kızlar arnızda iki tane transfer edilen hamiş adayları vardır,bişi merak ediyorum bana doktorum ilkinde 1 tane koydu gerekçesi sen iki taneyi taşıyamazsın çok minnaksın:26: erken doğum yaparsan nolcak falan dedi tmm dedim tutmadı bebikim gittişimdi ikna ettim iki koycak bakaım nasip artık ama hiç doktoru bu şekilde konuşan oldumu ben biraz zayıf olabilirim ama nedir yani zayıflar ikiz anne olamıyomu bilgisi olan paylaşabilirmi?? ben 1 tanesine de kurban olurumda keşke ikisi tutsa ama üzerimde baskı oluştu.............
cnm mrb öncelikle tedavinin hayırlısıyla güzel haberlerle sonuçlanmasını dilerim..beyaz akıntı yumurtaların olgunlaştığı içinde olabilir yumurtlama bellirtiside aynı şekilde...vurunduğun iğnelerden biri yumurtanın çatlamasını önleyici merak etme engelliyo o iğne...bende kullandım bişey olmadı benim toplandı şuan döllenip gelişme aşamasındalar...inşallah sağlıklıca tutunurlar
cnm mrb bişeyy sorcam sana rahimdeki pperde ultrasonda belli oluyor mu?sana nasıl teşhis konuldu?
Hayırlısı bakalım.Yalnız bu kadar şey kullanıp , karıştırmasan
Hayıt, civanperçemi : Adet sancılarını azaltıp,düzenliyor.
Arslanpençesi:Hormonları düzenliyor.
İnşallah normal yolla hamile kalırsın.En güzeli o.Bir sürü ilaç kullanmak insanı mahvediyor zaten.Polen karışımını yemeklerden 1 saat önce kullandım.Bence polen karışımına hemen başla.Sana da söylemişlerdir zaten nasıl kullanılacağını.Ben şimdiden gelecek ay senden güzel haberler bekliyorum.Allah yardımcın olsun
ALLAH razı olsun cnmmm inşallahhhhhhh... cnm işte 3 gün oldu bugunle cetrotide vuruyorum çatlamayı önleyıcı, e nette de bu tip sümükümsü uzayan akıntının çatlamıs yumurta belirtisi olduunu okuyunca nasıl olur diye dusunuyorumm, inşallah buyuduğu ıcındır yaaa...
kızlarrr bır kac gundur kendımı toparlamaya calısıyordum nete gıremedım ama sımdı gecmısn hepsını okudum...
pozıtıfı alan arkadaslarımı canı gonulden tebrık edıyorum ınsallah hersey sonuna kadar yolunda gıderrr :)
negatıfı goren arkadaslarımızada allahtan sabır dılıyorum baska soylenecek bırsey yokk.... hakkımızda hayırlısı buymus...
topıgımızın ılk annesı artıkk bıraz daha rahatla lutfe :) ılk bebısımızın kalp atıslarını duymussunn... herseyın yolunda olmasına cok sevındım :)) ınsallah hep boyle devam eder...
bende regl oldum kızlar bugun fenaydı... reglden sonra kontrole gıtcem... doktorumla dondurulmuslar ıcın konustuk ve ekım ayı ıcın karar aldık bı aksılık olmazsa ınsallahhh :) er yada gec bu topıktekı herkes hamiş olacakkkk belkı bızler bıraz gec kalcaz ama olsun sızın tecrubelırınızden faydalanmak da guzel olacakk :)
Günaydın kızlar nasılsınız? Geçmiş i az okuya bildim.ben dün sabah annelere geldim test gününe kadar annemlrtrdeyim artık.arada böyle kaçak girip sizlerden haber almaya çalışınca m kızlar sizden ricam listedeki değişiklikleri biriniz bana toplu olarak bi özel mesaj atabilirim i.lilyymrredin Cnm bebeğinin kalp atışını duymuştuk Cnm çok sevindim hayırlısıyla kucağına al Cnm inşallah darısı bizlerin başına.gltensu Cnm bugün güzel haberler alicaz inşallah senden Cnm dualarimkadın Cnm.kızlar cepten ancak bu kadar bakabiliyotuum ku şura bakmayın toplu bi şekilde halletme ye çalışmam su liste yı.hepinizi çok öpüyorum.
Slm kızlar benim dün gece ateşim çok çıktı 38'i geçti gece 2den 4'e kadar ayakta ateş'imi düşürmeye çalıştım en son 37.4du uyuya kalmışım ve 37'yi aşağıya durmuyor hemşireyi aradım hastaneye gıt idrar kan testi yaptır bize bildir öğlene kadar dedi ama halim yok iki defa çıkamam bugün saat 4de iğnem var o yüzden 3de gidip işimi hallederim sonra iğne vurunup gelirim herhalde çok korktum yine sabah da kalktım ağrı ile adet oldum sandım oda beni korkuttu hali ile ama şimdi hiç ağrım yok sizce gitmişken kanda gebelik testi de istesemmi bugün 8.günüm ama tabi kararsızım ya kötü sonuç alırsam diye korkuyorum
Esra bence gitmişken istemende fayda var, sonucu doktorun yorumlayacaktır.
Gece ben de çok üşüyünce ateşimi ölçtüm 37.5 civarındaydı. Bugün ağrılarım çok azaldı...
kan testı sonucumu aldım 11,66
dusuk geldı bana hastaneyı aradım onlarda erken yprtdgmı soledıler gebelık var ama degerınız bıraz dusuk dedıler salı gunu gdcem bakalım
ayyy ne bılımmm canımmk ben tedırgın oldumm acaba kımyasalamı donscek cok korkuyrm:2:
kan testı sonucumu aldım 11,66
dusuk geldı bana hastaneyı aradım onlarda erken yprtdgmı soledıler gebelık var ama degerınız bıraz dusuk dedıler salı gunu gdcem bakalım
Aaaanammmm ne çakal onlar yok yasal değil bilmem ne, walla ilkinde yasal olmayıp iki tane koyduran çökmüş diye duydum bastirabildigin kadar bastırmak lazım :)) ben de İngilizce öğretmeniyimde lisedeydim 6 senelik,ozeldeydim ama gecen seneden beri bu cocuk mevzusu yüzünden çalışmıyorum iste,riskim var ya ondan....iyi geceler canım bak meslektasmisiz aynı zamanda cok sevindim, sen lise,ilköğretim? Artık yarın okurum cevabını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?