benim sat 8 ağustos canımmm
sevindim ama tabi yine temkinliyim canım bir tane daha var testim onuda senin dediğin gibi yaparım artık
Aaaa senin bebiş ne kadar tembelmiş annesi ağırdan almış böylebenim son adet tarihim 4 ağustos
Hosgeldin canim.bende haftaya cts gidecegim dr.hem kese,hem kalp atisi kismetse.senin hamilelik ne kadar oldu.ben 5h+1gun.sanirim yakin olmamiz gerekir
Tebrik ediyorum.Allah hep beraber tamamına erdirsinkızlar geldimm aslında 10. gün test yaptırdım 125 çıktı bugün 12. gün 283 çıktı eveeet hamileyim herhalde demiii... ama benim çakal doktor 14. gün tekrar istedi bu işi anlamadım sitedede yüksek olanlar kimyasal falan diyolar acaba doktordamı onu düşünüyo yada temkinlimi davranıyor....hamişler akıl verin sizin değerler kaçti ..lilymeredinn...
Estrofem kullanıyorsan onun katkısıda var da aslında sebepkızlar benım gogusler tas gıbı oldu bugun ılacların etkısımı acaba
Şu an 3 hafta + 4 günlük hamile olmalısın Olması gereken hcg aralığı 5-25 arası yani seninki normal.2 gün sonra yapacagın kan testi daha ayırtedici olur.2 gün sonraki değer 25-100 aralığında olmalı.İnşallah testte bikaç tane 100 görürsün
Sorma benimde tamtersi cildim kuruydu iyice kurudukızlar saçlarım çok çabuk yağlanmaya başladı,karnım göğüslerim davul bir de acayip gazım oluyorkalçalarımı saymıyorum bile
benim de 5 hafta oldu işte.25 temmuz son adetim.sadece tüp bebekte farklı hesaplanmıyo di mi hamilelik haftası?valla 40larımız karışacak inşallah...
esracım dediğim gibi bir cesaret yaptım o anda her duruma hazır hissttim kendimi çünkü:18::18::18::18:
kanda daha baktırmayı düşünmüyorum.sende hazır hissediyorsan yap derimmm
Amin darısı senin başına.Yurt dışından olunca konaklama masrafıda eklenir.Ama burada kalacak yeriniz varsa fiyat değişmez.Benim fiyatını verdiğim Bursa Jinemed.Sen daha iyi bilirsin yabancı ülkelere göre Türkiye İVF konusunda oldukça başarılıymışcanim tebrik ederim RABBIM sana kolay hamilelik ve kolay dogum nasip etsin INSALLAH , saglicakla bebegini kucagina al.
canim ben yurtdisindayim yabanci vatandaslar icinde mi gecerli bu paket program?
Bakim de belki bugün yapabilirim eşimde sabirsizlanmaya başladı yarın kanda baktırsak mi dedi de ben kabul etmedim salı gününü beklemek istiyorum evde test olduğundan haberi yok yaparsam ona da süpriz olur çok da acele etmiyorum bugün için çok rahat inanılmaz sakin bir durumdayım nedense
Haydi yap yap yap yap
Yok aynı gibi ama bir tup bebek uzmanına sormuştum ben keseyi ve kalp atışı görünce 6/7 haftalık kabul ediyoruz tup bebegi dedi,çünkü benimkiler 5.gun embriyosuydu yani normal gebelere göre bize transfer edildiğinde aslında iki haftalık sayılıyoruz ama ultrasona gittim cuma gunu doktorum 6 haftalık dedi, ama son adet tarihimi yazıp sat hesabı yapincada 7 haftalık çıkıyor yani ultrasonla sat uymayabiliyo...aman kalbi atıp büyüsünde,saglikla kucağımıza gelsinde...ee nasil gidiyor hamilelik kızlar?
Yumurta kaliteli olunca başarı oranı artıyor.Rahim ne kadar kalınsa embriyo o kadar kolay tutunuyor.Bu yüzden bu iki değer çok önemli.Trnasferden sonra 2 gün dikkat et.Ev içinde basit işlerini yap.Geri kalan 10 günde normal hayatına dön.Yatmaktan kabız olursan daha kötü.Ben temizlik bile yaptım.Devamlı hareket halindeydim.Sakınan göze çöp batar misali.Tamam bu dediklerini sorucam,bu konuda brz daha aydınlatırmısın kalitesi kalınlığı test sonucunu mu etkiliyor??kalınlık ne olmalı peki??inşşşşallahhhh bi transfer olsun da (işlemden de korkuyrm açıkcası)12 yatıcam valla...
Henüz erken değilmi benim için bugün transfer günü ile birlikte 9.günüm
Lily kısmetse senin doğum ne zaman olacak,sana bir ticker hediye edeyimCanım yani 8.gunün bence erken idrar icinde kan icinde ama sen en iyisini bilirsin...Dayanabiliyorsan çarşambayı bekle derim
valla benim kafam çok karıştı ya bunlarla.soruyolar bana kaç haftalıksın diye,5 diyorum valla.
hamilelikte nasıl mı gidiyor?ilk ben cevaplayayım:))hiçbişey anlamıyorum.tek değişiklik,her sabah 7de saati kurmuş gibi uyanıyorum ve sürekli tuvalete gidiyorum.o kadar.hçbişey hissetmiyorum ve midem de bulanmıyor.dün annem mutfakta yemek yapıyodu,soğan kavururken yanına gittim ve kızdım valla:)bak buna da midem bulanmıyo dedim,annme de kızdı.ben de öyleydim,bekleme artık dedi.inşallah böyle,bişey anlamadan geçer ve biter...senin ki nasıl gidiyor*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?