mine 9. gün 7 ise 11. gün 20 lerde 12. günde de en az 30 larda oluyo e buda normal canım benim napsın çocukçağız 9. günden ben burdayım diyo sen neden böyle yapıysun,bebek içinde yerleşmeye çalışıyo sıkıntı sters yapma artık katlanacak inşallahhhhh
Evet kızlar bende tahlil yaptım tabiki negatif çok erken biliyorum ama cikmiyacagini bile bile yaptım ışte neyse salı günü asıl pozitif sonucumu veririm inşallah size
nasıl gidiyor hamilelik, kuzucuğun abla oluyor çok sevindim ya, tebrik ettim ama gülsen diye yazmışım :)) tekrar tebrik ediyorum canım
inşallah kanda görürsün pozitifi canım, Allah negatif görmeyi yaşatmasın kimseye, inan her pozitife imreniyor insan ama(keşke benim de pozitif olsaydı diyorsun) her negatife kendine üzüldüğün kadar üzülüyorsun rabbim yaşatmasın,POZİTİFİ GÖRMEYİ VE 9 AY SONRA DA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BEBEĞİNİ
inşallah kanda görürsün pozitifi canım, Allah negatif görmeyi yaşatmasın kimseye, inan her pozitife imreniyor insan ama(keşke benim de pozitif olsaydı diyorsun) her negatife kendine üzüldüğün kadar üzülüyorsun rabbim yaşatmasın,POZİTİFİ GÖRMEYİ VE 9 AY SONRA DA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BEBEĞİNİ
Tebrik ediyorum.Allah hep beraber tamamına erdirsin
Benim 13.gün 150 15.gün 350 idi.Forumda yüksek olunca kimyasal olurdiye yanlış bir bilgivar düzelteyim yüksek olunca daha ii ouyor.Çok yüksek olunca çoğul gebelik ihtimalini düşündürüyor.Kimyasal gebelik olunca değer azolur ve azar azar artar.Bu durumda dr.da kimyasal gebelik şüphesi uyandırır.Seninki ikiye katlamış,problem yok.Dr. çok sağlamcıymış 1 tane daha istemiş.Fazla test göz çıkarmaz misali
Bu arada senin doğum takvimin doğru mu?
Tebrik ediyorum.Allah hep beraber tamamına erdirsin
Benim 13.gün 150 15.gün 350 idi.Forumda yüksek olunca kimyasal olurdiye yanlış bir bilgivar düzelteyim yüksek olunca daha ii ouyor.Çok yüksek olunca çoğul gebelik ihtimalini düşündürüyor.Kimyasal gebelik olunca değer azolur ve azar azar artar.Bu durumda dr.da kimyasal gebelik şüphesi uyandırır.Seninki ikiye katlamış,problem yok.Dr. çok sağlamcıymış 1 tane daha istemiş.Fazla test göz çıkarmaz misali
Bu arada senin doğum takvimin doğru mu?
evime geldim bugün ben fethiyede yaşıyorum uzun yolculuktan sonra yarınki testi düşünüyorum dr 1 test daha istedi degerler iyi ama şimdi içeme korku düştü katlanmazmı diye .... dualarımız hep seninle ve negatifi gören arkadaşlarla dondurulmuşlarınla 1.2 ay faarkla yetişirsin bize
Evet kızlar bende tahlil yaptım tabiki negatif çok erken biliyorum ama cikmiyacagini bile bile yaptım ışte neyse salı günü asıl pozitif sonucumu veririm inşallah size
inş. canım allah hepimize yaşatacak bu duyguyu burdaki herkes okadar samimi ki ben inanıyorum kalplarimiz de çoktemiz rabbim bize vermiycekte kimlere verecek dimi
Inşallah canım bilmiyorum neden ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum o yüzden de bu teste hiç inanmıyorum inşallah kanda pozitif görücem pozitif çıksaydı belki inanırdım ama negatifi kabul etmiyorum ama ister istemez insan biraz burukuyor sonuçta yapanlar bu günlerde 2.çizgiyi görüyor bir umut bende belki görürüm dedi ama iyiyim an yalancı ben hamileyim bir kerebebeğim benimle
işte insan dayanamıyor ama bugün kanda bile çok az çıktı idrarda hiç çıkmaz ikimizin aynı salı günü test yapacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamileyiz diye yazarız
Inşallah canım bilmiyorum neden ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum o yüzden de bu teste hiç inanmıyorum inşallah kanda pozitif görücem pozitif çıksaydı belki inanırdım ama negatifi kabul etmiyorum ama ister istemez insan biraz burukuyor sonuçta yapanlar bu günlerde 2.çizgiyi görüyor bir umut bende belki görürüm dedi ama iyiyim an yalancı ben hamileyim bir kerebebeğim benimle
çünkü buradakiler aynı yollardan geçiyorlar, tanımasak da birbirimizi özlemlerimiz, hayallerimiz aynı ve bu da bizi birbirimize yaklaştırıyorkalbimizden geçenler hayırlı bir şekilde kucağımıza gelirler inşallah, belki de bu hayallerin ürünleri de bir gün bir yol kesişmesi yaşarlar, aynı okulda okurlar, aynı kışlada gün sayarlar, belki de aşık olur evlenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?