Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Yelkenay hadi darısı basına canım cok sagol yazıların icin, benimde dualarım seninle,dondurulmuslarin icin cok dua ediyorum İnan bana :) umarım hic birimizin bundan sonraki mutluluğu yarıda kalmaz,Rabbim hepimizin once göbeklerini sonrada kucaklarını umutla,korkusuzca doldursun...

Sagol canım darısı basına Rabb'ime hep dua ediyorum kan degerin yukselicek insAllah ve seninde yüzün gülecek hayirlisiyla Pazartesi bir alda sonucu....benim iki dondurulmuş beşinci gun embriyolariydi 13.gun degerim 491 idi 10 gun sonra bügünde ultrasona gittim iste Rabbim sana da yaşatsın keseyi görmeyi...kalbi duymayı...

lilymeredin bak gördün mü tüm sıkıntılarına değdi çok şükür. Allahım inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin, nazar değmesin.
a

Âmin canım âmin Rabbim bu uğurda hepimizi nazarlardan korusun etrafımızda kem gözlü insan cok artık hepimiz Allah'a emanetiz sonrada birbirimizin dualarına...

Bu konuda yardımcı olmak isterdim ama benim böyle ağrılarım olmadı.İnşallah devam ederde sıkıntısız geçer hamileliğim

Nazlı bebişin keseyi görmüşsün çok sevindim... Önce pıt pıt kalp atışını duyar sonra da hooooooop diye kucağına alıverirsin inşallah...

Yazdıklarını okurken bile heyecanlandım.Bakalım bende 1 hafta sonra gideceğim dr.Bakalım benimki nereye yerleşmiş,keyfi nasılmış :)
Allah tamamına erdirsin İnşallah

Hayırlısı bakalım.Yalnız bu kadar şey kullanıp , karıştırmasan
Hayıt, civanperçemi : Adet sancılarını azaltıp,düzenliyor.
Arslanpençesi:Hormonları düzenliyor.
İnşallah normal yolla hamile kalırsın.En güzeli o.Bir sürü ilaç kullanmak insanı mahvediyor zaten.Polen karışımını yemeklerden 1 saat önce kullandım.Bence polen karışımına hemen başla.Sana da söylemişlerdir zaten nasıl kullanılacağını.Ben şimdiden gelecek ay senden güzel haberler bekliyorum.Allah yardımcın olsun

Ay inşallah canım benim... Allah hepimize güzel haberler almıyı nasipe etsin... Sen nasılsın?

Iyiyim şükür ağrılarım da geçti için biraz da olsa rahatladı sen hiç ateş ölçütün mu ben'im normelde sabahları en fazla 36.5çıkıyordu bu sabah ölçütum ve 37.1çıktı gün içinde 37.5oldu hamilelerde ateş de çıkarmış ya onun için sordum sende durumlar ne

yok ölçmedim hiç sabah erken ölçmek gerekiyormuş ben o saatlerde uyuyorum genelde... Sadece arada bir adet ağrısı gibi ağrı oluyor çok hafif sonra geçiyor... Başka da bir şey yok bende...

İnşallah, çok sağol :) Dediğin gibi bugün 8. gün ve ağrı birden arttı, mide, karın, kasık, bel... Çok korkuyorum ama hala adet olmadım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Senin güzel haberlerine de çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin :))

Canım ben de bir-iki gündür ölçüyorum, 36.9'un altına düşmedi hiç. Dediğin gibi en fazla 37.1 olarak çıktı bende de... Hayra alamet olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…