Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Ohh şükür aman yeterli olsunda gerekirse dikiş mikis atılır hele o günlerimiz bı gelsin...allahım seni ve ailenide korusun,her sey guzel olacak tabii benim adi guzel arkadasimmmm:))

kızlar hangi topikti hatırlamıyorum, liste yapmışlar tabi negatifi görenler de olmuş ama devam etmişler aynı topikten ve şimdi o listedeki herkes hamileymiş, bebekleri birbirinden birkaç ay küçük ama hepsi hamile, çok duygulandım okuyunca

Canım tebrikler, çok güzel haber :) Kucağına da almak nasip olsun inşallah :)

Bizlere bile burada yardımcı oluyorsun, moral veriyorsun, bütün sorulara yanıt veriyorsun. Bu iyiliklerinin karşılığı olarak bence güzel şeyler olacak :)

:))) her zaman, bir nebze olsun guldurebildiysem yada azıcık rahatlatabildiysem yada biraz umut benden mutlusu yok,dualarimi sizinle paylaşmak hayatımda basıma gelen en guzel sey,İYİKİ varsınız...

Kız esas zayıflar ikizleri iyi taşıyor diye duydum ohhh duble koysunlar ,ikiside tutunur sıkı sıkı insAllah, ben cok istedim ikizi kısmet bir kuzumaymis ama doktorum bana bugün dediki ama benim rahimden dolayı tabi İYİKİ bir tane oldu burcu dedi yoksa senin icin ikiz tehlikeli dedi,herseyde var bir hayır,bu da beni bırakmasında,seninkilerde twins olsun insallaaaaaaaahhhhhh :)) ikiside sıkı sıkı tutunsun sanaaaa:)

inşallah canım benimmmmmmmmmm hep birlikte hiç negatif olmasın artık içim burkuluyo,sizi tanımıyorum ama çok seviyorum kendime üzülmüş kadar üzülüyorum inşallah bu macera devam eder doğum hikayelerimizi de paylaşmak nasip olurrrrrrr

nşallah canım benimmmmmmmmmm hep birlikte hiç negatif olmasın artık içim burkuluyo,sizi tanımıyorum ama çok seviyorum kendime üzülmüş kadar üzülüyorum inşallah bu macera devam eder doğum hikayelerimizi de paylaşmak nasip olurrrrrrr

Bizde devam edelim,negatif seylerimiz geçici olsun,hep beraber yine bu topikten devam edelim,er ya da geç bu topikteki herkes yeni gelenlerle büyüyüp çığ gibi hamile olcaz:)))

Kızlar bu ara akşam erkenden uykum geliyor artık 1saattir zor tutuyorum kendimi sizle takılmak için şimdi gidip yatım da günler biran önce geçsin yarın yine burda olanlarla görüşürüz

ohhhhhhhhhhhhh rahatladım evet bazı uzmanlar minnaklar ikiz daha iyi taşır diyo ama bizim çakal doktor 2 koymucakya bahane uyduruyoneyse sende ing. öğretmeniydin dimi sanki öyle hatırlıyorum aklıma geldi???

Kızlar bu ara akşam erkenden uykum geliyor artık 1saattir zor tutuyorum kendimi sizle takılmak için şimdi gidip yatım da günler biran önce geçsin yarın yine burda olanlarla görüşürüz

Bebisler uyku getiriyo bize:) benimde geldi gene uykum iyi geceler canım sana ve hepinize kızlar bu gece ikinci defa iyi geceler:)

ohhhhhhhhhhhhh rahatladım evet bazı uzmanlar minnaklar ikiz daha iyi taşır diyo ama bizim çakal doktor 2 koymucakya bahane uyduruyoneyse sende ing. öğretmeniydin dimi sanki öyle hatırlıyorum aklıma geldi???

Aaaanammmm ne çakal onlar yok yasal değil bilmem ne, walla ilkinde yasal olmayıp iki tane koyduran çökmüş diye duydum bastirabildigin kadar bastırmak lazım :)) ben de İngilizce öğretmeniyimde lisedeydim 6 senelik,ozeldeydim ama gecen seneden beri bu cocuk mevzusu yüzünden çalışmıyorum iste,riskim var ya ondan....iyi geceler canım bak meslektasmisiz aynı zamanda cok sevindim, sen lise,ilköğretim? Artık yarın okurum cevabını...

Esra seninle her şeyimiz çok benziyor sanırım :) Benim de öğleden sonra 4 gibi filan bir uyku bastırıyor, ancak bu saatlerde gidiyor...

çok saolun kızlar aptal gıbıyım 3 senedır hıc cıft cızgıyı grmedım..benım ole aman aman agrım olmadı ama bugun vardı hala daha var kasık agrım..ara ara oluyodu adet sancısı gıbı sonra gecıyodu..esımle bız suan saskınlık ıcındeyız

canım çok sevindim rabbim kandada görmeyi nasip etsin sonrada kucağına almayı inş. hadi bakalım

çok saol bıtanem ama bı yandanda cok korkmaya basldım kasık agrım ınanılmz var

çok saol bıtanem ama bı yandanda cok korkmaya basldım kasık agrım ınanılmz var

canım benim yaşadığın sevinç dünyanın en güzel duygusu bence .korkularından arın düşünme kötü şeyler ben hep düşündükçe bana pozitif enerji verenlerle konuştum ve tabi bebeğimle elimle onadokunup bizi bırakma dedim inş. 9ay boyuncada bırakmaz ve kucağımıza geliverir böyle düşün.bu arada o günlerde bendede olmuştu kasık batma oyulma tarzı ağrılar

kıslaarrr benim de salı günü nasipse yumurtalarrım toplancak geçen ay iptat etmişti 4 yumurtam olduğunndan ve mm leri birbirleriyle kel alaka olduğundan.. bu ay 7 yumurtam oldu bugunku kontrolde 19,5 - 17,5 - 16,5- 3 tane 9,5 ve 1 de 6,5 mu ne vardı. yarın için bi tane daha iğne verdi pazar çatlatma iğnemi vurcam gece deee benım bugun akıntım var fena halde hem de az evvel tuvalete gittiğimde böylee uzayan ve nette okduğuma göre de çatlayan yumurta belirtisi gibi olan bi akıntım oldu bu nası olur ki 3. gündür ben çatlamayı önleyiciiğne kullanıyorum çatlamıs olamazlar di miii çok korkuyorum dr u mu arasam...

bu arada tedavide olan tüm yoldaşlarımın ALLAH yardımcısı olsunn hayırlı haberlerini bekliyorumm inş ben de güzel haberler verebilrimmmm hamile olan arkadaşlarımı da koccaman tebrik ediyorummm...

cnm mrb bişeyy sorcam sana rahimdeki pperde ultrasonda belli oluyor mu?sana nasıl teşhis konuldu?

cnm mrb öncelikle tedavinin hayırlısıyla güzel haberlerle sonuçlanmasını dilerim..beyaz akıntı yumurtaların olgunlaştığı içinde olabilir yumurtlama bellirtiside aynı şekilde...vurunduğun iğnelerden biri yumurtanın çatlamasını önleyici merak etme engelliyo o iğne...bende kullandım bişey olmadı benim toplandı şuan döllenip gelişme aşamasındalar...inşallah sağlıklıca tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…