Inşallah canım senin de güzel sonuçlanacak bir ay geçsin de mayıs anneleri diye topik açarız orda yazısıriz beraber birbirimize olan desteğimiz hep sürer bu arada iğneden kurtulmuş olmana çok sevindim benim de artık çok kanamaya başladı kıyafetimden sızıyor çok sinir oluyorum ama acılarla yaşamaya alıştım inşallah çok heyecanlıyım güzel sonuç alırım
kızlar dayanamıp test yptım 2.çizgıyı gordum rabbıme sukurler olsun yarın sabhtan kan testı yaptrcm
kızlar dayanamıp test yptım 2.çizgıyı gordum rabbıme sukurler olsun yarın sabhtan kan testı yaptrcm
canım yavrucuğunun kalp atışını duymuşsun allah tamamına erdirsin ogüzel sesini duymayı nasip etsin (anne) sözcügünü duy 9ay sonra canımcığım mayıstamı geliyor yaramaz anneler gününde sana hediye geliyor:)
Cok sagol canım Rabbim sanada bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın insAllah,menac dualarım daima seninle....tadını çıkarmak mı, rahatlamak mı, iste o hic bana göre değilelimde değil bu konuda hic bir sey yapamam anca 7 aylık olur,korkularım o zaman gider,bu konuda bana kızmayın olur mü? 13 haftaya felan geldigimde Rahmime dikiş atılacak felan....ama siz bana aldırmayın iyiyim cok şükür darısı hepinizin basına dualarım daima yanınızda....
kızlar o kadar mutluymkı hıc umudum yoktu belırtımde yoktu.bugun ıgneden sonra eczaneden test aldım.
dedım yarın sabahtan yapıcm cıkmazsada uzulmucem aksam yemekten snra bırden bıre aklıma geldı testı yaptım dedım olmadı herhalde 2-3 dk gectı baktım sılıkte olsa cıkmıs tuvalleten bı cıktım ben hamıleyımm dıe bagırdım kayınvalıdem testı aldgı gıbı tıp merkzıne gtrdu kadın doktrolara hemsrelere gstrmıs demıs hamıle testı eve gtrdgı zmn dahada belırgınlesmıstı bugun 8.gunum
kızlar o kadar mutluyumkııııı rabbımmmm yuzumuze guldu
Inşallah güzel haberler ile döneceksin sakin olmaya çalış ve bol bol dua et
canım seni anlıyorum çünkü benimde rahim yetmezliği olma ihtimali çok yüksek, rahimdeki perde ameliyatla tam alınamadı ve kalp şeklinde kaldı, hamile kalırsam rahim ağzını sürekli ölçtürmem lazım, o yüzden hamile kalsam da ben de seninle aynı yollardan geçeceğim, rabbim sizi korusun, öptüm
Yelkenay hadi darısı basına canım cok sagol yazıların icin, benimde dualarım seninle,dondurulmuslarin icin cok dua ediyorum İnan bana :) umarım hic birimizin bundan sonraki mutluluğu yarıda kalmaz,Rabbim hepimizin once göbeklerini sonrada kucaklarını umutla,korkusuzca doldursun...
ne güzel söyledin hamile kalmak yetmiyo hala kursakta kalıyo biliyorum,allahım kucağımızda eve girmeyi yetiştirebilmeyi göstersin,,duaların için çok sağolun :) arkandan geliyorum inşallah haftaya transferim var:26:
kızlar o kadar mutluymkı hıc umudum yoktu belırtımde yoktu.bugun ıgneden sonra eczaneden test aldım.
dedım yarın sabahtan yapıcm cıkmazsada uzulmucem aksam yemekten snra bırden bıre aklıma geldı testı yaptım dedım olmadı herhalde 2-3 dk gectı baktım sılıkte olsa cıkmıs tuvalleten bı cıktım ben hamıleyımm dıe bagırdım kayınvalıdem testı aldgı gıbı tıp merkzıne gtrdu kadın doktrolara hemsrelere gstrmıs demıs hamıle testı eve gtrdgı zmn dahada belırgınlesmıstı bugun 8.gunum
Canım Allah'ın izniyle ve dualarimizla hamile kalacaksın insAllah,merak ettim neden tam alinamadi,benimkide tam kalp seklindeydi hatta oglusum ondan gitti ama ameliyat sonrasi doktorum rahmin artık normal ama dusuk tehliken gene var,ilki büyük dusuk oldu ya ondan gene rahim ağzıma dikiş atacağını söyledi...artık hakımızda hayırlısı,ben hep sana dua ediyorum,esim de biliyor yanımda bana dıyo menac arkadasinami yazıyosun diyo :) cok öptüm Rabbim senide korusun hemen kavuş bebelerine insAllah canmmm
Allahım seninde yuZunu kojaman kojaman güldürsün canım benim, gormemisimde ondan hemenaradim yazını ,herkesinkini normalde didik didik ediyom arada gözümden kaçtıysa affola:) ben hala karamsarim ki :) benim yapım bu değişmez kendime karamsarim ama hayatta karşındakine değil,karşımdaki ve etrafımdaki herkese hep pozitif enerji yaydığımı söylerler ama kendime gelince tık yok :)) insAllah o günler gelirde uykusuzluktan çıldırırım ben raziyim :) darısı hemen basına dualarım seninle esracim...
ne güzel söyledin hamile kalmak yetmiyo hala kursakta kalıyo biliyorum,allahım kucağımızda eve girmeyi yetiştirebilmeyi göstersin,,duaların için çok sağolun :) arkandan geliyorum inşallah haftaya transferim var:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?