sağol canım benim, doktorum gebelik için yeterli diyor, tam alınırsa delinmesinden korkuyor rahmimin yapısından kaynaklı sanırım, gebelik için yeterliymiş şu an,Allah aileni korusun canım, daha kontrollüyüz daha temkinliyiz, her şey güzel olacak allahın izniyle
kızlar o kadar mutluymkı hıc umudum yoktu belırtımde yoktu.bugun ıgneden sonra eczaneden test aldım.
dedım yarın sabahtan yapıcm cıkmazsada uzulmucem aksam yemekten snra bırden bıre aklıma geldı testı yaptım dedım olmadı herhalde 2-3 dk gectı baktım sılıkte olsa cıkmıs tuvalleten bı cıktım ben hamıleyımm dıe bagırdım kayınvalıdem testı aldgı gıbı tıp merkzıne gtrdu kadın doktrolara hemsrelere gstrmıs demıs hamıle testı eve gtrdgı zmn dahada belırgınlesmıstı bugun 8.gunum
kızlar o kadar mutluyumkııııı rabbımmmm yuzumuze guldu
Bizlere bile burada yardımcı oluyorsun, moral veriyorsun, bütün sorulara yanıt veriyorsun. Bu iyiliklerinin karşılığı olarak bence güzel şeyler olacak :)
kızlar arnızda iki tane transfer edilen hamiş adayları vardır,bişi merak ediyorum bana doktorum ilkinde 1 tane koydu gerekçesi sen iki taneyi taşıyamazsın çok minnaksın:26: erken doğum yaparsan nolcak falan dedi tmm dedim tutmadı bebikim gittişimdi ikna ettim iki koycak bakaım nasip artık ama hiç doktoru bu şekilde konuşan oldumu ben biraz zayıf olabilirim ama nedir yani zayıflar ikiz anne olamıyomu bilgisi olan paylaşabilirmi?? ben 1 tanesine de kurban olurumda keşke ikisi tutsa ama üzerimde baskı oluştu.............
Sağolasin inşallah güzer haberle gelirim sadece bebeğimle 7gün geçirdim şimdilik ama çok güzel bir duygu içimde bir canın olduğunu bilmek çok güzel inşallah hep içimde kalır ve bebeğimi kucağıma alacağım günleride görürüm ilk defa bu kadar çok yaklaştım inşallah allah izin verirse sonu da gelir senin de transfer'in olur biran önce de sende bu kararsız heyecan'a katılır ve sonuçta güzel haberi verirsin bize
kızlar hangi topikti hatırlamıyorum, liste yapmışlar tabi negatifi görenler de olmuş ama devam etmişler aynı topikten ve şimdi o listedeki herkes hamileymiş, bebekleri birbirinden birkaç ay küçük ama hepsi hamile, çok duygulandım okuyunca
Kız esas zayıflar ikizleri iyi taşıyor diye duydum ohhh duble koysunlar ,ikiside tutunur sıkı sıkı insAllah, ben cok istedim ikizi kısmet bir kuzumaymis ama doktorum bana bugün dediki ama benim rahimden dolayı tabi İYİKİ bir tane oldu burcu dedi yoksa senin icin ikiz tehlikeli dedi,herseyde var bir hayır,bu da beni bırakmasında,seninkilerde twins olsun insallaaaaaaaahhhhhh :)) ikiside sıkı sıkı tutunsun sanaaaa:)
Kızlar bu ara akşam erkenden uykum geliyor artık 1saattir zor tutuyorum kendimi sizle takılmak için şimdi gidip yatım da günler biran önce geçsin yarın yine burda olanlarla görüşürüz
ohhhhhhhhhhhhh rahatladım evet bazı uzmanlar minnaklar ikiz daha iyi taşır diyo ama bizim çakal doktor2 koymucakya bahane uyduruyo neyse sende ing. öğretmeniydin dimi sanki öyle hatırlıyorum aklıma geldi???
Kızlar bu ara akşam erkenden uykum geliyor artık 1saattir zor tutuyorum kendimi sizle takılmak için şimdi gidip yatım da günler biran önce geçsin yarın yine burda olanlarla görüşürüz
kızlar o kadar mutluymkı hıc umudum yoktu belırtımde yoktu.bugun ıgneden sonra eczaneden test aldım.
dedım yarın sabahtan yapıcm cıkmazsada uzulmucem aksam yemekten snra bırden bıre aklıma geldı testı yaptım dedım olmadı herhalde 2-3 dk gectı baktım sılıkte olsa cıkmıs tuvalleten bı cıktım ben hamıleyımm dıe bagırdım kayınvalıdem testı aldgı gıbı tıp merkzıne gtrdu kadın doktrolara hemsrelere gstrmıs demıs hamıle testı eve gtrdgı zmn dahada belırgınlesmıstı bugun 8.gunum
kızlar o kadar mutluyumkııııı rabbımmmm yuzumuze guldu
çok saol bıtanem ama bı yandanda cok korkmaya basldım kasık agrım ınanılmz var
canım seni anlıyorum çünkü benimde rahim yetmezliği olma ihtimali çok yüksek, rahimdeki perde ameliyatla tam alınamadı ve kalp şeklinde kaldı, hamile kalırsam rahim ağzını sürekli ölçtürmem lazım, o yüzden hamile kalsam da ben de seninle aynı yollardan geçeceğim, rabbim sizi korusun, öptüm
kıslaarrr benim de salı günü nasipse yumurtalarrım toplancak geçen ay iptat etmişti 4 yumurtam olduğunndan ve mm leri birbirleriyle kel alaka olduğundan.. bu ay 7 yumurtam oldu bugunku kontrolde 19,5 - 17,5 - 16,5- 3 tane 9,5 ve 1 de 6,5 mu ne vardı. yarın için bi tane daha iğne verdi pazar çatlatma iğnemi vurcam gece deee benım bugun akıntım var fena halde hem de az evvel tuvalete gittiğimde böylee uzayan ve nette okduğuma göre de çatlayan yumurta belirtisi gibi olan bi akıntım oldu bu nası olur ki 3. gündür ben çatlamayı önleyiciiğne kullanıyorum çatlamıs olamazlar di miii çok korkuyorum dr u mu arasam...
bu arada tedavide olan tüm yoldaşlarımın ALLAH yardımcısı olsunn hayırlı haberlerini bekliyorumm inş ben de güzel haberler verebilrimmmm hamile olan arkadaşlarımı da koccaman tebrik ediyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?