Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Sağol canım biliyorum... Allah hepimie en kısa zamanda evlat nasip eder inşallah...

Malesef dondurulmuş embriyom yok... Yeniden başlayacağız tedaviye...Kısmet böyleymiş...

kan testı sonucumu aldım 11,66
dusuk geldı bana hastaneyı aradım onlarda erken yprtdgmı soledıler gebelık var ama degerınız bıraz dusuk dedıler salı gunu gdcem bakalım

canım benim 9. günde 7.3 çıkmştı değerin gayet iyi olumlu düşün korkma bebeğin senle

canım ne diycerğimi bilemiyorum ama inan ki hep dualarımdaydın rabbim vermediyse daha hayırlısını göndereceği içindir inş. tez zamanda toparlanıp tedavine başlaman

Malesef dondurulmuş embriyom yok... Yeniden başlayacağız tedaviye...Kısmet böyleymiş...

biraz toparlan acele etme herşeyden önemlisi bizim eşimizin sağlığı allahım yine verir belki mucizen tedaviye gerek kalmadan rabbimden gelir,ben ilk tüp denememden sonra hayatımdan ilk kez hamile kalmıştım kimyasal oldu ama olmayadabilirdi,böyle birçok hikaye var sakın umutsuzluğa kapılma hakkımızda hayırlısı olsun

Gittim geldim ve hiç birşey çıkmadı tahlillerde hemşireyi de aradım oda iğneler 37.5'a kadar çıkarıyor dedi üzerine de kalın şeyler giyindiysen ondandir dedi ve ben üşüyorum diye çorap battaniye baya kalın yatmıştım. Adet ağrımin da hala hafif devam ettiğini söylemin o konuda kesin birşey yok hamileler de o ağrıları çekiyor olmayanlar da o yüzden ona kafanı takma dedi böyle ışte gebelik testi yaptırmadım ama evde yapmak için aldım pazartesi günü yapmak üzre ne yapım yaa benim de içim de upte kalmıştı 2çizgiyi görmek

biliyorsun benimde cumartesi oldu benim test günüm pazartesi ben pregeston jel iğne ve estrofem kullanıyorum bunlar sanırım adeti geciktiriyor biliyor musun

Canım benim bilgim yok ama mantık olarak bakarsam estrofer rahim kalınlasmasi için olan bir ilaç bildiğim kadarıyla o gecikme yapar diye düşünüyorum

Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebeğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz

Son düzenleme:
ironik canım kendını toparla ve tekrardan başla pes etmek yok meleklerımıze kavusana kadar mucadele etmeye devam bız guçlu annelerız yılmak yıkılmak yok

Coook guzel bir haber Cook sevindim,saglikla gelsinler rahmine ve sıkı sıkı tutunsunlar annelerine...ilk defa duydum iki gun arayla transfer,hadi hayırlısı canım, tutunsunlarda insAllah,dualarımız seninle yarın icin bol şans...

Üsüme ve ağrılar banada cok oldu şimdi nasılsın canım mrk ettim seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…