Mimoza dualarımız seninle, Rabbim sana guzel bir bekleyiş ve mutlu haberler nasip etsin, Meryem süresini okumak cok rahatlatıyor,ananasini ihmal etme,dualarımız seninle canım...kizlarr yarin transferim var. dualarınızı eksik etmeyin nolur.
ayyyyyyyyyy çok çok sevindim oh beeeeeeeeee maşallahhamilesin,normal hamilelerden bi farkın yok sadece çok zor kavuştunuz birbirinize o yüzden çok kıymetli Allah muhabbetinizi arttırsın,bu mutlulukta hiç yarım kalmasın
CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ET İNŞ. İÇİNDE ATAN MİNİK KALBE İYİ BAK .MAŞŞALLAH NAZAR DEĞMESİN CANIM.BİŞMİYORUM Kİ KAN DEĞERLERİM ÇOK YÜKSELMEDİ DİYE PAZARTESİ KAN TEKRARI İSTEDİ NORMALDE SEN ENSON YAPTIRDIĞINDA BETA HCG KAÇTI ULTRASONA ÇAĞIRDI DOKTORUN SENİ TEMKNİLİ VE UMUTLUYUM İNİŞ. OLUMSUZ BİŞEY OLMAZ
alilymeredin bak gördün mü tüm sıkıntılarına değdi çok şükür. Allahım inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin, nazar değmesin.
a
Âmin canım âmin Rabbim bu uğurda hepimizi nazarlardan korusun etrafımızda kem gözlü insan cok artık hepimiz Allah'a emanetiz sonrada birbirimizin dualarına...
Bu konuda yardımcı olmak isterdim ama benim böyle ağrılarım olmadı.İnşallah devam ederde sıkıntısız geçer hamileliğimHamile arkadaşlara bir sorum olacak. Benim adetime normalde 2 gün var (bazen 1-2 gün önce sonra oluyor tabii). Ama şu anda aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, demin iş yerinde kapıyı kapatıp ağladım adet mi olacağım diye. Bahsedilen tutunma ağrısı, adet ağrısı gibi mi?
kizlarr yarin transferim var. dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Allah yardımcın olsun... Al da gel bebişleri hayırlısı ile...
Edirne:) guzel haberlerle geldim,darısı basına,hepinizin basına...6 haftalikmis,tek kese göründü,kalp atışlarınıda duyduk şükür,rahmin en tepesine guzel yerine yerleşmiş şükür ve en guzelide kalça iğnelerimi (progynex) tamamen kesti ve normal gebeler gibi 3 hafta sonra kontrole cagardi,Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın ama en önemlisi kucağımıza almayı nasip etsin...Edirne senin ultrason ne zaman canım?
Canım sen nasılsın yarın test günün kendini nasıl hissediyorsun
Heyecanlı, gergin :95: korkak :18:, panik bir haldeyim...
Inşallah güzel haberler ile döneceksin sakin olmaya çalış ve bol bol dua et
ve dün adet oldum etrofemi bıraktıktan üç gün sonra. bugün internetten arı dünyasından 510 liraya arı sütü ve polen aldım. hayıt, civanperçemi, aslanpençesi çaylarına başlıyorum ve dhea ya tekrar başladım. ben normal yolla başarıcam bu işi bakalım inanıyorum.yoruldum artık tedavilerden, iğnelerden, ilaçlardan, doktorlardan,beklemekten ve umut edip kaybetmekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkes anne olsuuunnn
Heyecanlı, gergin :95: korkak :18:, panik bir haldeyim...
Hiç merak edip,evde test yapmadın mı?
Ay inşallah canım benim... Allah hepimize güzel haberler almıyı nasipe etsin... Sen nasılsın?
Iyiyim şükür ağrılarım da geçti için biraz da olsa rahatladı sen hiç ateş ölçütün mu ben'im normelde sabahları en fazla 36.5çıkıyordu bu sabah ölçütum ve 37.1çıktı gün içinde 37.5oldu hamilelerde ateş de çıkarmış ya onun için sordum sende durumlar ne
Canım ben bu konuda söyle düşünüyorum eğer estrofem,progynex,progestan vs bunları kullaniyosan zaten istesekte bu ilaclar regli olmamızı engeller yani regli olucam diye düşünüp korkma,tup bebek ilaçları zaten onu engelliyor icini rahat tut birde regli ağrısından beter karın,kasık,bel ağrısı 8,9,10.günler bende çektim özellikle reglime yakınken,icini ferah tut,normalmiş ki bunlar...
Benim de bugün biliyorsunuz 7.günüm ve bel ağrım tamamen geçti arada yine rahim bölgesine hafif bir ağrı giriyor ama çok az şekilde oda yürüdükçe filan onun dışında ateşimi ölçmeye başladim ve sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçütüm ve 37.1çıktı normel de ateşim sabahları en düşük olması lazım ve benim normelde 36.5 civarı olur ve ateş'in olması da hamilelik belirtisi diye bayram ediyorum sabah sevinçten gözlerim doldu inşallah böyle devam eder sizde ateş ölçmeyı deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?