kizlar belirtileri aklinizda iyi tutun.
yarin öbür gün sorunca unuttum hatirlamiyom demeyin:)))
idrar testini hiç yapma bence bebek olduğu halde tek çizgi gören çok bir de üzülüp bebeği üzme. bekle gününü zor gelse de o gün al o güzel haberi.
:)))) ay cok guluyom su an güvenmede yap sen madem:) Rabbim çift çizgiyi göstersin sana, wallahi cok uyuz bir sey o uç sene icinde heralde abartmıyorum sana 300 tane yapmisimdir...bir ara bildigin şizofren olmuştum ilk düşükten sonra depresyona girmiştim uzun süre her hafta her gun aldığımı biliyorum,hemen iliski sonrasi bile baktığımı hatırlıyorum o derece saplantı yapmıştım bir gun esime yakalandım beni bir sarstı o zaman delirmek üzere oldugumu anladım seni cok iyi anlıyorum eğer Rabbim izin verirse bende doguma bir hafta kala :) işicem son kez iki çizgiyi çıkarıp çerçeveletcem (ama uyuz o zaman da çıkmaz):)))
kızlarrrrrrr test günü gelip haber alamadıklarımızdan hader yok mu hala? yada ben mi kaçırdım:18::18:mesela moonlight yarensardunya gltensu pozitif haberlerle gelirler inşallah
Akşam yatmadan önce bende üşüyorum diye ateşimi ölçütüm aynen çıktı yani benim de 37.5et gece 2de uyandım bir kere daha ölçütum 38.1olmuştu ağrı sabah karın ağrım vardı ama şimdi hiç bir ağrım yok oda belki ateşim var diye üzerimi mümkün olduğunça ince giyince camı da açtım ondan olabilir çok zor geçiyor günler ya eski enerjik durumum gitti elimi her karnıma koyup konuşmaya kalktığımda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bugün inşallah beni bırakmaz bebeğim test sonucu da beni korkutuyor negatif çıkarsa olan bütün umutlarım gidicek
Ayrıca trasfer günümü de sayarsam bugün 8.günüm oluyor test günümü de trasfer günümü sayarak 12gününe verdiler
kızlarrrrrrr test günü gelip haber alamadıklarımızdan hader yok mu hala? yada ben mi kaçırdım:18::18:mesela moonlight yarensardunya gltensu pozitif haberlerle gelirler inşallah
benim negatif iki gündür kendime gelmeye çalışıyorum üzüldüm ama yapıcak birşeyde yok 2 . deneme içinde araştırma yapıyorum öyle iştee
Aynen benim de öyle, sadece senden bir gün önce transferim oldu, muhtemelen yumurta gelişimine rahimde devam etsin diye, çünkü zaten seçim şansımız yoktu, 2 tane vardı. ama ne olursa olsun lütfen karamsar olma, sonuçta bu kısmet ve olacağına varacak. yıpratma kendini, oyalanacak bir işle uğraş, ben öyle yapmaya çalışıyorum...
benim negatif iki gündür kendime gelmeye çalışıyorum üzüldüm ama yapıcak birşeyde yok 2 . deneme içinde araştırma yapıyorum öyle iştee
canım sat 5 agustos
Gittim geldim ve hiç birşey çıkmadı tahlillerde hemşireyi de aradım oda iğneler 37.5'a kadar çıkarıyor dedi üzerine de kalın şeyler giyindiysen ondandir dedi ve ben üşüyorum diye çorap battaniye baya kalın yatmıştım. Adet ağrımin da hala hafif devam ettiğini söylemin o konuda kesin birşey yok hamileler de o ağrıları çekiyor olmayanlar da o yüzden ona kafanı takma dedi böyle ışte gebelik testi yaptırmadım ama evde yapmak için aldım pazartesi günü yapmak üzre ne yapım yaa benim de içim de upte kalmıştı 2çizgiyi görmek
canım benim inşallah pozitif olur da belirtileri sana tekrar yazarız
Çok Şükür sevindim, kötü bir şey çıkmadığına.Testini 11.gün yap ki o kocaaamaaan çift çizgiyi görebilesin.Çünkü transferin 11.günü hcg düzeyi hamilelik belirlemek için kanda ve idrarda yeterli düzeyde bulunuyor.Bende bunu yabancı tüp bebek sitesinden öğrendim.Bende 11.gün yaptım ve belirgindi çizgi.Hayırlısı bakalım
Muhtemel doğum tarihini yaz.Ben sana bir tane hediye edeyimMerhaba gebeliğin hayırlı olsun,Rabbim tamamını erdirsin,hamileliğimiz yakın birbirine:) birsey sorucam,bu bebeğin muhtemel doğacağı tarihin ustunde olan İngilizce çizelge varya lilypie in o nasil yapilio,ona cok merakım geldi
Uğraşmak için ip aldım bebek yeleği yapmaya başladim ama ondan da sıkıldım bugün hiç elime almadım evde de başka uğraş bulamıyorum dün halama gittim oturmaya çok çabuk vakit geçti belki yarın da anneme giderim değişiklik olsun diye bu arada benim her geçen gün daha erken uykum geliyor dün saat 9da uykum geldi bugün saat 8ve ben gözlerimi zor açıyorum sanırım bebeğim yapıyor bana :) :) :) ve ateşim yine çıkmaya başladı bir duş alıp yatsam iyi olur da aklım da burda kalıyor
Arkadaslar merhaba,ben ilk defa yazıyorum bu siteye ama sürekli uzaktan takipteydim.Kısaca özetlersem bu ay ilk tüp bebek denemesine kalkıştık apar topar.perşembe gunu yumurta toplama işlemi oldu.5 yumurta toplanmıştı,4ü ne uygulama yapmışlar,3ü döllenmiş.bgn de aradılar ve yrn 11 de transferiniz var dediler.yrn son durumu geldiğinizde öğrenirsiniz dediler..heyecanlı bir bekleyişteyim bakalım hayırlısı...ne olacak nasıl olacak kaç tane kalmış olacak acaba yrna kadar:18:rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?