esracım sen nasılsın varmı heyecan
Günaydın kızlar dün transferim oldu çok rahat geçti 2 saat hastanede yattım şimdide ewde dinleniyorum listeyi düzenlerseniz eğeer 15 eylül randevum we test tarihim...inşallah tutmuştur bebişlerim
benimde 3. gün embriyosu doktorum çok ısrar ettiğim için 2 tane koyuyo ona göre 1 idealmiş bana göre erken doğum yaparsın zırt bırt diyo delirtiyo beniiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrr dun aksam ateşlendim yine. 37.7 falandı. benim gibi ateşlenenler var mı? bir de sistit oldum off yaa. gece hiç uyuyamadım acıdan yanmadan. transfer sonrası idrar yapamadığım için sonda takılmıştı oyüzden diye tahmin ediyorum.bugun doktorumu aradım monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık. bir de ateşin emriyo tutunmasına olumsuz etkisini söyledi, moralim bozuldu sabah sabah. ağladım, neyseki şimdi topladım kendimi biliyorum benim bebişlerim savaşçı, bunu da atlatacağız:)) dua edin noluur kızlaaarr
edırnecımm bugun guzel haberlerını beklıyorum degerını katlanmıs olarak grmek ıstyrm bıtanem..ve bugun sonuc alan arkdslar allah yardımcınız olsun
Bugün düne göre daha durgunum dün çok rahattım çok pozitiftim ama bugün değilim bende kendimi anlayamıyorum ruh halim devamli değişiklik gösteriyor bir testi bugün mu yaptırsam diyorum sonra vazgeçiyorum yarına ne kaldıki surda sanki öyle yaa bende artık kendimi anlamıyorum 1ihlas okudum yine ama kafi etmedi şimdi de meryem süresini okuyum diyorum hepimizin adına için belki rahatlar
kızlarrr dun aksam ateşlendim yine. 37.7 falandı. benim gibi ateşlenenler var mı? bir de sistit oldum off yaa. gece hiç uyuyamadım acıdan yanmadan. transfer sonrası idrar yapamadığım için sonda takılmıştı oyüzden diye tahmin ediyorum.bugun doktorumu aradım monurol diye bir ilaç verdi tek kullanımlık. bir de ateşin emriyo tutunmasına olumsuz etkisini söyledi, moralim bozuldu sabah sabah. ağladım, neyseki şimdi topladım kendimi biliyorum benim bebişlerim savaşçı, bunu da atlatacağız:)) dua edin noluur kızlaaarr
canım sakin olmaya çalış duygu değişikliğin ilaçlardan olabilir belki dualar iyi gelir inş. bende edicem size öptüm
canlar benim olmadı dün gece kanamam başladı adet oldum yanii kan testine falan da gerek kalmadı yaptırmayacağım çünkü çok yoğun oluyorum aldığım ilaçları da kestim.üzüldüm ama Allahım sabrını veriyor öle kötü olmadım ağlamadım bile duruma kendimi önceden alıştırmşım heralde hayırlısı dedim.bir sonraki denemem diğer yaza artık haziran temmuz gibi yine
durumlar böle işte insanoğlu yılmıyor hemen yeni planlar yaparak yola devam etmeye çalışıyor
Canım yaa çok üzüldüm gerçekten yine bir idrar testi yanılma vakası daha allah sabır versin inşallah sende seneye anne olarak girersin
Iğneler yapıyormuş bende de oldu hatta 38 dereceye çıktı benim üzerini ince giyin ve duş al geçer üşüyorum diye çok kalın giyinme
canım inş. bişey olmıycak bebişlerine bozmamaya çalış moralini çok zor biliyorum ama kötü şeyleri kafandan sil onlar mayıs bebekleri olcak merak etme boğa burcu sabırlı ve inatçıdır
canlar benim olmadı dün gece kanamam başladı adet oldum yanii kan testine falan da gerek kalmadı yaptırmayacağım çünkü çok yoğun oluyorum aldığım ilaçları da kestim.üzüldüm ama Allahım sabrını veriyor öle kötü olmadım ağlamadım bile duruma kendimi önceden alıştırmşım heralde hayırlısı dedim.bir sonraki denemem diğer yaza artık haziran temmuz gibi yine
durumlar böle işte insanoğlu yılmıyor hemen yeni planlar yaparak yola devam etmeye çalışıyor
transferin 5. günü tutunmaya yardimci igne yapiliyomus.yaptiraniniz var mi?
Yarın benim için bugün günü tabi superisi mine ve attabebek içinde çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç ile dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?