Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar bugün adet gününm sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor progestan ve estrofem adet geciktirir mi ben ilkinde crione jel kullanmıştım tam gününde gelmişti yani geciktirmemişti.

moralini bozmak istemiyorum ama ben de ilk tüp denememde sadece crinone jel kullanmıştım. test gününden 1 gün önce geldi. bu ikinci denememdi ve bunda estrofem kullandım, ilacı bıraktıktan 3gün sonra geldi adetim. aşılamalardan birinde de progestan hap kullanmıştım o zaman da 2 gün gecikmişti. ama sen bunları düşünme bence sonucunu alana kadar başka şeylerle meşgul ol. herkes de aynı olucak diye bişey yok. umarım hamilesindir canım

güzel haberlerini bekliyoruz cnaım inş. dua edicem senin için

Edirne:) guzel haberlerle geldim,darısı basına,hepinizin basına...6 haftalikmis,tek kese göründü,kalp atışlarınıda duyduk şükür,rahmin en tepesine guzel yerine yerleşmiş şükür ve en guzelide kalça iğnelerimi (progynex) tamamen kesti ve normal gebeler gibi 3 hafta sonra kontrole cagardi,Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın ama en önemlisi kucağımıza almayı nasip etsin...Edirne senin ultrason ne zaman canım?

Canım ben bu konuda söyle düşünüyorum eğer estrofem,progynex,progestan vs bunları kullaniyosan zaten istesekte bu ilaclar regli olmamızı engeller yani regli olucam diye düşünüp korkma,tup bebek ilaçları zaten onu engelliyor icini rahat tut birde regli ağrısından beter karın,kasık,bel ağrısı 8,9,10.günler bende çektim özellikle reglime yakınken,icini ferah tut,normalmiş ki bunlar...

canım adet miktarın nasıl benim normale göre az sanki, Allah gönlündekini hayırlı kılıp sana nasip etsin canım

Canım kan miktarını kafana takma,benim rahim ameliyatından once kanamam normalken,son iki yıldır tuhaf oldu,ilk taransferdn sonrada ikincisine kadarda neredeyse her regkimde bir damla geldi,doktorum normal olan bu bir damlada gelse reglisin kafana takma dedi,umarım biraz rahatlamissindir...

Benim de bugün biliyorsunuz 7.günüm ve bel ağrım tamamen geçti arada yine rahim bölgesine hafif bir ağrı giriyor ama çok az şekilde oda yürüdükçe filan onun dışında ateşimi ölçmeye başladim ve sabah yataktan kalkmadan ateşimi ölçütüm ve 37.1çıktı normel de ateşim sabahları en düşük olması lazım ve benim normelde 36.5 civarı olur ve ateş'in olması da hamilelik belirtisi diye bayram ediyorum sabah sevinçten gözlerim doldu inşallah böyle devam eder sizde ateş ölçmeyı deneyin isterseniz

Canım benim çok sevindim bak allah yüzüne güldü ilk başlarda sende çok karamsardin dimi inşallah bak bebeğini kucağına alıp sonra uykusuzluktan dert yanacaksin

çok sevindim canım, biraz rahatla artık ve tadını çıkar, rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inşallahhh

Gizem canım çok üzüldüm inşallah diğer denemende senin de yüzün güler çok zordur tahmin edebiliyorum ama şimdi biz ne desek boş biraz kafanı dinle

ayyyyyyyyyy çok çok sevindim oh beeeeeeeeee maşallah hamilesin,normal hamilelerden bi farkın yok sadece çok zor kavuştunuz birbirinize o yüzden çok kıymetli Allah muhabbetinizi arttırsın,bu mutlulukta hiç yarım kalmasın

CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ET İNŞ. İÇİNDE ATAN MİNİK KALBE İYİ BAK .MAŞŞALLAH NAZAR DEĞMESİN CANIM.BİŞMİYORUM Kİ KAN DEĞERLERİM ÇOK YÜKSELMEDİ DİYE PAZARTESİ KAN TEKRARI İSTEDİ NORMALDE SEN ENSON YAPTIRDIĞINDA BETA HCG KAÇTI ULTRASONA ÇAĞIRDI DOKTORUN SENİ TEMKNİLİ VE UMUTLUYUM İNİŞ. OLUMSUZ BİŞEY OLMAZ

gizems çook üzgünüm tatlım ama umudunu yitirmek yitimek yok , hayırlısı böyleymiş deyip devam edeceğiz. inşallah son negatifin olsun, bir sonrakinde yüzün gülsün

lilymeredin bak gördün mü tüm sıkıntılarına değdi çok şükür. Allahım inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin, nazar değmesin.

Venema inşallah bir daha ilaçlara vs gerek kalmadan doğal yolla ulaşırsın bebişine. haberlerini bekliyoruz canım:)

çok sevindim canım, biraz rahatla artık ve tadını çıkar, rabbim en kısa zamanda bize de nasip eder inşallahhh

Cok sagol canım Rabbim sanada bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın insAllah,menac dualarım daima seninle....tadını çıkarmak mı, rahatlamak mı, iste o hic bana göre değil elimde değil bu konuda hic bir sey yapamam anca 7 aylık olur,korkularım o zaman gider,bu konuda bana kızmayın olur mü? 13 haftaya felan geldigimde Rahmime dikiş atılacak felan....ama siz bana aldırmayın iyiyim cok şükür darısı hepinizin basına dualarım daima yanınızda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…