Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Canım yani 8.gunün bence erken idrar icinde kan icinde ama sen en iyisini bilirsin...Dayanabiliyorsan çarşambayı bekle derim

Ben çarşambayı bekleyemem kız zaten hastaneden çarşamba gününü söylediler de ben baştan beri kendimi salı gününe ayarladım o gün geçmez yoksa bana hastanenin verdiği tarihten bir gün önce çok fark olmaz herhalde

Yerim seni kız bekleme o zaman :) icinden ne zaman geliyosa sal gitsin wallahi yüreğim ağzımda bekliyorum dualarımda kocaman kocaman seninle...

inşallah canım.Yüce Rabbim bu sefer yüzünü güldürcek inşallah.sen bikere sınanmışsın zaten,dahası olmaz.umarım duaların kabul olur.her isteyenin de inşallah...

Edirne canım öyle seyler düşünme ne olur ya nereden getiriyorsun aklına kimyasal mimyasalyok öyle bir sey, icini ferah tut Rabbim yuZunu güldürecek, icini rahatlatacak. Uykusuzlukta, uyku artmasida gebelik te normal mis...

Yerim seni kız bekleme o zaman :) icinden ne zaman geliyosa sal gitsin wallahi yüreğim ağzımda bekliyorum dualarımda kocaman kocaman seninle...

Çok sağol canım dediğim gibi ben çok sakinim de eşim aşırı çok heyecan stres yaptı 4senedir ben eşimi ilk defa böyle görüyorum opu dan sonra bana hiç iş bile yaptırmıyor ama tabi ben ondan gizli yapıyorum hatta şimdi sizden ayrıla bilsem temizlik yapıcam da sizi bırakamiyorum

Ayy canım tesekkurler Nasil alicam hediyemi şimdi :) kısmet olursa alttaki takvim son sata göre 24 Nisan diyo, son reglim 17 temmuzdu..
Lilycim sayfanın üstkısmıda kullanıcı kontrol panelini tıkla,açılan sayfada solda profili düzenle tıkla,sonra çizelge kısmına http://lbdf.lilypie.com/HIYbp3.png bunu yapıştır.Değişiklikleri kaydet tıkla ve foruma dönüp tickera bak

Son düzenleme:
Edirne canım öyle seyler düşünme ne olur ya nereden getiriyorsun aklına kimyasal mimyasalyok öyle bir sey, icini ferah tut Rabbim yuZunu güldürecek, icini rahatlatacak. Uykusuzlukta, uyku artmasida gebelik te normal mis...

canım çok korkuyorum içimi korku sardı çok sıkıntılıyım

:)))))))))) teşekkür ederim coook, cok eglenjikli bisiy bu kendim kendine çizelgeye yapamadım beny ozenmistim guzel oldu bu, teskurrr

canlar allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin, hamile duası kabul olur bize de bol bol dua edin, Allah hep böyle güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin bu topiğe, bir daha negatif haber almayalım inşallahhhhh

Canım öyle yapıp bebeğini de kendinize üzmez bosuna, derin derin nefes al biraz rahatla balkona dışarı çık,esinle konus rahatla bosuna üzülüyorsun şimdi her sey yolunda ben sana şimdi dua okuyucam...

ağlamak geliyo içimden sıkıntı var içimde .evde yanlızım kayınvalidem aradı bebek için mevlüt okutçam çarş. dedi bende test yaptırcam sonucuna göre dedim onunda canı sıkıldı
bunlarıda uğur getirdsin diye koyuyorum illa

kızlarr bebişlerimi aldım geldim:)) dün yazamadım, eve geldiğimde ateşlendim parmağımı kaldıracak halim yoktu. korktum doktoru aradım, neyseki bugun ateşim yok. ayrıcaa bir de süpriz yaptılar merkezde bize. dondurulmuş tek embriyomuz vardı. ama bize söylemeden sonradan gelişien bir embriyoyu da dondurmuşlar. sonuçta 2 tane transfer ettiler, hiç beklemiyoduk:)) hayırlısı artık ne diyeyim uzuuun bekleyiş dönemine girmiş bulunmaktayım..

ikizler mi geliyor yoksaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…