Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

As89248, gltensu, sorgusuz,superisi kızlar çook sevindimm:)) İnşallah Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin:))
moonlight35 ve ironik kızlar gerçekten çok üzüldüm,hayırlısı demekten başka insanın elinden birşey gelmiyor. son negatifiniz olsun inşallah umutla yola devam:))
arada sonucunu gözden kaçırdığım biri varsa da özür diliyorum :)

Rabbim tüm sıkıntını dualarla dualarimizla alsın insAllah,biraz rahatla canım insAllah o mevlüt okunacak ve senin yüzün hep gülecek...

Haydi hayırlı uğurlu olsun bebisler çifter gelir insallAh,guzel bir bekleyiş canım...hamile duasim seninle:)

Âmin canım insAllah kimse bir daha asla negatif gormezzzz,gormesinnn,dualarım seninle menac...

eğer 2. veya 3.gün embriyosuysa değerin gayet normal canım, sıkma canını bebeğine de iyi bak ve lütfen üzme kendini

Rabbim yüzüne gülsün sonuna kadar her şey güzel gitsin inşl canım . Allahım bebeğini sana gönderecek buna inan .

Çok teşekkürler dunız için.Saat 12 de yumurtalarım toplandı çok şükür herşey yolundaymış.Akşama telefon edip öğrenicez kaçının döllenip kaçının döllenmediğini.Görüşmek üzere inş.

ama belki de değerlerim katlanır ndeğil mi arkadaşlar...

Canım bak birden telaş yapmak inşallah katlanicak ama keşke bekleşeydin en azından 10.güne kadar kanda baktırmasaydin böylesi daha zordur bence ikilemde kalmak diğer şekilde merakla bekliyorum belki ama bu şekilde insan'in duyguları da karışır korkuları da artar ama inşallah senin değerin katlanıcak bak sende 1000ihlas oku çok iyi geliyor gerçekten bende burda kızlardan duyup okudum ve bugün çok sakin ve rahatım

Canım inşallah hepsi döllenir kaliteli kaliteli ve bebeğini sağlıcakla göbüsüne alıp sonrada pozitifleri görürsün

ya canım benim böyle moral veriyorsun ya rabbimde sana inşallah bebişini versin gerçekten şu anda morale ihtiyacım var benim kasık ağrılarım devam ediyor inşallah hamileyimdir ya inşallah hepimiz hamileyizdir

ama belki de değerlerim katlanır ndeğil mi arkadaşlar...

mine 9. gün 7 ise 11. gün 20 lerde 12. günde de en az 30 larda oluyo e buda normal canım benim napsın çocukçağız 9. günden ben burdayım diyo sen neden böyle yapıysun,bebek içinde yerleşmeye çalışıyo sıkıntı sters yapma artık katlanacak inşallahhhhh

canım gözün aydın artık pratikte hamilesininşallah annelerine sımsıkı tutunurlar en güzel köşeye kurulurlar 9 ayda hiç yaramazlık yapmazlar34: canım banada 2 tane dond. emb. transferi yapacaklar ama hala kararsızım senin kaçıncı gün embriyosuydu?

kesinlikle canım benim hacı arkadaşım söylemişti 1000 ihlası ben çok faydasını gördüm allah razı olsun vesile olanlardan

nasıl gidiyor hamilelik, kuzucuğun abla oluyor çok sevindim ya, tebrik ettim ama gülsen diye yazmışım :)) tekrar tebrik ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…