kızlar bugün adet gününm sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyorprogestan ve estrofem adet geciktirir mi ben ilkinde crione jel kullanmıştım tam gününde gelmişti yani geciktirmemişti.
Kızlar sonucu çıkmış,kocaman bir negatif.Umarım sizlerin sonucları güzel çıkar da sevindirirsiniz beni!
Kızlar sonucu çıkmış,kocaman bir negatif.Umarım sizlerin sonucları güzel çıkar da sevindirirsiniz beni!
dediğin gibi herzaman temkinli ve uöutlu omak gerek yaşadığın şey kolay değil rabbim birdaha asla ne sana nede evlat hasretiyle bizim gibi yanan insanlara yaşatmasın
güzel haberlerini bekliyoruz cnaım inş. dua edicem senin için
Hamile arkadaşlara bir sorum olacak. Benim adetime normalde 2 gün var (bazen 1-2 gün önce sonra oluyor tabii). Ama şu anda aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, demin iş yerinde kapıyı kapatıp ağladım adet mi olacağım diye. Bahsedilen tutunma ağrısı, adet ağrısı gibi mi?
canım adet miktarın nasıl benim normale göre az sanki, Allah gönlündekini hayırlı kılıp sana nasip etsin canım
canım benim bugün adet günüm benim de ağrım var ödüm kopuyor ama seninki gibi bir iki gün önce sonra oluyor bugün gelmedi ama ya yarın gelirse diye endişeleniyorum bizimki inşallah tutunma ağrısıdır
Canım kan miktarını kafana takma,benim rahim ameliyatından once kanamam normalken,son iki yıldır tuhaf oldu,ilk taransferdn sonrada ikincisine kadarda neredeyse her regkimde bir damla geldi,doktorum normal olan bu bir damlada gelse reglisin kafana takma dedi,umarım biraz rahatlamissindir...
Edirne:) guzel haberlerle geldim,darısı basına,hepinizin basına...6 haftalikmis,tek kese göründü,kalp atışlarınıda duyduk şükür,rahmin en tepesine guzel yerine yerleşmiş şükür ve en guzelide kalça iğnelerimi (progynex) tamamen kesti ve normal gebeler gibi 3 hafta sonra kontrole cagardi,Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın ama en önemlisi kucağımıza almayı nasip etsin...Edirne senin ultrason ne zaman canım?
Edirne:) guzel haberlerle geldim,darısı basına,hepinizin basına...6 haftalikmis,tek kese göründü,kalp atışlarınıda duyduk şükür,rahmin en tepesine guzel yerine yerleşmiş şükür ve en guzelide kalça iğnelerimi (progynex) tamamen kesti ve normal gebeler gibi 3 hafta sonra kontrole cagardi,Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın ama en önemlisi kucağımıza almayı nasip etsin...Edirne senin ultrason ne zaman canım?
ve dün adet oldum etrofemi bıraktıktan üç gün sonra. bugün internetten arı dünyasından 510 liraya arı sütü ve polen aldım. hayıt, civanperçemi, aslanpençesi çaylarına başlıyorum ve dhea ya tekrar başladım. ben normal yolla başarıcam bu işi bakalım inanıyorum.yoruldum artık tedavilerden, iğnelerden, ilaçlardan, doktorlardan,beklemekten ve umut edip kaybetmekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkes anne olsuuunnn
kizlarr yarin transferim var. dualarınızı eksik etmeyin nolur.
çok sevindim canım, biraz rahatla artık ve tadını çıkar, rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?