canım seni çok iyi anlıyorum bende opudasn sponra çok sıkılmıştım içimde sıkıntı ve boşluk olmuştu sana tavsiyem 1000 ihlas okuman rabbim tez zamanda ağlıkla kavuştursun bebişlerine inş. herşey güzel olacak allahın izniyle
canım benim mrb..inşallah sen gibi mucizeme bende kavuşurum opu olan kadınların hepsi bu boşluğa düşüyor demekki...ne zormuş beklemek hastaneden haber bekliyorum gözüm telefondainşallah 5 i de döllenir sağlıklı 1. kalite olurlar sen hamişsin dua et bana ismen ne olur... (
Off birsürü şey yazdım hepsi silindi ama aynı duyguları yaşıyoruz inan ki benim de arada rahim'e kasılma giriyor adetli iken kanama oldukça olan ağrı gibi çok şiddetli vuruyor korkuyorum öyle ışte yaa arada unutuyorum zıpliyorum ağır kaldırıyorum ama çok pişman oluyorum yaptıklarıma pişman oluyorum keşke hep yatarak mi geçirseydim diyorum
canlarım mrb...kusuruma bkmayın nete anca girebildim iyi değildim hala sancım var kasıklarıma iğne batıyo sanki sürekli ondan dolayı yattım kalktım biraz kendime geldim...biliyosunuzki 15/18 arası yumurtam görünüyodu ancak sadece 5 tane içinde kaliteli çıktı diğerleri sağlıklı deilmiş we içinde hücre yokmuş..ultrasonda yumurta görünsede içinde laboratuvarda bakıldığında hücreler görünürmüş..ben zaten dondurtmayacaktım maddi sıkıntıdan dolayı ayrı ücret istediler dondurmaya bizde onun yerine eğerki allah korusun tutmucak olursa tedavi olurz tekrar dedik...uyandığımda 5 yumurta duyunca çok ağladım narkozun etsikide var tabi..sonra embriyolog kadın güzel haberi verince sevindim birazcık 4 tane 1.kalite sağlıklı 1 tanesi de iyi dedi..yarın we sonraki gün arayıp gelişimlerini söylüceklermiş.bi sürü ilaç jel bant vitamin vs verdiler kullanmaya başladım dokturum bebeklerin bize emanet 5 yıldızlı oteldeler konforları yerinde dedi :)) dua edin sağlıklıca tutunsun 2 tane transferim olucak 2 ayrı gün olabilir dedi doktorum...hastaneden çıkınca ağlama tuttu eşime diyorum bebeklerimizi bırakıp geldik biz nasıl anne babayız diye...ilk defa bu kdr yaklaştım hasretle beklediğim yavrularıma( inşallah sonucu hayırlı olur.buarada opu bayağı zor allah herkese yardım etsin...sizleri çok seviyorum beni merak ettiğiniz için tşk ederim...dua edin ne olur bebeklerim güzel gelişip tutunsun..iyi geceler öpüldünüz
Hamile arkadaşlara bir sorum olacak. Benim adetime normalde 2 gün var (bazen 1-2 gün önce sonra oluyor tabii). Ama şu anda aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, demin iş yerinde kapıyı kapatıp ağladım adet mi olacağım diye. Bahsedilen tutunma ağrısı, adet ağrısı gibi mi?
Hamile arkadaşlara bir sorum olacak. Benim adetime normalde 2 gün var (bazen 1-2 gün önce sonra oluyor tabii). Ama şu anda aynı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, demin iş yerinde kapıyı kapatıp ağladım adet mi olacağım diye. Bahsedilen tutunma ağrısı, adet ağrısı gibi mi?
canım benim bugün adet günüm benim de ağrım var ödüm kopuyor ama seninki gibi bir iki gün önce sonra oluyor bugün gelmedi ama ya yarın gelirse diye endişeleniyorum bizimki inşallah tutunma ağrısıdır
ve dün adet oldum etrofemi bıraktıktan üç gün sonra. bugün internetten arı dünyasından 510 liraya arı sütü ve polen aldım. hayıt, civanperçemi, aslanpençesi çaylarına başlıyorum ve dhea ya tekrar başladım. ben normal yolla başarıcam bu işi bakalım inanıyorum.yoruldum artık tedavilerden, iğnelerden, ilaçlardan, doktorlardan,beklemekten ve umut edip kaybetmekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkes anne olsuuunnn
Kızlar sonucu çıkmış,kocaman bir negatif.Umarım sizlerin sonucları güzel çıkar da sevindirirsiniz beni!
canımmmm kurban olurum ya ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum, ama bunu da atlatacaksın yeniden başlayacaksın lütfen pes etme olana kadar devam, olmama sebeplerini iyi araştır, tutunma aşısı varmış, embriyo traşlama yapıyorlarmış iyi araştır ve neden olmadığını sorgula doktorundan mutlaka cevap al, öpüyorum, geç olmadan yüce rabbimden sana,bana, bizim durumumuzdaki herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar vermesi için yalvarıyorum...
Kızlar sonucu çıkmış,kocaman bir negatif.Umarım sizlerin sonucları güzel çıkar da sevindirirsiniz beni!
canım adet miktarın nasıl benim normale göre az sanki, Allah gönlündekini hayırlı kılıp sana nasip etsin canım
canım benim dün akşam başladı azdı ama bu sabah o kadar arttı ki ped yetişmiyor ve böyle koyu kırmızı bazen kahve telvesi gibi yoğun pütür pütür geliyor. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?