Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar dayanamıp test yptım 2.çizgıyı gordum rabbıme sukurler olsun yarın sabhtan kan testı yaptrcm

Son düzenleme:

İnsAllah öyle topikler nasip olur dediğin gibi :) sonu guzel olsunda dayanırsın canım onlara Allah yardımcın olur sen mrk etme...dualarım seninle...

Gitensuuuu aminnn aminnn canm gözlerimi doldurdun,allahım o kelimeyi duymayı hepimize nasip etsin insAllah,kısmet olursa 23 24 Nisan'a geliyor :) insallaahhhhhhhhhhhhh:))))))ha Nisan ha Mayıs :)))

Herkes burda ama kocam kızıyor artık çık diye :)) hepinizi kocamaaaan öpüyorum iyi geceler guzel haberlerle gelin, hepinize guzel uykular....

canım seni anlıyorum çünkü benimde rahim yetmezliği olma ihtimali çok yüksek, rahimdeki perde ameliyatla tam alınamadı ve kalp şeklinde kaldı, hamile kalırsam rahim ağzını sürekli ölçtürmem lazım, o yüzden hamile kalsam da ben de seninle aynı yollardan geçeceğim, rabbim sizi korusun, öptüm

kızlar o kadar mutluymkı hıc umudum yoktu belırtımde yoktu.bugun ıgneden sonra eczaneden test aldım.
dedım yarın sabahtan yapıcm cıkmazsada uzulmucem aksam yemekten snra bırden bıre aklıma geldı testı yaptım dedım olmadı herhalde 2-3 dk gectı baktım sılıkte olsa cıkmıs tuvalleten bı cıktım ben hamıleyımm dıe bagırdım kayınvalıdem testı aldgı gıbı tıp merkzıne gtrdu kadın doktrolara hemsrelere gstrmıs demıs hamıle testı eve gtrdgı zmn dahada belırgınlesmıstı bugun 8.gunum
kızlar o kadar mutluyumkııııı rabbımmmm yuzumuze guldu

canım çok mutlu oldum inşallah mutluluğun hiç bitmez 9 ay devam eder,kan için erken değilmi 10 unda yaptırsan daha iyi aslında ama biliyorum dayanmak çok zorrrrrrrrrrr hemen transferden sonra öğrensek keşke dimi

Canım Allah'ın izniyle ve dualarimizla hamile kalacaksın insAllah,merak ettim neden tam alinamadi,benimkide tam kalp seklindeydi hatta oglusum ondan gitti ama ameliyat sonrasi doktorum rahmin artık normal ama dusuk tehliken gene var,ilki büyük dusuk oldu ya ondan gene rahim ağzıma dikiş atacağını söyledi...artık hakımızda hayırlısı,ben hep sana dua ediyorum,esim de biliyor yanımda bana dıyo menac arkadasinami yazıyosun diyo :) cok öptüm Rabbim senide korusun hemen kavuş bebelerine insAllah canmmm

ne güzel söyledin hamile kalmak yetmiyo hala kursakta kalıyo biliyorum,allahım kucağımızda eve girmeyi yetiştirebilmeyi göstersin,,duaların için çok sağolun :) arkandan geliyorum inşallah haftaya transferim var:26:

Hadi hayırlısı allahım hamile duasimi kabul et, hemen gel peşimden,daha hep beraber tüm liste hayaller kurucaz guzel guzel,o günlerde gelecek ins.,ne alsak,nereye baksak :) allahım 19 gun sonra test gunu yuZunu kocaman güldürecek insAllah:))) bir mı iki mı transfer,her ne ise sıkı sıkı tutunsun bebisinnnn

Ay çok mutlu oldum canım inşallah kanda da yüksek değerlerde çıkar da daha iyi bir bayram yaparız seninde adet ağrıların olmuştu sanırım dimi yanlış hatırlamıyorsam

sağol canım benim, doktorum gebelik için yeterli diyor, tam alınırsa delinmesinden korkuyor rahmimin yapısından kaynaklı sanırım, gebelik için yeterliymiş şu an,Allah aileni korusun canım, daha kontrollüyüz daha temkinliyiz, her şey güzel olacak allahın izniyle

kızlar arnızda iki tane transfer edilen hamiş adayları vardır,bişi merak ediyorum bana doktorum ilkinde 1 tane koydu gerekçesi sen iki taneyi taşıyamazsın çok minnaksın:26: erken doğum yaparsan nolcak falan dedi tmm dedim tutmadı bebikim gittişimdi ikna ettim iki koycak bakaım nasip artık ama hiç doktoru bu şekilde konuşan oldumu ben biraz zayıf olabilirim ama nedir yani zayıflar ikiz anne olamıyomu bilgisi olan paylaşabilirmi?? ben 1 tanesine de kurban olurumda keşke ikisi tutsa ama üzerimde baskı oluştu.............

mutlulugunuz daim olsun.dilerim katlanarak cogalsin.cook güzel bi ann,hiic bozulmasin insallah.kayinvalideciginin tepkisi de görülmeye degermis:)iste mutluluk.

Bizlere bile burada yardımcı oluyorsun, moral veriyorsun, bütün sorulara yanıt veriyorsun. Bu iyiliklerinin karşılığı olarak bence güzel şeyler olacak :)

Sağolasin inşallah güzer haberle gelirim sadece bebeğimle 7gün geçirdim şimdilik ama çok güzel bir duygu içimde bir canın olduğunu bilmek çok güzel inşallah hep içimde kalır ve bebeğimi kucağıma alacağım günleride görürüm ilk defa bu kadar çok yaklaştım inşallah allah izin verirse sonu da gelir senin de transfer'in olur biran önce de sende bu kararsız heyecan'a katılır ve sonuçta güzel haberi verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…