sağolun kızlar. Lilymeredin meryem suresini okuyorum, ama gec haberim oldu 41 gun olmayacak. napalım önemli olan niyet dimi:) ananas dün eşimle aradık ama bulamadık, suyunu aldık bizde içiyorum. ironik yarin sonucunu dört gözle bekliyorum, sakın tek çizgi diye umutsuzluğa kapılma bebişin süpriz yapacaktır sana :))
İnşallah, çok sağol :) Dediğin gibi bugün 8. gün ve ağrı birden arttı, mide, karın, kasık, bel... Çok korkuyorum ama hala adet olmadım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Senin güzel haberlerine de çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin :))
yok ölçmedim hiç sabah erken ölçmek gerekiyormuş ben o saatlerde uyuyorum genelde... Sadece arada bir adet ağrısı gibi ağrı oluyor çok hafif sonra geçiyor... Başka da bir şey yok bende...
Canım ben de bir-iki gündür ölçüyorum, 36.9'un altına düşmedi hiç. Dediğin gibi en fazla 37.1 olarak çıktı bende de... Hayra alamet olsun inşallah :)
Kızlarrrrr merkezden aradılar 5 yumurtamın 3 ü döllenmiş ve çok sağlıklılarmış iyilermiş bebeklerim diğer 2 side döllencek gibi duruyolarmış bekliyolarmış onlarında döllenmesini...yarın tekrar arıycaklar bölünmelerini söylüceklermiş..inşallah kaliteli olurlar...sevinsem mi 3 bebeğime inşallah güzelce gelişir bana tutunurlar...ben 3 ünün transferini istiyorum eşim 3 ü tutarsa napcaz diyor ben kıyamam 2 sinin transferi olupta 1 inin çöpe gitmesine( napcam bilmiyorum sonucu hayırlı olsun 1 tanecik olsun yeter bana yarabbim duy sesimizi daha fazla bizi umutsuz yaşamaya mahkum etme
Canım benim çok sevindim bak allah yüzüne güldü ilk başlarda sende çok karamsardin dimi inşallah bak bebeğini kucağına alıp sonra uykusuzluktan dert yanacaksin
Aaaa beni görmedin mi iki saattir bana da birşey yazsada sohbet etsek diye bekliyorum sen yazmayınca ben yazım dedim :)
Sagol canım darısı basına Rabb'ime hep dua ediyorum kan degerin yukselicek insAllah ve seninde yüzün gülecek hayirlisiyla Pazartesi bir alda sonucu....benim iki dondurulmuş beşinci gun embriyolariydi 13.gun degerim 491 idi 10 gun sonra bügünde ultrasona gittim iste Rabbim sana da yaşatsın keseyi görmeyi...kalbi duymayı...
Nazlı bebişin keseyi görmüşsün çok sevindim... Önce pıt pıt kalp atışını duyar sonra da hooooooop diye kucağına alıverirsin inşallah...
Allahım seninde yuZunu kojaman kojaman güldürsün canım benim, gormemisimde ondan hemenaradim yazını ,herkesinkini normalde didik didik ediyom arada gözümden kaçtıysa affola:) ben hala karamsarim ki :) benim yapım bu değişmez kendime karamsarim ama hayatta karşındakine değil,karşımdaki ve etrafımdaki herkese hep pozitif enerji yaydığımı söylerler ama kendime gelince tık yok :)) insAllah o günler gelirde uykusuzluktan çıldırırım ben raziyim :) darısı hemen basına dualarım seninle esracim...
Benim bildiğim kadarıylar erken kalkmak gerekmiyor sadece uyanır uyanmaz kalkmadan ölçmek gerektiğini biliyorum ama hakkı olabilirsin bugün sabah 7.30da bir uyanmıştın 0.1derece daha azdı sonra 9da kalktığımda bu derece çıktı gün içinde de ölçsen yakın oluyor yani hareketsiz yattığın bir vakit olç en fazla 0.5derece fark olur
İronik canım hepimiz insAllah aynı duyguları yasarız,kıs keske biri yazmıştı bir kere 9 ay uyutsalar bizi dogum sancisiyla kalksak ve kucağımıza alsak demişti öyle olsa ya zaten bizim transferden testlere gecen suremiz 9 aya bedel gibi normal gebelere göre:)
ironik canım hepimiz insallah aynı duyguları yasarız,kıs keske biri yazmıştı bir kere 9 ay uyutsalar bizi dogum sancisiyla kalksak ve kucağımıza alsak demişti öyle olsa ya zaten bizim transferden testlere gecen suremiz 9 aya bedel gibi normal gebelere göre:)
Kızzz sen hic gorulmezmisin ben körüm ben :)) bebisinde büyüyor ha 4 haftalık allahım nazarlara gelmeyelim en kısa zamanda pit pit kalp atışını duy bebisinin insAllah...
Yazdıklarını okurken bile heyecanlandım.Bakalım bende 1 hafta sonra gideceğim dr.Bakalım benimki nereye yerleşmiş,keyfi nasılmış :)
Allah tamamına erdirsin İnşallah
kızlar sonucu çıkmış,kocaman bir negatif.umarım sizlerin sonucları güzel çıkar da sevindirirsiniz beni!
canıım benim kan sonuçları senden baya düşük hayırlısı ben dahha mı geç görücem acaba keseyi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?