Allah sabır versin canım, senin pozitif almanı kendimden çok istiyordum inan, ama tecrübeyle sabit bu yoğun üzüntü geçecek ve yeniden başlayacaksın, Allah en kısa zamanda evlat nasip etsin canım. öpüyorum...
canım benim çok üzüldüm bu son olur inşallah hayırlısı böylemiş allahım kucaklarımızı boş bırakmasın,dondurulmuşların varsa devam edersin bu yolun sonu yok inşallah en kısa sürede hamile kalırsın
kan testı sonucumu aldım 11,66
dusuk geldı bana hastaneyı aradım onlarda erken yprtdgmı soledıler gebelık var ama degerınız bıraz dusuk dedıler salı gunu gdcem bakalım
Malesef dondurulmuş embriyom yok... Yeniden başlayacağız tedaviye...Kısmet böyleymiş...
Kızlar benim sonucum belli oldu. Malesef negatifmiş. Biraz kendimi toplayım. Görüşürüz yine...
Çok geçmiş olsun.Üşüttün mü acaba yoksa ialçalrın yan etkisimi?Evet haklısın 8.günde hcg değerin düşük olur.ama 5ten de küçük olacağını sanmıyorum.Dr.sana ilaç verecek olursa durumundan dolayı zaten bhcg testi isteyecektir.Ona göre bebeğe zarar vermeyen ilaçlar verir.Gelişmelerden bizi habersiz bırakma
biliyorsun benimde cumartesi oldu benim test günüm pazartesi ben pregeston jel iğne ve estrofem kullanıyorum bunlar sanırım adeti geciktiriyor biliyor musun
canım sat 5 agustos
Kızlar benim sonucum belli oldu. Malesef negatifmiş. Biraz kendimi toplayım. Görüşürüz yine...
ya kızlar allahaşkına cevap verin estrofem progeston jel iğne adeti geciktiriyor mu
Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebeğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
Gittim geldim ve hiç birşey çıkmadı tahlillerde hemşireyi de aradım oda iğneler 37.5'a kadar çıkarıyor dedi üzerine de kalın şeyler giyindiysen ondandir dedi ve ben üşüyorum diye çorap battaniye baya kalın yatmıştım. Adet ağrımin da hala hafif devam ettiğini söylemin o konuda kesin birşey yok hamileler de o ağrıları çekiyor olmayanlar da o yüzden ona kafanı takma dedi böyle ışte gebelik testi yaptırmadım ama evde yapmak için aldım pazartesi günü yapmak üzre ne yapım yaa benim de içim de upte kalmıştı 2çizgiyi görmek
çok saolun kızlar valla sızde olmasanız kafayı yerdım
arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyor...Allah yardım etsin.Bize dua edin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?