Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

inşallah katlanır canım ya inşallah hepimizin yüzü gülsün inşallah

Evet kızlar bende tahlil yaptım tabiki negatif çok erken biliyorum ama cikmiyacagini bile bile yaptım ışte neyse salı günü asıl pozitif sonucumu veririm inşallah size

Evet kızlar bende tahlil yaptım tabiki negatif çok erken biliyorum ama cikmiyacagini bile bile yaptım ışte neyse salı günü asıl pozitif sonucumu veririm inşallah size

inşallah kanda görürsün pozitifi canım, Allah negatif görmeyi yaşatmasın kimseye, inan her pozitife imreniyor insan ama(keşke benim de pozitif olsaydı diyorsun) her negatife kendine üzüldüğün kadar üzülüyorsun rabbim yaşatmasın,POZİTİFİ GÖRMEYİ VE 9 AY SONRA DA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BEBEĞİNİ

nasıl gidiyor hamilelik, kuzucuğun abla oluyor çok sevindim ya, tebrik ettim ama gülsen diye yazmışım :)) tekrar tebrik ediyorum canım

evime geldim bugün ben fethiyede yaşıyorum uzun yolculuktan sonra yarınki testi düşünüyorum dr 1 test daha istedi degerler iyi ama şimdi içeme korku düştü katlanmazmı diye .... dualarımız hep seninle ve negatifi gören arkadaşlarla dondurulmuşlarınla 1.2 ay faarkla yetişirsin bize

Inşallah canım bilmiyorum neden ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum o yüzden de bu teste hiç inanmıyorum inşallah kanda pozitif görücem pozitif çıksaydı belki inanırdım ama negatifi kabul etmiyorum ama ister istemez insan biraz burukuyor sonuçta yapanlar bu günlerde 2.çizgiyi görüyor bir umut bende belki görürüm dedi ama iyiyim an yalancı ben hamileyim bir kere bebeğim benimle

inş. canım allah hepimize yaşatacak bu duyguyu burdaki herkes okadar samimi ki ben inanıyorum kalplarimiz de çoktemiz rabbim bize vermiycekte kimlere verecek dimi

teşekkürler inşallah dediğin gibidir .....sanırım değil mayıs gibi ama kızım erken gelmişti belki buda erken gelir....

teşekkürler inşallah dediğin gibidir .....sanırım değil mayıs gibi ama kızım erken gelmişti belki buda erken gelir....

inş. canım allah hepimize yaşatacak bu duyguyu burdaki herkes okadar samimi ki ben inanıyorum kalplarimiz de çoktemiz rabbim bize vermiycekte kimlere verecek dimi

sıkıntı yapma hemencecik uyu bu akşam ve yarın erkenden test yaptır, yükseleceğine eminim de(içime öyle doğuyor)sen o test sonucunu alana kadar yeğenimizi üzersin diye korkuyorumne güzel olurdu sizi yakalasaydım da iki ay fark olsaydı bebeklerimiz arasında, nasip kısmet bakalım belki de öyle olur, siz de bize rehber olursunuz,ne güzel yerde yaşıyorsun hayalimde oraya yerleşmek var :)))

işte insan dayanamıyor ama bugün kanda bile çok az çıktı idrarda hiç çıkmaz ikimizin aynı salı günü test yapacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamileyiz diye yazarız

çünkü buradakiler aynı yollardan geçiyorlar, tanımasak da birbirimizi özlemlerimiz, hayallerimiz aynı ve bu da bizi birbirimize yaklaştırıyor kalbimizden geçenler hayırlı bir şekilde kucağımıza gelirler inşallah, belki de bu hayallerin ürünleri de bir gün bir yol kesişmesi yaşarlar, aynı okulda okurlar, aynı kışlada gün sayarlar, belki de aşık olur evlenirler

daha önce tüp bebek yaptırmış arkadaşımla konuştum değer düzenli olarak yükselirse sorun yok diyor inşallah yükselir salı günü tekrar test yaptıracağım

:))))))))))))) inşallah canım, inşallahhhhhhhhhh

işte insan dayanamıyor ama bugün kanda bile çok az çıktı idrarda hiç çıkmaz ikimizin aynı salı günü test yapacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hamileyiz diye yazarız

Sonuç'un negatif olacağını bile bile yaptım aslinda yapmıyacaktim da ne bilim canım yapmak ıştedi ama kanda yaptırmam çünki kanda kesin sonuç alicagım için biraz daha zor olur cesaret etmem kan vermeye tek gidicem ama almaya giderken eşimi de alicam yanıma ben cesaret edemem herhalde

esracım testini atmasaydın tüp bebekte geç çıkıyor.benim ablam testi çöpe attı arkadaşı tekrar al demiş tüpbebekte geç çıkıyor diye nerdeyse 5 saat sonra çıktı.benim ki o kadar değil ama bende geç çıktı bilmem ne kadar doğrudur da ablamınki ve onun arkadaşında da böle olmuşş.ablamın ilk tüp bebeğinde de geç çıkmıştı istersen ara ara kontrol et.
benimde bu arada bi peçeteye gelecek kadar kan geldi açık renk çok korktum doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir dedi devamı da gelmedi ama sürekli bakma gereği duyuyorum.benim bu zamanlar adet günlerim vücudumu o kadar yoruyor ki savaşıyolar resmen içerde
hayırlısı olur inşallhh

mafettin beni ağlattın yaaaaaaaa duygusalım zaten çok güzel yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…