Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

yelkanay saol canım ama sevınemdım dusuk geldı bana kımyasala donusmesınden cok korkuyorum degerım yda dahada duserse

o kadar pişman oldumkı erken yaptrdıgıma

Canım benim yaa niye öyle düşünüyorsun gerçekten değerin hiç fena değil bak pazartesi tekrar yaptır ve eminim en az 20-30arasında bir değer çıkar hiç üzülecek pişman olacak birşey yok çok düşük değil negatif de değil bence bayram etmeye başka şimdiden

yelkanay saol canım ama sevınemdım dusuk geldı bana kımyasala donusmesınden cok korkuyorum degerım yda dahada duserse

kuşum bunun sonu yokki bu dertler şuan eğerin 40 çıksaydıda değişmiyecekti,dış gebelik mi diyecektin bu kez? ayrıca 9. gün için oldukça güzel,normal bir değer 0 yada 100 de çıkabilidi,nolur şükret ve aklına abuk subuk şeyler getirmeeee tamam mı , bebişine günah

allah razı olsun kızlar sızden..ben 30larda falan beklıydum degerımı 11 kusur cıkınca sasrdımm ondan dolayı esımınde benımde moralım bozuldu..napım yelkenay canm ya ıdrarda grnce 2.cızgıyı dayanamdım bugun testı yptımm ınş.bebegım benımledır

canımmmmm toparlanmana çok sevindim,naparsak yapalım kaderimizi yaşıyoruz,bak ben şimdi dondurulmuşlara başladım haftaya transferim var.kesinlikle çok daha rahat ve stressiz.Vücut bebeği daha kolay kabulleniyomuş normal hamileliğe daha yakın olduğu için,seninde yüzün gülecek inşallah,allah yardımcımız olsun

canım benim çok normal yaşadığın duygular ama şu an bile değerin 11 değil her saniye artıyo,bebeğin seninle kandada göstermiş yavrucuk kendini 9. günden daha napsın annesi çıkıp boynuna mı sarılsın?? hadi nolur sıkıntı yapma artık her zaman kaderimizi yaşıyoruz,akışına bırak biraz olur mu??

kan testı sonucumu aldım 11,66
dusuk geldı bana hastaneyı aradım onlarda erken yprtdgmı soledıler gebelık var ama degerınız bıraz dusuk dedıler salı gunu gdcem bakalım

canım gebelik olmasa bu değer çıkmaz sen üzülme salı günü katlanacak inşallah değerin

bu arada as89247 sende kasıkta ağrı oluyor mu benim bugün 7. gün transfer gününü sayarsan 8 oluyor kasık sağ kasığımdaki ağrı hiç gitmedi

cok saol bıtanem salı gunu ztn merkeze gdp orda yptrcm ne gelırse allahtan kuruntu yapıyorum o kdr kıymetlılerkı cok korkuyorum herhalde.. kucagımıza alana kdr rahat yok bıze

evet mıne ozellıkle dun ve bugun kasık agrım ınanılmaz arttı ılk gunlerde ara ara oluyodu ama son 2 gndr fazlalastı

test günü yaklaştıkça benim de korkularım başladı.:18:
test sonucunu nasıl alacağız nasıl açacağız bilmiyorum
akşam bi ağladım tutamıyorum kendimi..
bazen yokmuş gibi geliyor bazen de yok canım duruyordur diyorum

topıgımızın ılk annesı artıkk bıraz daha rahatla lutfe :) ılk bebısımızın kalp atıslarını duymussunn... herseyın yolunda olmasına cok sevındım :)) ınsallah hep boyle devam eder...

Sagol canım benim âmin insAllah hep boyle devam eder dediğin gibi,allahım nazarlardan korusun...darısı en kısa zamanda basına olsun,allahım seninde yuZunu güldürsün,artık rahatlayın biraz dımı?:) ehliyet sinavindanda kurtuldum bugün,cok uykum gelip durmadan uyuyasın var,şimdi uyucam...:)

Âmin canım darısı basına insallahhhh, sonucunu heycanla ve dualarla bekliyorum....

Aynı durumdayız gerçekten seni o kadar iyi anlıyorum ki çünki bende aynı şeyleri yapıyorum aynı şeyleri düşünüyorum birazdan hastaneye gidicem bir yandan yaptırım diyorum bir yandan da sonuçtan korkuyorum hem varsa bile belki henüz erkendin sonuç belli olmaz off kafam o kadar karışık ki anlatamam sonuçta transfer henüz geçen hafta cumartesi günü oldu

senden bir gün önce de benim cuma günü ben 12. gün yaptıracağım tabii o günü görürsem adet olmazsam bakalım inşallah arka arkaya veririz güzel haberler
daha önce yapmayı düşünmüyorum canım bence 11. günden önce yaptırma ama sen bilirsin yinede

Benim hastanenin söylediği test günüm 5'i ama ben 4.ünde yaptırmak istiyorum fakat dün akşam ateşim çıktı hastaneyi aradım kan ve idrar tahlili yaptır dedi tabi ateşin nedenini bulmak için bende acaba gitmişken beta ya baktırsam mi dedim ama haklısın bende istemiyorum yaptırmıçam

Kızlar uzun zamandır giremiyordum ara ara telden takip ettim.bugün evime döndüm bir ay neredeyse kayseride kaldım kayınvalidem de çok sağolsun çok ilgilendiler hiçbirşeye el sürmedimm dinlendim bol bol yatmaya çok alıştım walla
güzel sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum çok sevindim darısı bizlere olsun inşallahh
menac canım senden çok umutluydum o yüzden midir nedir çok üzüldüm ama dondurulmuşları olanların arkası sağlam diyorum insana bir güven dayanağı oluşturuyor her ne kadar benim kalmasa da
kızlar iyi cesaret edip test yaptırıyorsunuz ben o kadar korkuyorum ki hiç yaptırmak istemiyorumm gün yaklaştıkça içimi iyice korku kaplıyor olmayan arkadaşlara Allahım bol sabır versin yoksa çok zor bir durum Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…