tşk ederim cnm iyi bakmaya çalışıyorum...ceple pek işim olmuyo bilgisayara da uzaktan giriyorum...ya bişey sorcam transferden yani dünden beri kasık ağrm var huzur edici çok hafif bir ağrı sebep minikler mi acaba
Inşallah yarın hepimizin de yüzü gülecek ben çok stresliyim hemde çok fazla çünki eşimde çok heyecan yapıyor ve eğer olmazsa çok üzülecegini söylüyor her seferinde bu da beni daha çok strese sokuyor korkuyorum yarın sabah 9'a randevu aldım devlet hastanesinden test için gidicem benim de senin dediğin gibi arada ağrı giriyor birde bugün yine bel ağrım başladı off bi su gün geçse uyuşam ve uyandığım da herşey olup bitmiş olsa neyse birde eşim az önce rüyasında kız çocuğu görmüş hoplatıyordum kucağımda diyor off off off
herkese merhabalar, bende tüp bebek tedavisine basladım .4 tane iğne mi yaptırdım yarın tekrar hastaneye gidecegım. Rabbim hepımıze hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. :)
Edirne hazır burda iken senin yaşadığın değişiklikler varmı bende ağrı ve uyku dışında hiç birşey yok
canım aynen bendede pek bişey yok sabah saat kurmuş gibi kalkıyom öğlen uyku bastırıyo iştah artışı bazı yiyceklere istek duyma dün gece bi ağrım oldu batma gibi kısa sürdü buugün de sızlama gibi hafif hafif oldu ilk defa başkada bişey yok canım:44::44::44::44::44::44::44:
canım aynen bendede pek bişey yok sabah saat kurmuş gibi kalkıyom öğlen uyku bastırıyo iştah artışı bazı yiyceklere istek duyma dün gece bi ağrım oldu batma gibi kısa sürdü buugün de sızlama gibi hafif hafif oldu ilk defa başkada bişey yok canım:44::44::44::44::44::44::44:
kızlar iyi geceler..size bişey sorcam,benim için çok önemli bir mevzu oldu artık...ağda olayını napıyosunuz?doktorunuz bişey dedi mi?bana bişey demedi daha ama ben çekindiğimden yapamıyorum.sizler ne durumdasınız?
kızlar iyi geceler..size bişey sorcam,benim için çok önemli bir mevzu oldu artık...ağda olayını napıyosunuz?doktorunuz bişey dedi mi?bana bişey demedi daha ama ben çekindiğimden yapamıyorum.sizler ne durumdasınız?
Zynpo hepimizi lilypie sticker yaptın cok sırın olduk hepimiz Rabbim o çizelgelerin son ayımıza kadar saglikla takip etmeyi nasip etsin,hamile dualarımız kabul olsun,yarın hep guzel haber alalım insAllah...bu arada ben de bir sey sorcam ilaç fabrikasında 10 sene çalışan arkadasıma şimdi ben günde 6 tane progestan kapsül alıyorum vajeneden ayakta az durayım yada yürüyeyim hemen beyaz akıntıların cok geliyor idrarimdada cok çıkıyor acaba fazlamı gelio ilaç artık? Ne dersiniz
Benim doktor lazer dışında ki diğer yöntemlerin serbest olduğunu şöyledi[/QUO
sağolasın.ben de doktora sorayım da,rahat rahat arınayım bari:))
:)))))ilacın fazla gelip gelmediğini bilemem ben kız,o kadar değil.ama fazlasını ya da dediğim gibi placebosunu atıyor olabilir.
ancak bu kadarını söyleyebilirim sevgili ikiz annesi:)))
Canım ilk transferimde ben yaptırmıştım komple ve sonra pişman oldum cok kasilmistim çünkü bu sefer ise bikini bölgesine yaptırmadım onun dısında sanki ileri hamile gibi ayakta yaptırdım walla:) ve ne yazikki oraya jilet yaptım...
:))) kızz Allah mı söyletiyo ajaba? Tek yumurta ikizim mı olacak acaba? :) ultrasonda tek kese ve kalp atışı gördük canım :)) sobradan bölünme oluyo mü bilemem ama
Mine canım hemde durumlar ne hafif adet ağrıların devam ediyor mu merak ettim benim ağrım birazçık daha arttı ama adet ağrısı gibi değil sanki tam daha farklı ilaçların yaptığı bir ağrı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?