Inşallah canım bilmiyorum neden ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum o yüzden de bu teste hiç inanmıyorum inşallah kanda pozitif görücem pozitif çıksaydı belki inanırdım ama negatifi kabul etmiyorum ama ister istemez insan biraz burukuyor sonuçta yapanlar bu günlerde 2.çizgiyi görüyor bir umut bende belki görürüm dedi ama iyiyim an yalancı ben hamileyim bir kerebebeğim benimle
esraaa kan sonucunu almadan sakın umutsuzluğa kapılma herkeste farklı sonuç veriyor testler. sakın şimdiden kendini üzmee
canım cok tesekkur ederim inşallah hepimizinki sımsıkı tutunur:) benimki 3. gün embriyosuydu. sen neden kararsızsın?
Senin transferin ne zaman olmuşti ki?teşekkürler inşallah dediğin gibidir .....sanırım değil mayıs gibi ama kızım erken gelmişti belki buda erken gelir....
Edirnecim,sayfanın yukarısında kullanıcı kontrol paneli/açılan sayfada solda profil düzennle / çizelgeler kısmınabenim 17 ağustosta transferim oldu canım .kusura bakma nete anca girdim cnm
Edirnecim,sayfanın yukarısında kullanıcı kontrol paneli/açılan sayfada solda profil düzennle / çizelgeler kısmına
http://lbdf.lilypie.com/Io0Op3.png yapıştır.değişiklikleri kaydet ve foruma dön.güle güle kullan
Günaydın kızlar dün transferim oldu çok rahat geçti 2 saat hastanede yattım şimdide ewde dinleniyorum listeyi düzenlerseniz eğeer 15 eylül randevum we test tarihim...inşallah tutmuştur bebişlerim
Günaydın kızlar dün transferim oldu çok rahat geçti 2 saat hastanede yattım şimdide ewde dinleniyorum listeyi düzenlerseniz eğeer 15 eylül randevum we test tarihim...inşallah tutmuştur bebişlerim
hadi hayırlısı güzel güzel tutunsunlar kendine ve bebişlere iyi bak bilg. ve cep tel.dan uzak durrmaya çalış mümkünse
Ayy ben hep cep telden nete giriyorum sakıncalı mi yaa girmiyim mi artık
Ayy ben hep cep telden nete giriyorum sakıncalı mi yaa girmiyim mi artık
Cnm bende sadece sizlerden haber almak icin giriyorum net e cepten cep telefonunda genelde kapalı duruyor arada aci yorum Cnm.bide bişey sor cam Cnm ya senin kasik batmalarını devam ediyor mu benim ağrım siz im bisey yok sadece yatmakta n herhalde belimin yan tarafı ve göğüslerinin ucu degil de yanları ve ileri hafif açıyor sadece bugün transferim ın 6. gunu daha .allah yardımcımız olsun Cnm.kızlar bu arada cepten olmuyor bu liste isi bi ara eve gittiğimde halletme ye çalışmam dutumlsrinizi bana özel mesaj atsanız olurmu. Tüm safları okuyamayabiliyorim.hepinizi çok öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?