Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Öyle dogalki bu yaşadıkların,korkular,ağlamalar,hele o kağıdı açma ani cok fena,esine açtır,yalnız gitme ben öyle yaptım bı nebze heyecanı kırıyor canım....insAllah Rabbim test gunu yuZunu kocaman güldürsün bu seferde mutluluktan ağla :))) dualarım seninle...

amın canım amın sabırsızlıkla sonucumun katlanmasını beklyrm

Rahat ol canım eminim katlanacak inşallah bir şey sorum sana ve hamile arkadaşlara ben mesela ilk günler elimi karnıma koyduğumda için kıpırdıyordu ama son bir kaç gündür öyle değilim hiç birşey hissetmiyorum sizde de öylemiydi

Iyiyim şükür canım iğne yapıyormuş acile gidip tahliller yaptırdım temiz çıktı sadece çok yorgunum saat 2de evden çıktım 4buçukta ancak geldim resmen hastanede insani süründürüyorlar

Canım şükür temiz çıkmış,dinlen o zaman,hastane fikri bile yoruyor insanı...karnındaki hareket içinse ben kendimi ornek vereyim normalde transferden beklemeye hissettiğimiz en belirgin sey oyulmaya,batma,acı hissi kasıklarda sonra sanki hareketini hisseder gibi ki 14 16 hafta anca hareket hissederiz bizzat yasadım çünkü şimdi hissetign sey aslında gaz kipirdanmalari ama o bize sanki rahim içinde kipirdanma gibi geliyor ayrıca vücudunu cok iyi takip edebilyosan mesela ben oyleyim, eğer oyulma felan yada yerleşme oluyosa hissediyorum,neyse dicem o ki bn şimdi hamileyim bir gun kalkıyorum hamile gibi hissediyorum ertesi gun boş hissediyorum yani bunlar normal ve endişelenme canım keske hic dinlemesek kendimizi ve vurdumduymaz olsak, o tiplere cok ozeniyooommmm ben

canım lilymeredinin ded,ği gibi brnde sanki hamile değilmişim gibi hiç bişey hissetmiyorum takmıyorum süşünmemeye çalışıtyorum nasıl olduysa hayatımda ilk defa kendimi nötrledim .

çoksevindim hadi gözünaydın inş. yarn al bebişlerini de gel

Çok haklısınız gerçekten doğru söylüyorsunuz ben boşa efkam yapıyorum ama sizler beni anlıyorsunuz birilerinin anlaması çok güzel bir duygu gerçekten rahatlıyorum aslinda gün geldikçe artan korkulardan sanırım yoksa bir iki gün önce bende daha moreliydim ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum tek eksik bebeğimi hissetmedigim için oluyor ama ben çok mutlu oldum şu bir kaç gün içinde inşallah mutluluğum devam eder 3senedir ilk defa bu kadar mutlu günler geçirdim birde idrar testini yarın mi yapım sizce yoksa pazartesi gününü yani 10.günü bekliyim mi

Kızlar benim sonucum belli oldu. Malesef negatifmiş. Biraz kendimi toplayım. Görüşürüz yine...

negatif sonuc..beklerken hepimizin korkusu basimiza gelince de hayal kirikligimiz oluyor.
elimizden geleni yapiyoruz ama Allah dilemeyince olmuyor iste.
Allah sabir selamet versin.beterinden korusun.

idrar testini hiç yapma bence bebek olduğu halde tek çizgi gören çok bir de üzülüp bebeği üzme. bekle gününü zor gelse de o gün al o güzel haberi.

esraersoy bizim belirtiler çok benziyor kasıklarda ince ince sızı şeklinde ağrı rahimde çok nadir bir iki kasılma böbrek ağrısı şeklinde ağrı yalnız bu ağrılar devamlı değil ara ara hava baloncuğu şeklinde hareketlenme adet ağrısı gibi ince bir ağrı :) sonuçta ikimizde de pozitif olur inşallahhhhhhhhhhhhh

Allah mutluluğunu daim etsin canım ve hic bozmasın insallah.idrar testi konusunda yeterince yazı yazdım burda ama gene tekrarlicam kendini tutabiliyorsan sadece kan gunünü bekle yani en azından 11.gunu bekle onun dısında idrar kesinlikle yaptırma inanılmaz yanıltıcı hamileyken bana boş çıktı,bu konuda dayanabiliosan yapma bence canım zaten kanda belli olacak,idrar testi stresten baska birsey değil nefret ediyorum ondan...dayanamazsan da 10.gunünü bekle ama ona inanma...

Evet aynen canım böbrek ağrısı dışında diğerleri hep aynı seninle inşallah dileğimiz o güzel haberi aynı gün vericez

kizlar belirtileri aklinizda iyi tutun.
yarin öbür gün sorunca unuttum hatirlamiyom demeyin:)))

Haklısın her seferinde yazını bende okudum kesin güvenmem sonuca ama bende inat ettim o çift çizgiyi görmek istiyorum en az 10tane test yaptım hiç iki çizgi görmedim

idrar testini hiç yapma bence bebek olduğu halde tek çizgi gören çok bir de üzülüp bebeği üzme. bekle gününü zor gelse de o gün al o güzel haberi.

Herkes son günler zor ya ışte bende şimdi aynı şeyi söylüyorum çok zor geçiyor yapmaktan korkuyorum ama yapmak üç istiyorum neyse bekleyelim bakalım ama sonucu çok ciddiye almam

Haklısın her seferinde yazını bende okudum kesin güvenmem sonuca ama bende inat ettim o çift çizgiyi görmek istiyorum en az 10tane test yaptım hiç iki çizgi görmedim

:)))) ay cok guluyom su an güvenmede yap sen madem:) Rabbim çift çizgiyi göstersin sana, wallahi cok uyuz bir sey o uç sene icinde heralde abartmıyorum sana 300 tane yapmisimdir...bir ara bildigin şizofren olmuştum ilk düşükten sonra depresyona girmiştim uzun süre her hafta her gun aldığımı biliyorum,hemen iliski sonrasi bile baktığımı hatırlıyorum o derece saplantı yapmıştım bir gun esime yakalandım beni bir sarstı o zaman delirmek üzere oldugumu anladım seni cok iyi anlıyorum eğer Rabbim izin verirse bende doguma bir hafta kala :) işicem son kez iki çizgiyi çıkarıp çerçeveletcem (ama uyuz o zaman da çıkmaz):)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…