Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Arkadaşlar aradnızda spermiogram yaptıran varsa yorumlarsanız sevinirim

Kizlarrr merhaba hepinize... desenize bir cogunuz icin yarın büyük gun,insAllah bir sürü hamile haberleri gelecek yarın :)) Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün yarın,heyecanla ve dualarimla bekliyorum....

herkese merhabalar, bende tüp bebek tedavisine basladım .4 tane iğne mi yaptırdım yarın tekrar hastaneye gidecegım. Rabbim hepımıze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. :)

Kizlarrr merhaba hepinize... desenize bir cogunuz icin yarın büyük gun,insAllah bir sürü hamile haberleri gelecek yarın :)) Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün yarın,heyecanla ve dualarimla bekliyorum....

Çok sağolasın. İnşallah bütün arkadaşlar da ben de olumlu sonuçları buralara yazar sevincimizi sizlerle paylaşırız...

Inşallah yarın hepimizin de yüzü gülecek ben çok stresliyim hemde çok fazla çünki eşimde çok heyecan yapıyor ve eğer olmazsa çok üzülecegini söylüyor her seferinde bu da beni daha çok strese sokuyor korkuyorum yarın sabah 9'a randevu aldım devlet hastanesinden test için gidicem benim de senin dediğin gibi arada ağrı giriyor birde bugün yine bel ağrım başladı off bi su gün geçse uyuşam ve uyandığım da herşey olup bitmiş olsa neyse birde eşim az önce rüyasında kız çocuğu görmüş hoplatıyordum kucağımda diyor off off off

Benim içimden bir ses yarın hepimizin olumlu sonuç alacağını söylüyor. İdrar testlerinin yanılttığını artık biliyoruz; hatta yanlış pozitif sonuç bile verdiğini biliyoruz. Bak gör yarın çok mutlu hissediyor olacağız Allah'ın izniyle.

Benim eşim de çok çaktırmamaya çalışsa da en az benim kadar heyecanlı ve elbette o da olsun istiyor. Ama ne olursa olsun asla inancımızı yitirmeden devam edeceğiz, burada birbirimize söz verelim.

Bu arada benim bir sorum var: Beyaz renkli pütür pütür bir akıntım var, neredeyse 5-6 gündür. Nedense sormayı unutuyorum, doktora gitmek de istemedim. Acaba kullandığımız Cironine vajinal jelden midir?

Bu arada benim bir sorum var: Beyaz renkli pütür pütür bir akıntım var, neredeyse 5-6 gündür. Nedense sormayı unutuyorum, doktora gitmek de istemedim. Acaba kullandığımız Cironine vajinal jelden midir?

Bende de oluyor canım çok fazla değil ama progestoron hormonu yapıyor sanırım

Inşallah canım inşallah allah hayırlısı ile nasip eder inşallah

evet evet jelden.hiç canını sıkma.jelin içindeki hormon zaten çok az miktarı,bünye de geri kalan placeboyu atıyor.ilaç firmasında çalıştım 10 yıl,bana güvenebilirsin yani:))için rahat olsun.sen yarını hiç düşünmeden bu gecenin keyfini çıkar,ne de olsa yarın resmi olarak birbirinizin farkına varacağınız gün:)))

Hay Allah razı olsun. Böyle akışkan değil, pütür pütür, o yüzden endişelendim ama jelden diyorsan öyledir :)

hadi hayırlısı güzel güzel tutunsunlar kendine ve bebişlere iyi bak bilg. ve cep tel.dan uzak durrmaya çalış mümkünse

tşk ederim cnm iyi bakmaya çalışıyorum...ceple pek işim olmuyo bilgisayara da uzaktan giriyorum...ya bişey sorcam transferden yani dünden beri kasık ağrm var huzur edici çok hafif bir ağrı sebep minikler mi acaba

Sayfanın üstünde Kullanıcı kontrol paneli/açılan sayfada solda profil düzenle / açılan sayfada çizelgeye
http://lbdf.lilypie.com/n3UQp3.png
yapıştır.Değişiklikleri kaydet ve foruma dön.Hayırlısıyla Allah minik bezelyene kavuştursun

Mine canım hemde durumlar ne hafif adet ağrıların devam ediyor mu merak ettim benim ağrım birazçık daha arttı ama adet ağrısı gibi değil sanki tam daha farklı ilaçların yaptığı bir ağrı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…