ağlamak geliyo içimden sıkıntı var içimde .evde yanlızım kayınvalidem aradı bebek için mevlüt okutçam çarş. dedi bende test yaptırcam sonucuna göre dedim onunda canı sıkıldı
bunlarıda uğur getirdsin diye koyuyorum illa
kızlarr bebişlerimi aldım geldim:)) dün yazamadım, eve geldiğimde ateşlendim parmağımı kaldıracak halim yoktu. korktum doktoru aradım, neyseki bugun ateşim yok. ayrıcaa bir de süpriz yaptılar merkezde bize. dondurulmuş tek embriyomuz vardı. ama bize söylemeden sonradan gelişien bir embriyoyu da dondurmuşlar. sonuçta 2 tane transfer ettiler, hiç beklemiyoduk:)) hayırlısı artık ne diyeyim uzuuun bekleyiş dönemine girmiş bulunmaktayım..
canlar allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin, hamile duası kabul olur bize de bol bol dua edin, Allah hep böyle güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin bu topiğe, bir daha negatif haber almayalım inşallahhhhh
canlar allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin, hamile duası kabul olur bize de bol bol dua edin, Allah hep böyle güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin bu topiğe, bir daha negatif haber almayalım inşallahhhhh [/QU
menac sağol ama ben kendime hamile diyemiyorum çünkü değerim çok düşük burda bir arkadaşın söylediğine göre 25 -50 arası olmalıymış bnimki 8. günde 7 çıktı salı günü asıl önemli katlanırsa 3 e 5e bende hamileyim derim ama hiç umudum yok ne yalan söyliyeyim sabahtan beri ağlıyorum
Ya kimse bilemez Rabb'imden baska ne olacağını sen niye simdiden umutsuzluğa kapılıyorsun bı kere 10.gun doğru düzgün kanda göstermeye başlıyor hele bir gunün gelsin öyle umudum yok deme gülüm,ağlamanı,neler hissettiğini anlıyorum Mine ama sakın umudunu yitirme,dualarım seninle ve degerin normal gunünde iyi gelecek Allah'ın izniyle...
ayy inşallah zynpo, lilymeredin sağolun kızlar.
hepinizin yanımda olduğunu bilmek çok güzel:)
canım hadi hayırlısı inş. güzel güzel tutunur annesine bırakmaz 9 ay boyunca
menac sağol ama ben kendime hamile diyemiyorum çünkü değerim çok düşük burda bir arkadaşın söylediğine göre 25 -50 arası olmalıymış bnimki 8. günde 7 çıktı salı günü asıl önemli katlanırsa 3 e 5e bende hamileyim derim ama hiç umudum yok ne yalan söyliyeyim sabahtan beri ağlıyorum
eğer 2. veya 3.gün embriyosuysa değerin gayet normal canım, sıkma canını bebeğine de iyi bak ve lütfen üzme kendini
Rabbim yüzüne gülsün sonuna kadar her şey güzel gitsin inşl canım . Allahım bebeğini sana gönderecek buna inan .
ama belki de değerlerim katlanır ndeğil mi arkadaşlar...
Çok teşekkürler dunız için.Saat 12 de yumurtalarım toplandı çok şükür herşey yolundaymış.Akşama telefon edip öğrenicez kaçının döllenip kaçının döllenmediğini.Görüşmek üzere inş.
Canım bak birden telaş yapmak inşallah katlanicak ama keşke bekleşeydin en azından 10.güne kadar kanda baktırmasaydin böylesi daha zordur bence ikilemde kalmak diğer şekilde merakla bekliyorum belki ama bu şekilde insan'in duyguları da karışır korkuları da artar ama inşallah senin değerin katlanıcak bak sende 1000ihlas oku çok iyi geliyor gerçekten bende burda kızlardan duyup okudum ve bugün çok sakin ve rahatım
ama belki de değerlerim katlanır ndeğil mi arkadaşlar...
kızlarr bebişlerimi aldım geldim:)) dün yazamadım, eve geldiğimde ateşlendim parmağımı kaldıracak halim yoktu. korktum doktoru aradım, neyseki bugun ateşim yok. ayrıcaa bir de süpriz yaptılar merkezde bize. dondurulmuş tek embriyomuz vardı. ama bize söylemeden sonradan gelişien bir embriyoyu da dondurmuşlar. sonuçta 2 tane transfer ettiler, hiç beklemiyoduk:)) hayırlısı artık ne diyeyim uzuuun bekleyiş dönemine girmiş bulunmaktayım..
edirnecim senin transferin hangi gündü sana da bir ticker hediye edeyim moral olsun
Canım bak birden telaş yapmak inşallah katlanicak ama keşke bekleşeydin en azından 10.güne kadar kanda baktırmasaydin böylesi daha zordur bence ikilemde kalmak diğer şekilde merakla bekliyorum belki ama bu şekilde insan'in duyguları da karışır korkuları da artar ama inşallah senin değerin katlanıcak bak sende 1000ihlas oku çok iyi geliyor gerçekten bende burda kızlardan duyup okudum ve bugün çok sakin ve rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?