Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

GÜnaydın canım. Benim de kalitesiz 1 tane embriyo kalmıştı transfer edilip edilememesi bile tartışma konusuydu ama biz yine de transfer olsun dedik. Test günü ne arayan ne soran oldu. Hala da aramadılar 1 hafta geçti. Yani o kadar ilaç kullanıyoruz isan arayıp kesmeniz lazım der belki yeni ilaç kullanmamız gerekiyor onu söyler. herşeyi dört dörtlük giden hastaları mı arıyorlar sadece. Bence önemli olan asıl başarı sağlayan gerçekten sorunu olan hastalarda pozitifi yakalamaktır. Ve sonuçta ben belki yine o merkeze gidecektim ama böyle yaparak soğuttular resmen ve çok kırıldım kendimi önemsiz hissettirdiler. Hastanem jinemed Bursa bu arada. Tedavi sırasında ne yapicani şaşıran yapmadık hemşirelerden ses çıkmadı bravo diyorum kendilerine.

Bayram edelim o halde sen korkma boşuna ya bebeğin sana hemen tutundu yada ikiz ondandir hac tabi birde bünyeden bünyeye farklılık gösterir sonucun gayet normel bayram edebilirsin artık

bugün 8. gün test yaptım sonuç 7 çıktı ne bu ya şimdi ben hamile değilmiyim

Canım çoook sevindim hamilesin tabiki 5den yüksek çıkmış yeni yerleşmiş bebeğin ve sen erken yaptırmışsın inşallah tekrarladığında daha yüksek çıkacak aynı belirtileri yaşadığımız için bana çok büyük umut oldum çok sevindim

Canım değerin çok güzel inşallah bu sefer sonuna kadar bebeğin dayanır ve kucağına alirsin allah yardımcin olsun

canım normal 8 cıkması benımde 9.gun 11,66 cıktı bebeklerımız yenı yerlestı bızde erken yaptrdık ondan bole dusuk cıktı 2 gn sonra katlnck inş.degerlerımız

canım doktorda 5 in üzeri pozitif diyor ama ben çok korkuyorum inşallah dediğin olur ve değerim katlanır ve sende inşallah hamiş olursun:)

canım normal 8 cıkması benımde 9.gun 11,66 cıktı bebeklerımız yenı yerlestı bızde erken yaptrdık ondan bole dusuk cıktı 2 gn sonra katlnck inş.degerlerımız

ay 8 bile değil 7:) inşallah katlanır öyle çok korkuyorumki hamileyim diye sevinemedim bile rabbim bu kez bu sevinçten bizi mahrum etmez inşallah merhamet eder bize

kızlar bende bişey yaptım bugün transfer günüyle beraber 9.günümdü.sabah sekizde idrar testi yaptım silik bir çizgi belirdi çok heycanlandım
normalde test tarihim transfer gününü saymadan hesaplıyor doktorum 6 eylül perşembe.ececim benim test tarihini de eklersen sevinirim
normalde test yapmayacaktım kızlar ama üç gündür özellikle dün bel,kasık,karın ağrıması,karın şişliği perişan etti.zaten kaç gündür devam eden ateşlenmelerim vardı. o kadar ağladım ki acı çekmekten geberiyodum eşim gece parol almaya gitti yanında testte al dedim.ümidimi kaybetmiştim çünkü.çizgi hemen belirmedi ama sonra ççıktı.öle işte kızlar hayırlısı olur inşalllah güzel sonuçlar alırız

aynı korkular bendede var bende snın gıbı sevınemyrm tek duam katlanması degerımın

Hadi bakalim yoksa topigimize yeni bir anne adayi daha mi geliyor 11.gun ayni marka testi tekrarla ve ikisinin koyuluklarini kiyasla.ben yaptigimda daha koyuydu 9.gune gore.11.gun hcg hormonu hamileligi kesin tespit edecek kadar yukselmis oluyor.yinede idrar testine pek guvenme.azcik sevin yani.Allah gonlune gore versin.guzel haberlerini bekliyorum

Canım kanda test yaptır yarın çıkar inşallah güzel haberini bekliyorum bende mi yapsam acaba evde test yaa var evde ama benim elim gitmiyor yapmaya nedense

Canım kanda test yaptır yarın çıkar inşallah güzel haberini bekliyorum bende mi yapsam acaba evde test yaa var evde ama benim elim gitmiyor yapmaya nedense

esracım dediğim gibi bir cesaret yaptım o anda her duruma hazır hissttim kendimi çünkü:18::18::18::18:
kanda daha baktırmayı düşünmüyorum.sende hazır hissediyorsan yap derimmm

günaydın canım.şimdi girebildim kaç gündür nete.2 hafta sonra doktor randevum,kalp atışları için.

Hosgeldin canim.bende haftaya cts gidecegim dr.hem kese,hem kalp atisi kismetse.senin hamilelik ne kadar oldu.ben 5h+1gun.sanirim yakin olmamiz gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…