kızlar 4 eylül test tarihimdi dayanamadım bu gün yani 9. gün yatırdım: 79,37 çıktıııııııı
kızlar geldimm aslında 10. Gün test yaptırdım 125 çıktı bugün 12. Gün 283 çıktı eveeet hamileyim herhalde demiii... Ama benim çakal doktor 14. Gün tekrar istedi bu işi anlamadım sitedede yüksek olanlar kimyasal falan diyolar acaba doktordamı onu düşünüyo yada temkinlimi davranıyor....hamişler akıl verin sizin değerler kaçti ..lilymeredinn...
kızlar geldimm aslında 10. gün test yaptırdım 125 çıktı bugün 12. gün 283 çıktı eveeet hamileyim herhalde demiii... ama benim çakal doktor 14. gün tekrar istedi bu işi anlamadım sitedede yüksek olanlar kimyasal falan diyolar acaba doktordamı onu düşünüyo yada temkinlimi davranıyor....hamişler akıl verin sizin değerler kaçti ..lilymeredinn...
kızlar saçlarım çok çabuk yağlanmaya başladı,karnım göğüslerim davul bir de acayip gazım oluyorkalçalarımı saymıyorum bile
ooooooo maşallah ikiz mi acaba
canım benim ya üzülüyoruz ama allaha şükür yine toparlanıp yeni bir maceraya başlıyoruz,iyiki imkanımız var allah olmayanlarada yardımcı olsun,inşallah 2. denemende yüzünüz güler sizinde
Crione jel,kalçadan vurulan ilacın aynısıdır.İkisinin farkı biri iğne biri jel o kadar.Ben hala günde 2 defa crione jel kullanıyorum.Umarım dr.bire indirir.Senin dr. randevun ne zaman?
Kızlar günaydın.Opunun ertesi günü crinon jeli yapmayı atlamıştım,doktor da sonrasında 2 gün atladıysan transfer yapamayız dedi.Ben de 1 gün atladım dediğimde tamam yapabiliriz dedi ama hiç progesteron değerime bakılmadı?Şimdi sonucum olumsuz olunca yaptığımız hataları bulmaya çalışıyorum,ilerde tekrar istersem aynı sonucu almak istemiyorum!
Ayrıca kliniğe sonucumun negatif olduğunu bildirdim,doktorumu ve hemşiremi defalarca aradım,bana hiç geri dönüş yapılmadı?Hastanelerin hasta ilişkileri diye bölümleri ne işe yarar anlamış değilim.Hiç ilgiye ihtiyaç duymayan ben nedense bu olumsuzluk karşısında en azından bir telefon açılmasını bekledim!Tedavi süresince mi sadece ilgilenilmesi gerekiyor yoksa ben mi çok şey istiyorum anlayamadım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?