allah razı olsun kızlar sızden..ben 30larda falan beklıydum degerımı 11 kusur cıkınca sasrdımm ondan dolayı esımınde benımde moralım bozuldu..napım yelkenay canm ya ıdrarda grnce 2.cızgıyı dayanamdım bugun testı yptımm ınş.bebegım benımledır
arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyor...Allah yardım etsin.Bize dua edin nolur...
topıgımızın ılk annesı artıkk bıraz daha rahatla lutfe :) ılk bebısımızın kalp atıslarını duymussunn... herseyın yolunda olmasına cok sevındım :)) ınsallah hep boyle devam eder...
Şimdi bak merak ettim ben topiğin kaçıncı annesiyim?.Bugun 5.haftama girdim
saol bıtanem ama sevınemyrm
İnan güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Senin bebiş biraz nazlanıyor gelmek için demekki :)İnşallah canım yarın arı sütü polen elimde Olucak başlarım hemen gelişmeleri de paylaşırım burdan. Umarım işe yarar. Bu karışım çayları da arada içerim öğün aralarında bakalım beraberce görücez artık.
Slm kızlar benim dün gece ateşim çok çıktı 38'i geçti gece 2den 4'e kadar ayakta ateş'imi düşürmeye çalıştım en son 37.4du uyuya kalmışım ve 37'yi aşağıya durmuyor hemşireyi aradım hastaneye gıt idrar kan testi yaptır bize bildir öğlene kadar dedi ama halim yok iki defa çıkamam bugün saat 4de iğnem var o yüzden 3de gidip işimi hallederim sonra iğne vurunup gelirim herhalde çok korktum yine sabah da kalktım ağrı ile adet oldum sandım oda beni korkuttu hali ile ama şimdi hiç ağrım yok sizce gitmişken kanda gebelik testi de istesemmi bugün 8.günüm ama tabi kararsızım ya kötü sonuç alırsam diye korkuyorum
Kızlar benim sonucum belli oldu. Malesef negatifmiş. Biraz kendimi toplayım. Görüşürüz yine...
Aynı durumdayız gerçekten seni o kadar iyi anlıyorum ki çünki bende aynı şeyleri yapıyorum aynı şeyleri düşünüyorum birazdan hastaneye gidicem bir yandan yaptırım diyorum bir yandan da sonuçtan korkuyorum hem varsa bile belki henüz erkendin sonuç belli olmaz off kafam o kadar karışık ki anlatamam sonuçta transfer henüz geçen hafta cumartesi günü oldu
Kızlar uzun zamandır giremiyordum ara ara telden takip ettim.bugün evime döndüm bir ay neredeyse kayseride kaldım kayınvalidem de çok sağolsun çok ilgilendiler hiçbirşeye el sürmedimm dinlendim bol bol yatmaya çok alıştım walla
güzel sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum çok sevindim darısı bizlere olsun inşallahh
menac canım senden çok umutluydum o yüzden midir nedir çok üzüldüm ama dondurulmuşları olanların arkası sağlam diyorum insana bir güven dayanağı oluşturuyor her ne kadar benim kalmasa da
kızlar iyi cesaret edip test yaptırıyorsunuz ben o kadar korkuyorum ki hiç yaptırmak istemiyorumm gün yaklaştıkça içimi iyice korku kaplıyor olmayan arkadaşlara Allahım bol sabır versin yoksa çok zor bir durum Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallahh
Kızlar benim sonucum belli oldu. Malesef negatifmiş. Biraz kendimi toplayım. Görüşürüz yine...
ya kızlar allahaşkına cevap verin estrofem progeston jel iğne adeti geciktiriyor mu
Haklısın insan yaparken testi acayip stres oluyor.Ama bir de şöyle düşün korkunun ecele faydası yok.Ben 9. 10 .ve 11.günde yaptım.Silikte olsa 2.çizgiyi gördümKızlar uzun zamandır giremiyordum ara ara telden takip ettim.bugün evime döndüm bir ay neredeyse kayseride kaldım kayınvalidem de çok sağolsun çok ilgilendiler hiçbirşeye el sürmedimm dinlendim bol bol yatmaya çok alıştım walla
güzel sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum çok sevindim darısı bizlere olsun inşallahh
menac canım senden çok umutluydum o yüzden midir nedir çok üzüldüm ama dondurulmuşları olanların arkası sağlam diyorum insana bir güven dayanağı oluşturuyor her ne kadar benim kalmasa da
kızlar iyi cesaret edip test yaptırıyorsunuz ben o kadar korkuyorum ki hiç yaptırmak istemiyorumm gün yaklaştıkça içimi iyice korku kaplıyor olmayan arkadaşlara Allahım bol sabır versin yoksa çok zor bir durum Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip eder inşallahh
kullandığın müddetçe adet olmazsın(istisnalar var tabi) bıraktıktan sonra 5 gün içinde adet oluyorsun hamile değilsen, ben 2.gün adet oldum canım, öptüm
sabahtan berı arastrmktan kafayı yıcem sanırım daha bakmıcam beta dgerlerıne=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?