o kadar pişman oldumkı erken yaptrdıgıma
o kadar pişman oldumkı erken yaptrdıgıma
yelkanay saol canım ama sevınemdım dusuk geldı bana kımyasala donusmesınden cok korkuyorum degerım yda dahada duserse
kızlarrr bır kac gundur kendımı toparlamaya calısıyordum nete gıremedım ama sımdı gecmısn hepsını okudum...
pozıtıfı alan arkadaslarımı canı gonulden tebrık edıyorum ınsallah hersey sonuna kadar yolunda gıderrr :)
negatıfı goren arkadaslarımızada allahtan sabır dılıyorum baska soylenecek bırsey yokk.... hakkımızda hayırlısı buymus...
topıgımızın ılk annesı artıkk bıraz daha rahatla lutfe :) ılk bebısımızın kalp atıslarını duymussunn... herseyın yolunda olmasına cok sevındım :)) ınsallah hep boyle devam eder...
bende regl oldum kızlar bugun fenaydı... reglden sonra kontrole gıtcem... doktorumla dondurulmuslar ıcın konustuk ve ekım ayı ıcın karar aldık bı aksılık olmazsa ınsallahhh :) er yada gec bu topıktekı herkes hamiş olacakkkk belkı bızler bıraz gec kalcaz ama olsun sızın tecrubelırınızden faydalanmak da guzel olacakk :)
allah razı olsun kızlar sızden..ben 30larda falan beklıydum degerımı 11 kusur cıkınca sasrdımm ondan dolayı esımınde benımde moralım bozuldu..napım yelkenay canm ya ıdrarda grnce 2.cızgıyı dayanamdım bugun testı yptımm ınş.bebegım benımledır
kan testı sonucumu aldım 11,66
dusuk geldı bana hastaneyı aradım onlarda erken yprtdgmı soledıler gebelık var ama degerınız bıraz dusuk dedıler salı gunu gdcem bakalım
kan testı sonucumu aldım 11,66
dusuk geldı bana hastaneyı aradım onlarda erken yprtdgmı soledıler gebelık var ama degerınız bıraz dusuk dedıler salı gunu gdcem bakalım
Günaydın kızlar nasılsınız? Geçmiş i az okuya bildim.ben dün sabah annelere geldim test gününe kadar annemlrtrdeyim artık.arada böyle kaçak girip sizlerden haber almaya çalışınca m kızlar sizden ricam listedeki değişiklikleri biriniz bana toplu olarak bi özel mesaj atabilirim i.lilyymrredin Cnm bebeğinin kalp atışını duymuştuk Cnm çok sevindim hayırlısıyla kucağına al Cnm inşallah darısı bizlerin başına.gltensu Cnm bugün güzel haberler alicaz inşallah senden Cnm dualarimkadın Cnm.kızlar cepten ancak bu kadar bakabiliyotuum ku şura bakmayın toplu bi şekilde halletme ye çalışmam su liste yı.hepinizi çok öpüyorum.
test günü yaklaştıkça benim de korkularım başladı.:18:
test sonucunu nasıl alacağız nasıl açacağız bilmiyorum
akşam bi ağladım tutamıyorum kendimi..
bazen yokmuş gibi geliyor bazen de yok canım duruyordur diyorum
Aynı durumdayız gerçekten seni o kadar iyi anlıyorum ki çünki bende aynı şeyleri yapıyorum aynı şeyleri düşünüyorum birazdan hastaneye gidicem bir yandan yaptırım diyorum bir yandan da sonuçtan korkuyorum hem varsa bile belki henüz erkendin sonuç belli olmaz off kafam o kadar karışık ki anlatamam sonuçta transfer henüz geçen hafta cumartesi günü oldu
senden bir gün önce de benim cuma günüben 12. gün yaptıracağım tabii o günü görürsem adet olmazsam bakalım inşallah arka arkaya veririz güzel haberler
daha önce yapmayı düşünmüyorum canımbence 11. günden önce yaptırma ama sen bilirsin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?