Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

selam tatlım , ben temmuz topiğindenim . yazını görünce dayanamadım yazayım dedim . benim 8. gün değerim 6,58 di tatlım hiç korkma 5,3 üzeri gebeliktir . sen kendine dikkat et bol bol dua et . bak ben 7 haftalık oldum . bugünde kalp atışlarını duydum çok şükür . içini ferah tut ve hamileliğinin tadını çıkar .

Kızlar benim sonucum belli oldu. Malesef negatifmiş. Biraz kendimi toplayım. Görüşürüz yine...

saol bıtanem ama sevınemyrm

bence sevin canımi bal gibi gebesin ve bu değerler yaptığın güne göre normal, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, kesinleşene kadar bir şey yazmak istemedim, şimdi hep beraber sevinebiliriz

İnan güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.Senin bebiş biraz nazlanıyor gelmek için demekki :)

Çok geçmiş olsun.Üşüttün mü acaba yoksa ialçalrın yan etkisimi?Evet haklısın 8.günde hcg değerin düşük olur.ama 5ten de küçük olacağını sanmıyorum.Dr.sana ilaç verecek olursa durumundan dolayı zaten bhcg testi isteyecektir.Ona göre bebeğe zarar vermeyen ilaçlar verir.Gelişmelerden bizi habersiz bırakma

sabahtan berı arastrmktan kafayı yıcem sanırım daha bakmıcam beta dgerlerıne=)

Kızlar benim sonucum belli oldu. Malesef negatifmiş. Biraz kendimi toplayım. Görüşürüz yine...

Allah sabır versin canım, senin pozitif almanı kendimden çok istiyordum inan, ama tecrübeyle sabit bu yoğun üzüntü geçecek ve yeniden başlayacaksın, Allah en kısa zamanda evlat nasip etsin canım. öpüyorum...

biliyorsun benimde cumartesi oldu benim test günüm pazartesi ben pregeston jel iğne ve estrofem kullanıyorum bunlar sanırım adeti geciktiriyor biliyor musun

canım sen, ben, esra günlerimiz aynı inşallah güzel haberler vereceğiz burdan
pozitif olalım lütfen

canım ne desek boş biliyorum hayırlısı olsun dondurulmuşların varsa onlarla bir kez daha ve bu kez allahın izniyle olacak buna inan..pes etmek yok

ya kızlar allahaşkına cevap verin estrofem progeston jel iğne adeti geciktiriyor mu

kullandığın müddetçe adet olmazsın(istisnalar var tabi) bıraktıktan sonra 5 gün içinde adet oluyorsun hamile değilsen, ben 2.gün adet oldum canım, öptüm

Haklısın insan yaparken testi acayip stres oluyor.Ama bir de şöyle düşün korkunun ecele faydası yok.Ben 9. 10 .ve 11.günde yaptım.Silikte olsa 2.çizgiyi gördüm
İnşallah darısı senin başına

kullandığın müddetçe adet olmazsın(istisnalar var tabi) bıraktıktan sonra 5 gün içinde adet oluyorsun hamile değilsen, ben 2.gün adet oldum canım, öptüm

canım sağol ya ben ilkinde crione jel kullandım testten 3 gün önce oldum bu yüzden çok panik yaptım

canım benim çok üzüldüm bu son olur inşallah hayırlısı böylemiş allahım kucaklarımızı boş bırakmasın,dondurulmuşların varsa devam edersin bu yolun sonu yok inşallah en kısa sürede hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…