Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

sağolun kızlar. Lilymeredin meryem suresini okuyorum, ama gec haberim oldu 41 gun olmayacak. napalım önemli olan niyet dimi:) ananas dün eşimle aradık ama bulamadık, suyunu aldık bizde içiyorum. ironik yarin sonucunu dört gözle bekliyorum, sakın tek çizgi diye umutsuzluğa kapılma bebişin süpriz yapacaktır sana :))

Kızlarrrrr merkezden aradılar 5 yumurtamın 3 ü döllenmiş ve çok sağlıklılarmış iyilermiş bebeklerim diğer 2 side döllencek gibi duruyolarmış bekliyolarmış onlarında döllenmesini...yarın tekrar arıycaklar bölünmelerini söylüceklermiş..inşallah kaliteli olurlar...sevinsem mi 3 bebeğime inşallah güzelce gelişir bana tutunurlar...ben 3 ünün transferini istiyorum eşim 3 ü tutarsa napcaz diyor ben kıyamam 2 sinin transferi olupta 1 inin çöpe gitmesine ( napcam bilmiyorum sonucu hayırlı olsun 1 tanecik olsun yeter bana yarabbim duy sesimizi daha fazla bizi umutsuz yaşamaya mahkum etme

Aman beya bir şeyi kırk kere okursun ama oylesine okursun bir kere okursun hepsine bedel olur sen gönlünü ferah tut, ananasta isin esprisi ya cok bir şeyi olduğunu sanmiyom duyuda olur yani sen gönlünü ferah tut canım :)

Âmin hepmizin canım hepimize nasip insAllah...korkma Allah'a emanetiz hepimiz ...O biliyor neler çektiğimizi...

yok ölçmedim hiç sabah erken ölçmek gerekiyormuş ben o saatlerde uyuyorum genelde... Sadece arada bir adet ağrısı gibi ağrı oluyor çok hafif sonra geçiyor... Başka da bir şey yok bende...

Benim bildiğim kadarıylar erken kalkmak gerekmiyor sadece uyanır uyanmaz kalkmadan ölçmek gerektiğini biliyorum ama hakkı olabilirsin bugün sabah 7.30da bir uyanmıştın 0.1derece daha azdı sonra 9da kalktığımda bu derece çıktı gün içinde de ölçsen yakın oluyor yani hareketsiz yattığın bir vakit olç en fazla 0.5derece fark olur

Çok güzel haber bu canım inşallah güzel güzel gelişirler ve annesine sıkı sıkı tutunurlar

Canım benim çok sevindim bak allah yüzüne güldü ilk başlarda sende çok karamsardin dimi inşallah bak bebeğini kucağına alıp sonra uykusuzluktan dert yanacaksin

Allahım seninde yuZunu kojaman kojaman güldürsün canım benim, gormemisimde ondan hemenaradim yazını ,herkesinkini normalde didik didik ediyom arada gözümden kaçtıysa affola:) ben hala karamsarim ki :) benim yapım bu değişmez kendime karamsarim ama hayatta karşındakine değil,karşımdaki ve etrafımdaki herkese hep pozitif enerji yaydığımı söylerler ama kendime gelince tık yok :)) insAllah o günler gelirde uykusuzluktan çıldırırım ben raziyim :) darısı hemen basına dualarım seninle esracim...

canıım benim kan sonuçları senden baya düşük hayırlısı ben dahha mı geç görücem acaba keseyi falan

Nazlı bebişin keseyi görmüşsün çok sevindim... Önce pıt pıt kalp atışını duyar sonra da hooooooop diye kucağına alıverirsin inşallah...

İronik canım hepimiz insAllah aynı duyguları yasarız,kıs keske biri yazmıştı bir kere 9 ay uyutsalar bizi dogum sancisiyla kalksak ve kucağımıza alsak demişti öyle olsa ya zaten bizim transferden testlere gecen suremiz 9 aya bedel gibi normal gebelere göre:)

Inşallah canım senin de güzel sonuçlanacak bir ay geçsin de mayıs anneleri diye topik açarız orda yazısıriz beraber birbirimize olan desteğimiz hep sürer bu arada iğneden kurtulmuş olmana çok sevindim benim de artık çok kanamaya başladı kıyafetimden sızıyor çok sinir oluyorum ama acılarla yaşamaya alıştım inşallah çok heyecanlıyım güzel sonuç alırım

Doğrudur canım... ben diğer topiklerden birinde okumuştum... zaten yarın test yaptıracağım... durum ortaya çıkacak... :18:

12 günde dokuz doğurduk yahu...

canım yavrucuğunun kalp atışını duymuşsun allah tamamına erdirsin ogüzel sesini duymayı nasip etsin (anne) sözcügünü duy 9ay sonra canımcığım mayıstamı geliyor yaramaz anneler gününde sana hediye geliyor:)

Kızzz sen hic gorulmezmisin ben körüm ben :)) bebisinde büyüyor ha 4 haftalık allahım nazarlara gelmeyelim en kısa zamanda pit pit kalp atışını duy bebisinin insAllah...

Evet büyüyor bebeğim bu günler güzel geçiyor stresli olsada ama ışte test sonrası usg'yi beklemek daha zordur

Yazdıklarını okurken bile heyecanlandım.Bakalım bende 1 hafta sonra gideceğim dr.Bakalım benimki nereye yerleşmiş,keyfi nasılmış :)
Allah tamamına erdirsin İnşallah

Çabuk geçsin bir hafta saglikla gor bebisini sende canım,kalp sesini dinlerken şapsala bağladım ben :)) allahım o gun yuZunu kojaman güldürsün zynpo:) Allah sanada hepimizide tamamını erdirsin insAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…