Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım cok tesekkur ederim inşallah hepimizinki sımsıkı tutunur:) benimki 3. gün embriyosuydu. sen neden kararsızsın?

esraaa kan sonucunu almadan sakın umutsuzluğa kapılma herkeste farklı sonuç veriyor testler. sakın şimdiden kendini üzmee

esraaa kan sonucunu almadan sakın umutsuzluğa kapılma herkeste farklı sonuç veriyor testler. sakın şimdiden kendini üzmee

Ay yok ya takmıyorum kız bu testin sonucu benim hiç bir şekilde tatmin etmez asıl sonucu kanda alicam biliyorum ben sadece çift çizgiyi görmek için inat etmiştim ama yine nasip değilmiş

canım cok tesekkur ederim inşallah hepimizinki sımsıkı tutunur:) benimki 3. gün embriyosuydu. sen neden kararsızsın?

benimde 3. gün embriyosu doktorum çok ısrar ettiğim için 2 tane koyuyo ona göre 1 idealmiş bana göre erken doğum yaparsın zırt bırt diyo delirtiyo beniiiiiiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar dün transferim oldu çok rahat geçti 2 saat hastanede yattım şimdide ewde dinleniyorum listeyi düzenlerseniz eğeer 15 eylül randevum we test tarihim...inşallah tutmuştur bebişlerim

Günaydın kızlar dün transferim oldu çok rahat geçti 2 saat hastanede yattım şimdide ewde dinleniyorum listeyi düzenlerseniz eğeer 15 eylül randevum we test tarihim...inşallah tutmuştur bebişlerim

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah o gün guzel haberler ile dönersin

hadi hayırlısı güzel güzel tutunsunlar kendine ve bebişlere iyi bak bilg. ve cep tel.dan uzak durrmaya çalış mümkünse

Yarın benim için bugün günü tabi superisi mine ve attabebek içinde çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç ile dönerim

Ayy ben hep cep telden nete giriyorum sakıncalı mi yaa girmiyim mi artık

Cnm bende sadece sizlerden haber almak icin giriyorum net e cepten cep telefonunda genelde kapalı duruyor arada aci yorum Cnm.bide bişey sor cam Cnm ya senin kasik batmalarını devam ediyor mu benim ağrım siz im bisey yok sadece yatmakta n herhalde belimin yan tarafı ve göğüslerinin ucu degil de yanları ve ileri hafif açıyor sadece bugün transferim ın 6. gunu daha .allah yardımcımız olsun Cnm.kızlar bu arada cepten olmuyor bu liste isi bi ara eve gittiğimde halletme ye çalışmam dutumlsrinizi bana özel mesaj atsanız olurmu. Tüm safları okuyamayabiliyorim.hepinizi çok öptüm.

Benim ağrılarım geçti bel ağrım hiç yok arada sadece ayakta iken yada üstdüğüm zaman çok azıcık kısa süren adet ağrım oluyor karında onun dışında birşey yok göğüs ağrımda çok azaldı sadece üzerine yada yan yatarken acı hissediyorum onun dışında hiç bir ağrım yok hıı sadece dün çok az iki damla açık kahve akintim oldu o kadar. Sen eve geçince tekrar herkes hakkında bilgileri toplayıp sana bildiririz olur mu

Son düzenleme:
edırnecımm bugun guzel haberlerını beklıyorum degerını katlanmıs olarak grmek ıstyrm bıtanem..ve bugun sonuc alan arkdslar allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…