Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

İnşallah her şey olumlu gider canım, herkes birbirine dua edip duruyor, eminim sana da olumlu katkısı olacaktır...

Hayırlısı olur İnşallah.Ben akıl edip soramamıştım,sen yumurtalar ne kadar kaliteli ve rahim kalınlığını ne kadar onu sor.12 gün sonraya test tarihi verirler.bizler gibi 11.gün dayanamayıp evde test yapıp İnşallah kocaaamann 2.çizgiyi görürsün

zeyno saol canım beklemekten baska carem yok salı gunu ogrenıcez bakalım..stedende yazan oldu 11.gun yaptrmıs degerı 13mus sımdı kalp atıslarını duymus bebegının keyfım yerıne geldı bıraz

Son düzenleme:
Aramıza Hoşgeldin.Jinemed'in İstanbul ve bursa şubelerini tavsiye ediyorum.Ben Bursa Jinemede gittim.Paket program 5500 TL.
Benim tek bir yumurtam vardı dr.anesteziye gerek yok dedi.Yumurta toplama işleminde biraz bağrındım ( bende kist olduğu için baskıdan dolayı ) hemen bitti.Transferde hiç bir şey hissetmedim o kadar basitti yani.Çok yumurtan olursa toplama esnasında anestesi iste ama transferde gerek yok,sen daha ne oldugunu anlamadan bitiveriyor.Muayene oluyor gibi düşün kendini o kadar basit.Sonuç pozitif.Başka sorun olursa cevaplarım

zeyno saol canım beklemekten baska carem yok salı gunu ogrenıcez bakalım..stedende yazan oldu 11.gun yaptrmıs degerı 13mus sımdı kalp atıslarını duymus bebegının keyfım yerıne geldı bıraz

11.gün 10 sa bebiş fazla ağırdan almış demekki Biliyorum günler geçmek bilmez ama Salıya az kaldı.Güzel haberlerini bekliyorum

inş.canımm esımde bende temkınlıyız pozıtıfı gorduk ama onmlı olan degerın katlanması:18:

hayirli olsun tedavin.bugün itibariyle 3. günü bulmus embriyolarin.yarin 4. gün embriyosu transferin olacak.insallah 3ü de yarina kadar gelismeye devam ederler.güzel bi tablo(masallah)
Allah sonunuda güzel eylesin.

Tesekkur ederim cnm iyi dileklerin için.pek de bilgili değilim bu konuda.daha önce aşılama ya da başka bir tedavide görmedim direkt bu olaya daldık bakalım.ıvf de cok hızlı gelişti daha farkında değilim sankiyrn normal mi transfer için peki???

bir sorum olacak(cok önemli:)))..)
bu smileyleri nasil yapiyosunuz?nerde bunlar ya???
Cevap verirken kullandığın sayfanın altında.herhangi birine tıkla.Birde sayfanın sonuna doğru çeşitli seçenekler kısmında Gülümsemeler gösterilmesin diye bri yer var onu işaretleme

normal tabi.doktorun en iyi ilerleyen embriyoyu transfer etmeyi düsünmüs sanirim.

canim tebrik ederim RABBIM sana kolay hamilelik ve kolay dogum nasip etsin INSALLAH , saglicakla bebegini kucagina al.
canim ben yurtdisindayim yabanci vatandaslar icinde mi gecerli bu paket program?

Tamam bu dediklerini sorucam,bu konuda brz daha aydınlatırmısın kalitesi kalınlığı test sonucunu mu etkiliyor??kalınlık ne olmalı peki??inşşşşallahhhh bi transfer olsun da (işlemden de korkuyrm açıkcası)12 yatıcam valla...

canim transfer isleminde korkacak hiic bisey yok.
embriyolarimiz rahim duvarina tutunacak yaa o yüzden cok önemli.
en az 9 mm.olmali.optimal olan 11-12 mm.olmasi.
12 gün yatmana gerek yok.
ama sana tavsiyem eger yarin klinikten hemen cikarsan arabada yat.eve gelince de yat hemen.dümdüz uzan yatagina.
ilk gün yatman iyi olur.

Merhabalar,benim de eşim 1yıl önce varikosel ameliyatı oldu fakat aynen sizinki gibi hiç faydası olmadı.hiç yapmasaydık da olurdu yani.biz bu ay 21 agustosta başladık tedaviye.şişli memorial hastanesinde yapıyoruz tedaviyi.ekip oldukça iyi.fiyat olarakta 2000euro+2300 tl ilaç ücreti tuttu.yumurta toplama işleminde anestesi uygulandı hiçbirşey hissetmedim.cok rahat oldu.transfer olayını ben de bilmiyorum çünkü yrn olacak bakalım,hayırlısı.

canım maşallah degerın cok ıyı cıkmıs allah saglıklı sıhhtlı kucagına almayı nasıp etsın..ah ahh bende goreydımmm ya bugun yuksek deger

Son düzenleme:
benim negatif iki gündür kendime gelmeye çalışıyorum üzüldüm ama yapıcak birşeyde yok 2 . deneme içinde araştırma yapıyorum öyle iştee

canım benim ya üzülüyoruz ama allaha şükür yine toparlanıp yeni bir maceraya başlıyoruz,iyiki imkanımız var allah olmayanlarada yardımcı olsun,inşallah 2. denemende yüzünüz güler sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…