Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım benim mrb..inşallah sen gibi mucizeme bende kavuşurum opu olan kadınların hepsi bu boşluğa düşüyor demekki...ne zormuş beklemek hastaneden haber bekliyorum gözüm telefonda inşallah 5 i de döllenir sağlıklı 1. kalite olurlar sen hamişsin dua et bana ismen ne olur...(

etmezmiyim tabi ederim .zaten hep ediyorum .ben 1000 ihlas okumuştum içim rahatlamıştı bi swevinç doğmuştu kendiliğinden ertesi günde güzel hber aldım

Günaaaaydııııııııııııııııııııııııııın... Keyifler nasıl kızlar?.. Bu arada Cuma'nız mübarek olsun...

Evet ben de öyle. İşime normal başladım, çok ağır işler yapmıyorum ama onun dışında aşırı dikkat ettiğim söylenemez. Öte yandan doktor da böyle olmasını istiyor, aksi halde kan dolaşımı olumsuz etkilenir, kanlanma olmaz ve embrioynun tutunması zorlaşır diyor...

Benim de 4 yumurtam gelişmişti ama OPU günü bir tane daha gelişmiş, onu da almışlardı. 4 tanesi döllendi, 3 tanesi ertesi güne dayandı. Transfer günü ise bir tanesi kötü kalite olduğu için 2 tane kalmış oldu, onlar da transfer edildi...

Hamile arkadaşlara bir sorum olacak. Benim adetime normalde 2 gün var (bazen 1-2 gün önce sonra oluyor tabii). Ama şu anda aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, demin iş yerinde kapıyı kapatıp ağladım adet mi olacağım diye. Bahsedilen tutunma ağrısı, adet ağrısı gibi mi?

canım bu konuda sana yardımcı olamıcam ben beklemedym henuz benımde ara ara adet agrısı gıbı oluyor bugun 8.gunum test yapmamak ıcın zor tutyrm kendımı

canım herkesteki adet ağrısı bi kere farkklı olur bende bel ağrısı ve sol kasığımda oyulma tarzı ağrı oldu ama herkeste farklıdır neden moralini bozuyosun ki sakın üzme kendini dur bakalım bi.sakinleş ve bebeğini düşün

canım benim bugün adet günüm benim de ağrım var ödüm kopuyor ama seninki gibi bir iki gün önce sonra oluyor bugün gelmedi ama ya yarın gelirse diye endişeleniyorum bizimki inşallah tutunma ağrısıdır

İnşallah! İnşallah bebişlerimiz yuva yapıyordur kendisine :))

ve dün adet oldum etrofemi bıraktıktan üç gün sonra. bugün internetten arı dünyasından 510 liraya arı sütü ve polen aldım. hayıt, civanperçemi, aslanpençesi çaylarına başlıyorum ve dhea ya tekrar başladım. ben normal yolla başarıcam bu işi bakalım inanıyorum.yoruldum artık tedavilerden, iğnelerden, ilaçlardan, doktorlardan,beklemekten ve umut edip kaybetmekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkes anne olsuuunnn

canım adet miktarın nasıl benim normale göre az sanki, Allah gönlündekini hayırlı kılıp sana nasip etsin canım

Kızlar sonucu çıkmış,kocaman bir negatif.Umarım sizlerin sonucları güzel çıkar da sevindirirsiniz beni!

Kızlar sonucu çıkmış,kocaman bir negatif.Umarım sizlerin sonucları güzel çıkar da sevindirirsiniz beni!

canımmmm kurban olurum ya ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum, ama bunu da atlatacaksın yeniden başlayacaksın lütfen pes etme olana kadar devam, olmama sebeplerini iyi araştır, tutunma aşısı varmış, embriyo traşlama yapıyorlarmış iyi araştır ve neden olmadığını sorgula doktorundan mutlaka cevap al, öpüyorum, geç olmadan yüce rabbimden sana,bana, bizim durumumuzdaki herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar vermesi için yalvarıyorum...

Bu traşlama işini ben de yeni duydum, bilen veya yaptıran var mı?

csnım ne diyceğimi bilemiyoerum sakın umudunu yitirme rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun seni
inşallah böyle şişier hamile kalırsın tez zamanda

canım adet miktarın nasıl benim normale göre az sanki, Allah gönlündekini hayırlı kılıp sana nasip etsin canım

canım benim dün akşam başladı azdı ama bu sabah o kadar arttı ki ped yetişmiyor ve böyle koyu kırmızı bazen kahve telvesi gibi yoğun pütür pütür geliyor. :44:

canım benim dün akşam başladı azdı ama bu sabah o kadar arttı ki ped yetişmiyor ve böyle koyu kırmızı bazen kahve telvesi gibi yoğun pütür pütür geliyor. :44:

yoğun olması normalmiş canım, dediklerinin hepsi normal, benimki normal değil ama doktoruma sorarım artık

boşveer üzülme napalım üzülsen de ağlasan da sonuç değişmiyor çünkü. pes etmek yok tabi biz bu bebeği istiyorsak mücadeleye devam. sen de arı sütünü poleni okusana bir internetten hatta bu sitede kullananlar var. tedavilerle hamile kalamayıp arı sütünden fayda gören o kadar çok kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…