Kızlar günaydın.Opunun ertesi günü crinon jeli yapmayı atlamıştım,doktor da sonrasında 2 gün atladıysan transfer yapamayız dedi.Ben de 1 gün atladım dediğimde tamam yapabiliriz dedi ama hiç progesteron değerime bakılmadı?Şimdi sonucum olumsuz olunca yaptığımız hataları bulmaya çalışıyorum,ilerde tekrar istersem aynı sonucu almak istemiyorum!
Ayrıca kliniğe sonucumun negatif olduğunu bildirdim,doktorumu ve hemşiremi defalarca aradım,bana hiç geri dönüş yapılmadı?Hastanelerin hasta ilişkileri diye bölümleri ne işe yarar anlamış değilim.Hiç ilgiye ihtiyaç duymayan ben nedense bu olumsuzluk karşısında en azından bir telefon açılmasını bekledim!Tedavi süresince mi sadece ilgilenilmesi gerekiyor yoksa ben mi çok şey istiyorum anlayamadım.....
kızlar geldimm aslında 10. gün test yaptırdım 125 çıktı bugün 12. gün 283 çıktı eveeet hamileyim herhalde demiii... ama benim çakal doktor 14. gün tekrar istedi bu işi anlamadım sitedede yüksek olanlar kimyasal falan diyolar acaba doktordamı onu düşünüyo yada temkinlimi davranıyor....hamişler akıl verin sizin değerler kaçti ..lilymeredinn...
bugün 8. gün test yaptım sonuç 7 çıktı ne bu ya şimdi ben hamile değilmiyim
Valla bilmiyorum. sAğlıklı devam etsin de. Ben daha önce de pozitif gördüm . Bu dördüncü denemem.. 11 hafta sonlandırılmıştı, gelişmemişti..Bu iş pozitifi görmekle maceranın 2. turu başlıyo aslında Tek dileğim bizim gibi bu derdi çeken herkesin yüzünün gülmesi
Canım çoook sevindim hamilesin tabiki 5den yüksek çıkmış yeni yerleşmiş bebeğin ve sen erken yaptırmışsın inşallah tekrarladığında daha yüksek çıkacak aynı belirtileri yaşadığımız için bana çok büyük umut oldum çok sevindim
canım normal 8 cıkması benımde 9.gun 11,66 cıktı bebeklerımız yenı yerlestı bızde erken yaptrdık ondan bole dusuk cıktı 2 gn sonra katlnck inş.degerlerımız
kızlar bende bişey yaptım bugün transfer günüyle beraber 9.günümdü.sabah sekizde idrar testi yaptım silik bir çizgi belirdi çok heycanlandım
normalde test tarihim transfer gününü saymadan hesaplıyor doktorum 6 eylül perşembe.ececim benim test tarihini de eklersen sevinirim
normalde test yapmayacaktım kızlar ama üç gündür özellikle dün bel,kasık,karın ağrıması,karın şişliği perişan etti.zaten kaç gündür devam eden ateşlenmelerim vardı. o kadar ağladım ki acı çekmekten geberiyodum eşim gece parol almaya gitti yanında testte al dedim.ümidimi kaybetmiştim çünkü.çizgi hemen belirmedi ama sonra ççıktı.öle işte kızlar hayırlısı olur inşalllah güzel sonuçlar alırız
çok erken yaptırdın canım sonuçta inşallahh katlanarak gidecektir.sonuçta değerin beşin üstünde rahat olmaya çalış canımm
kızlar bende bişey yaptım bugün transfer günüyle beraber 9.günümdü.sabah sekizde idrar testi yaptım silik bir çizgi belirdi çok heycanlandım
normalde test tarihim transfer gününü saymadan hesaplıyor doktorum 6 eylül perşembe.ececim benim test tarihini de eklersen sevinirim
normalde test yapmayacaktım kızlar ama üç gündür özellikle dün bel,kasık,karın ağrıması,karın şişliği perişan etti.zaten kaç gündür devam eden ateşlenmelerim vardı. o kadar ağladım ki acı çekmekten geberiyodum eşim gece parol almaya gitti yanında testte al dedim.ümidimi kaybetmiştim çünkü.çizgi hemen belirmedi ama sonra ççıktı.öle işte kızlar hayırlısı olur inşalllah güzel sonuçlar alırız
Haydi yap yap yap yapCanım kanda test yaptır yarın çıkar inşallah güzel haberini bekliyorum bende mi yapsam acaba evde test yaa var evde ama benim elim gitmiyor yapmaya nedense
senin sat(son adet) ne zamandi?hemen bakayim normal mi?
Canım kanda test yaptır yarın çıkar inşallah güzel haberini bekliyorum bende mi yapsam acaba evde test yaa var evde ama benim elim gitmiyor yapmaya nedense
günaydın canım.şimdi girebildim kaç gündür nete.2 hafta sonra doktor randevum,kalp atışları için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?