Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlarrrrrrr test günü gelip haber alamadıklarımızdan hader yok mu hala? yada ben mi kaçırdım:18::18:mesela moonlight yarensardunya gltensu pozitif haberlerle gelirler inşallah

idrar testini hiç yapma bence bebek olduğu halde tek çizgi gören çok bir de üzülüp bebeği üzme. bekle gününü zor gelse de o gün al o güzel haberi.

Merhaba gebeliğin hayırlı olsun,Rabbim tamamını erdirsin,hamileliğimiz yakın birbirine:) birsey sorucam,bu bebeğin muhtemel doğacağı tarihin ustunde olan İngilizce çizelge varya lilypie in o nasil yapilio,ona cok merakım geldi

Belli bir haftadan sonra kandaki hormon değerleri duruyor bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam eğer 10-12haftaya kadar yükseliyor sonra düşüyor yapsan da çıkmaz benim çevremde ki herkes o testlerle öğrendi hamile olduğunu bize gelince mi uyuzluk yapıyor bizlere galezi ne ki bugün ben bu testi yapmayı şundan dolayı düşündüm eğer pozitif görürsem hiç beklemeden kanda baktıririm dedim negatif olursa da günümü beklerim eczanede ki kadın bir hafta geçince çıkar sonuç dedi ama ne kadar güvenilir orası tartışmaya açık konu neyse aldık bir kere boşa gitmesin dimi :) :) :)

kızlarrrrrrr test günü gelip haber alamadıklarımızdan hader yok mu hala? yada ben mi kaçırdım:18::18:mesela moonlight yarensardunya gltensu pozitif haberlerle gelirler inşallah

Bende merak ettim şimdi inşallah güzel haberler verirler şoklarini atlatamamişlardir da ondan dolayı haber yoktur inşallah yada ailelere haber vermekle mesgullerdir

İlk karnım ağrıdığı gün benim de çok moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim. Hiçbir şey olmayınca üzülüyoruz hamilelik belirtisi yok diye ve bunca insan "belirti aramayın" diye defalarca söylemiş olmasına rağmen... Karnımız ağrıyınca da bu sefer şüpheleniyoruz hasta olacağız diye... Benim ağrılar düne göre gerçekten çok azaldı ama adet yok hala çok şükür...

Ayrıca trasfer günümü de sayarsam bugün 8.günüm oluyor test günümü de trasfer günümü sayarak 12gününe verdiler

Aynen benim de öyle, sadece senden bir gün önce transferim oldu, muhtemelen yumurta gelişimine rahimde devam etsin diye, çünkü zaten seçim şansımız yoktu, 2 tane vardı. ama ne olursa olsun lütfen karamsar olma, sonuçta bu kısmet ve olacağına varacak. yıpratma kendini, oyalanacak bir işle uğraş, ben öyle yapmaya çalışıyorum...

benim negatif iki gündür kendime gelmeye çalışıyorum üzüldüm ama yapıcak birşeyde yok 2 . deneme içinde araştırma yapıyorum öyle iştee

benim negatif iki gündür kendime gelmeye çalışıyorum üzüldüm ama yapıcak birşeyde yok 2 . deneme içinde araştırma yapıyorum öyle iştee

ya bu durumda söylenecek hiçbir şey insanı teselli etmeye yetmiyor bende ilk denememde negatifi görünce çok ağladım günlerce asla ikinciyi yapmam dedim 2 yılda ara verdim ama bak işte yine burdayım sende toparlanınca inşallah yeniden deneyip anne olacaksın...

Uğraşmak için ip aldım bebek yeleği yapmaya başladim ama ondan da sıkıldım bugün hiç elime almadım evde de başka uğraş bulamıyorum dün halama gittim oturmaya çok çabuk vakit geçti belki yarın da anneme giderim değişiklik olsun diye bu arada benim her geçen gün daha erken uykum geliyor dün saat 9da uykum geldi bugün saat 8ve ben gözlerimi zor açıyorum sanırım bebeğim yapıyor bana :) :) :) ve ateşim yine çıkmaya başladı bir duş alıp yatsam iyi olur da aklım da burda kalıyor

Canım yaa üzüldüm gerçekten allah yardımcin olsun inşallah senin de son negatif.in olur pes etmek yok aynı hızla maddi manevi durumun el verdikçe devam

canım sat 5 agustos

Yabancı siteden aldım.Bilgiler çok daha güzel.Hamileysen ( İnşallah öyle ) 3hafta+5 günlük.Aşağıda olabilecek değerler aralığını yazıyor.Türkçe'ye çevirdim
HAMİLELİK / ORTALAMA HCG DÜZEYİ / HCG ARALIĞI
3h+5g / 25 / 0-50
3h+6g / 50 / 25-100

Senin değerin ortalamanın altında ama normal hcg sınırları içerisinde.Yani üzülecek bir şey yok.2 gün sonraki testin sonucu çok daha önemli.İnşallah test sonucunda bir sürüüüü 100 görürsün

Çok Şükür sevindim, kötü bir şey çıkmadığına.Testini 11.gün yap ki o kocaaamaaan çift çizgiyi görebilesin.Çünkü transferin 11.günü hcg düzeyi hamilelik belirlemek için kanda ve idrarda yeterli düzeyde bulunuyor.Bende bunu yabancı tüp bebek sitesinden öğrendim.Bende 11.gün yaptım ve belirgindi çizgi.Hayırlısı bakalım

11.gün kanda baktıricam inşallah bir aksilik olmazsa

Muhtemel doğum tarihini yaz.Ben sana bir tane hediye edeyim

arkadaslar araniza yeni katildim bende tup bebek yaptirmak istiyorum 2 yillik evliyiz ve hic korunmadik sebep erkek infertilesi esim varikosel ameliyati oldu 10 ay once ama hic iyilesmedi aksine kotulesmeye basladi keske hic ameliyat yaptirmasaydik, siz hangi hastaneyi tavsiye edersiniz bide fiyatlarla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim. islem hakkindada sorularim olacak zor bi islem mi anestezi ilemi yapiyolar?

Arkadaslar merhaba,ben ilk defa yazıyorum bu siteye ama sürekli uzaktan takipteydim.Kısaca özetlersem bu ay ilk tüp bebek denemesine kalkıştık apar topar.perşembe gunu yumurta toplama işlemi oldu.5 yumurta toplanmıştı,4ü ne uygulama yapmışlar,3ü döllenmiş.bgn de aradılar ve yrn 11 de transferiniz var dediler.yrn son durumu geldiğinizde öğrenirsiniz dediler..heyecanlı bir bekleyişteyim bakalım hayırlısı...ne olacak nasıl olacak kaç tane kalmış olacak acaba yrna kadar:18:rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallahh....

İlahi çok tatlısın. Burada arkadaşlarla paylaşmak elbette çok güzel, bizi bizden daha iyi kim anlar ki :) Ama bence sürekli burada kalmak da aklımızı hep o konu üzerinde tutuyor. O nedenle kafayı alakasız konularla meşgul etmekte fayda var. Ben işle uğraşıyorum biraz, ondan sıkılırsam televizyon, sıkılırsam yemek yapıyorum adamcağızın da midesine 2 lokma giriyor bari :)) Biliyorum çok zor ama biraz ilgiyi başka yönlere de çekmek lazım. İnanıyorum ki bütün belirtiler ilaçlardan değil hamilelikten olsun, Allah yüzümüze gülsün, test günü sonuçlarımız olumlu olsun... Ve inanıyorum ki negatif alan arkadaşlar da ileriki denemelerinde başarılı olacaklar... Allah hepimize güç kuvvet versin.

hayirli olsun tedavin.bugün itibariyle 3. günü bulmus embriyolarin.yarin 4. gün embriyosu transferin olacak.insallah 3ü de yarina kadar gelismeye devam ederler.güzel bi tablo(masallah)
Allah sonunuda güzel eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…