volum 2,5 ml >2ml
likefaksiyon süresi **60 dakika <20 dakika
aglütinasyon negatif negatif
ph 8 7.2-7.8
vizkozite ***vizköz olağan
spermatozoa sayımı 88,000,000 > 20 x 106/ml
lökosit varlığı 0 < 106/ml
yuvarlak hücre varlığı 400,000 < 5 x 106/ml
motilite değerlendirmesi 30 dk 60 dk
immotil % 60 % 60 <%25
nonprogressif motil % 10 % 10
yavaş progressif % 20 % 20
>%50
hizlı progressif % 10 % 10 >%25
kruger morfoloji değerlendirmesi
normal sperm yüzdesi % 8 >%14 normal ,%4-14 ıntermediate
defektli sperm yüzdesi % 92 <%86
defektli spermlerin dağılımı
kuyruk
anomalileri
abaksiyal kuyruk % 3
eğrilmiş kuyruk % 5
akrozom
anomalileri
azalmış % 0
yok % 4
artmış % 0
boyun anomalisi % 2
baş
anomalileri
iri baş % 3
küçük baş % 1
yassı baş % 7
yuvarlak baş % 2
armutsu baş % 34
kuyruksuz baş % 4
amorf baş % 27
anlayan varsa yorumlarsanız sevinirim
Kizlarrr merhaba hepinize... desenize bir cogunuz icin yarın büyük gun,insAllah bir sürü hamile haberleri gelecek yarın :)) Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün yarın,heyecanla ve dualarimla bekliyorum....
Esra ve herkese Merhaba,
Benim yarın test günüm. Bugün o kadar heyecanlıyım ki sizlere anlatamam... Ağrılarım çok azaldı, sadece ara sıra adet sancısı gibi girip gidiyor, adet olmadım. Öyle bir şey ki bütün belirtiler hem hamileliğe uyuyor, hem de ilaçların etkilerine :) Ne desem boş tabii, yarını beklemek zorundayım. Ve o gün geldi çattı. Allah'ım nolursun bütün isteyen arkadaşlarla birlikte bana da güzel rakamlar göster...
Bu arada, 1000 İhlas'ı ben de okudum ve gerçekten rahatlamıştım. Hatta bahsettiğim yüksek ağrılar 1000 İhlas bitince geldi, yani inşallah olumlu bir sonuç alırsam neredeyse 1000 İhlas'ı okuduktan ve içten bir dua ettikten sonra oldu diyeceğim, o derece...
Öpüyorum herkesi...
Inşallah yarın hepimizin de yüzü gülecek ben çok stresliyim hemde çok fazla çünki eşimde çok heyecan yapıyor ve eğer olmazsa çok üzülecegini söylüyor her seferinde bu da beni daha çok strese sokuyor korkuyorum yarın sabah 9'a randevu aldım devlet hastanesinden test için gidicem benim de senin dediğin gibi arada ağrı giriyor birde bugün yine bel ağrım başladı off bi su gün geçse uyuşam ve uyandığım da herşey olup bitmiş olsa neyse birde eşim az önce rüyasında kız çocuğu görmüş hoplatıyordum kucağımda diyor off off off
Bu arada benim bir sorum var: Beyaz renkli pütür pütür bir akıntım var, neredeyse 5-6 gündür. Nedense sormayı unutuyorum, doktora gitmek de istemedim. Acaba kullandığımız Cironine vajinal jelden midir?
Benim içimden bir ses yarın hepimizin olumlu sonuç alacağını söylüyor. İdrar testlerinin yanılttığını artık biliyoruz; hatta yanlış pozitif sonuç bile verdiğini biliyoruz. Bak gör yarın çok mutlu hissediyor olacağız Allah'ın izniyle.
Benim eşim de çok çaktırmamaya çalışsa da en az benim kadar heyecanlı ve elbette o da olsun istiyor. Ama ne olursa olsun asla inancımızı yitirmeden devam edeceğiz, burada birbirimize söz verelim.
Bu arada benim bir sorum var: Beyaz renkli pütür pütür bir akıntım var, neredeyse 5-6 gündür. Nedense sormayı unutuyorum, doktora gitmek de istemedim. Acaba kullandığımız Cironine vajinal jelden midir?
evet evet jelden.hiç canını sıkma.jelin içindeki hormon zaten çok az miktarı,bünye de geri kalan placeboyu atıyor.ilaç firmasında çalıştım 10 yıl,bana güvenebilirsin yani:))için rahat olsun.sen yarını hiç düşünmeden bu gecenin keyfini çıkar,ne de olsa yarın resmi olarak birbirinizin farkına varacağınız gün:)))
Sana da bir ticker yapalim o zamanBende 5.gün broktokist ebriyo trasferıne göre hesap yaptım ve 4h+0gün çıktı doğum tarihi de 13mayıs yani alttaki takvimle aynı çıkıyor
Hay Allah razı olsun. Böyle akışkan değil, pütür pütür, o yüzden endişelendim ama jelden diyorsan öyledir :)
Yarın benim için bugün günü tabi superisi mine ve attabebek içinde çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç ile dönerim
hadi hayırlısı güzel güzel tutunsunlar kendine ve bebişlere iyi bak bilg. ve cep tel.dan uzak durrmaya çalış mümkünse
Sayfanın üstünde Kullanıcı kontrol paneli/açılan sayfada solda profil düzenle / açılan sayfada çizelgeye
http://lbdf.lilypie.com/n3UQp3.png
yapıştır.Değişiklikleri kaydet ve foruma dön.Hayırlısıyla Allah minik bezelyene kavuştursun
Amin herkesin ki kalsın.Allah tamamına erdirsinYaptım canım sağol inşallah 9ay burda kalması da nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?