennn
Allah hep size veriyor zaten niyeyse...Ya siz benim sıkıntımı biliyormusunuz ya biliyormusunuz yok bilmiyorsunuz. Sigortamız niye olmuyor soruyormusunuz hayırrr bana yardımcı olacaksanız yorum yazın eleştirecekseniz yazmayın lütfen. Yaşamayan anlamaz. Benim eşim eski hükümlü sabıka kaydı var ve iş bulamıyor hiç bi yerde. Son işindende çıkardılar sabıka kaydı sıkıntı olurmuş başta istemediler. İki çocukniyemi yaptım o bana kalmış bişi istersem üçte doğururum beşte buna kimse karışamaz Allah verdi bende boyun eğdim. Aldırdamıydım ne yapsaydım hanımefendiii???? Lütfen insanların ne halde ne durumda olduğunu bilmeden yargılamayınnn lütfennn
Nedemek istiyorsun sen ya nedemek size veriyor??? Ya siz nasık insanlarsınıx yardım isteyen insanlara bu şekildemi yaklaşıyorsunuz nasıl insansınız siz yaaaAllah hep size veriyor zaten niyeyse...
Sizin gibilerin haline üzülmekten vicdani yorgun olduk, artık gerçekten üzülmemiz gereken şeylere de üzülemez olduk, bize neyse gelip anlatma burda bunu okuyup insanların içi aciyor, biz biyere gidip yemek yiyemioruz gönül rahatlığıyla 3 çocuğuyla aç acık insanlar var diye. Anlatmayin ortalıkta dolaşmayın o zaman 3üde 5i de doğururum diyorsaniz.Yardımcı olun sadece yaaa yardımcııııı
Çok üzülfüm gerçektenÜyeler konuyu nasılda yanlış noktadan ele alıyor.
"Bir insan nasıl olurda sağlık hakkından yararlanamaz?"
"Nerde eşitlik, adalet?"
"Nerde yaşama hakkı?"
"Nerde maddi sıkıntı yaşayanları koruyacak yasalar, hak-hukuk?" diyeceklerine, kaç çocuğunun olduğundan, eşinin işsiz gezmesinden dem vuruyorlar.
Yaşamayan bilemez diyemeyeceğim, çünkü empati diye bir olgu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?