Arkadaslar merhaba,ben ilk defa yazıyorum bu siteye ama sürekli uzaktan takipteydim.Kısaca özetlersem bu ay ilk tüp bebek denemesine kalkıştık apar topar.perşembe gunu yumurta toplama işlemi oldu.5 yumurta toplanmıştı,4ü ne uygulama yapmışlar,3ü döllenmiş.bgn de aradılar ve yrn 11 de transferiniz var dediler.yrn son durumu geldiğinizde öğrenirsiniz dediler..heyecanlı bir bekleyişteyim bakalım hayırlısı...ne olacak nasıl olacak kaç tane kalmış olacak acaba yrna kadar:18:rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallahh....
Arkadaslar merhaba,ben ilk defa yazıyorum bu siteye ama sürekli uzaktan takipteydim.Kısaca özetlersem bu ay ilk tüp bebek denemesine kalkıştık apar topar.perşembe gunu yumurta toplama işlemi oldu.5 yumurta toplanmıştı,4ü ne uygulama yapmışlar,3ü döllenmiş.bgn de aradılar ve yrn 11 de transferiniz var dediler.yrn son durumu geldiğinizde öğrenirsiniz dediler..heyecanlı bir bekleyişteyim bakalım hayırlısı...ne olacak nasıl olacak kaç tane kalmış olacak acaba yrna kadar:18:rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallahh....
Aramıza Hoşgeldin.Jinemed'in İstanbul ve bursa şubelerini tavsiye ediyorum.Ben Bursa Jinemede gittim.Paket program 5500 TL.arkadaslar araniza yeni katildim bende tup bebek yaptirmak istiyorum 2 yillik evliyiz ve hic korunmadik sebep erkek infertilesi esim varikosel ameliyati oldu 10 ay once ama hic iyilesmedi aksine kotulesmeye basladi keske hic ameliyat yaptirmasaydik, siz hangi hastaneyi tavsiye edersiniz bide fiyatlarla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim. islem hakkindada sorularim olacak zor bi islem mi anestezi ilemi yapiyolar?
zeyno saol canım beklemekten baska carem yok salı gunu ogrenıcez bakalım..stedende yazan oldu 11.gun yaptrmıs degerı 13mus sımdı kalp atıslarını duymus bebegının keyfım yerıne geldı bıraz
hayirli olsun tedavin.bugün itibariyle 3. günü bulmus embriyolarin.yarin 4. gün embriyosu transferin olacak.insallah 3ü de yarina kadar gelismeye devam ederler.güzel bi tablo(masallah)
Allah sonunuda güzel eylesin.
Cevap verirken kullandığın sayfanın altında.herhangi birine tıkla.Birde sayfanın sonuna doğru çeşitli seçenekler kısmında Gülümsemeler gösterilmesin diye bri yer var onu işaretlemebir sorum olacak(cok önemli:)))..)
bu smileyleri nasil yapiyosunuz?nerde bunlar ya???
Tesekkur ederim cnm iyi dileklerin için.pek de bilgili değilim bu konuda.daha önce aşılama ya da başka bir tedavide görmedim direkt bu olaya daldık bakalım.ıvf de cok hızlı gelişti daha farkında değilim sankiyrn normal mi transfer için peki???
Aramıza Hoşgeldin.Jinemed'in İstanbul ve bursa şubelerini tavsiye ediyorum.Ben Bursa Jinemede gittim.Paket program 5500 TL.
Benim tek bir yumurtam vardı dr.anesteziye gerek yok dedi.Yumurta toplama işleminde biraz bağrındım ( bende kist olduğu için baskıdan dolayı ) hemen bitti.Transferde hiç bir şey hissetmedim o kadar basitti yani.Çok yumurtan olursa toplama esnasında anestesi iste ama transferde gerek yok,sen daha ne oldugunu anlamadan bitiveriyor.Muayene oluyor gibi düşün kendini o kadar basit.Sonuç pozitif.Başka sorun olursa cevaplarım
Hayırlısı olur İnşallah.Ben akıl edip soramamıştım,sen yumurtalar ne kadar kaliteli ve rahim kalınlığını ne kadar onu sor.12 gün sonraya test tarihi verirler.bizler gibi 11.gün dayanamayıp evde test yapıp İnşallah kocaaamann 2.çizgiyi görürsün
İnşallah her şey olumlu gider canım, herkes birbirine dua edip duruyor, eminim sana da olumlu katkısı olacaktır...
Tamam bu dediklerini sorucam,bu konuda brz daha aydınlatırmısın kalitesi kalınlığı test sonucunu mu etkiliyor??kalınlık ne olmalı peki??inşşşşallahhhh bi transfer olsun da (işlemden de korkuyrm açıkcası)12 yatıcam valla...
arkadaslar araniza yeni katildim bende tup bebek yaptirmak istiyorum 2 yillik evliyiz ve hic korunmadik sebep erkek infertilesi esim varikosel ameliyati oldu 10 ay once ama hic iyilesmedi aksine kotulesmeye basladi keske hic ameliyat yaptirmasaydik, siz hangi hastaneyi tavsiye edersiniz bide fiyatlarla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim. islem hakkindada sorularim olacak zor bi islem mi anestezi ilemi yapiyolar?
kızlar 4 eylül test tarihimdi dayanamadım bu gün yani 9. gün yatırdım: 79,37 çıktıııııııı
benim negatif iki gündür kendime gelmeye çalışıyorum üzüldüm ama yapıcak birşeyde yok 2 . deneme içinde araştırma yapıyorum öyle iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?