Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

bebeğin yerleşmeye çalışıyorduır canım yada bebeklerin demeliydim

canım hadi hayırlısı diyelim kızın geliyor galiba

Edirne hazır burda iken senin yaşadığın değişiklikler varmı bende ağrı ve uyku dışında hiç birşey yok

Edirne hazır burda iken senin yaşadığın değişiklikler varmı bende ağrı ve uyku dışında hiç birşey yok

canım aynen bendede pek bişey yok sabah saat kurmuş gibi kalkıyom öğlen uyku bastırıyo iştah artışı bazı yiyceklere istek duyma dün gece bi ağrım oldu batma gibi kısa sürdü buugün de sızlama gibi hafif hafif oldu ilk defa başkada bişey yok canım:44::44::44::44::44::44::44:

kızlar iyi geceler..size bişey sorcam,benim için çok önemli bir mevzu oldu artık...ağda olayını napıyosunuz?doktorunuz bişey dedi mi?bana bişey demedi daha ama ben çekindiğimden yapamıyorum.sizler ne durumdasınız?

Zynpo hepimizi lilypie sticker yaptın cok sırın olduk hepimiz Rabbim o çizelgelerin son ayımıza kadar saglikla takip etmeyi nasip etsin,hamile dualarımız kabul olsun,yarın hep guzel haber alalım insAllah...bu arada ben de bir sey sorcam ilaç fabrikasında 10 sene çalışan arkadasıma şimdi ben günde 6 tane progestan kapsül alıyorum vajeneden ayakta az durayım yada yürüyeyim hemen beyaz akıntıların cok geliyor idrarimdada cok çıkıyor acaba fazlamı gelio ilaç artık? Ne dersiniz

selam edirne,sen de mi sabah uyananlardansın?:)))ben de her sabah saat 7 de kurulu saat gibi kalkıyorum valla:)sonra da sersem sersem dolanıyorum.hormonal heralde...

Benim ağrılarım biraz artmaya başladı uyku gün içinde değil de akşam saat 8 9olunca uyku halsizlik bastırıyor beni ne bilim mesela erken hamilelik belirtisi olarak sık idrara çıkma var mesela bende yok bunlardan başka birşey yok birde bugün çok ayakta kalınca yine belim ağrımaya başladı

Canım ilk transferimde ben yaptırmıştım komple ve sonra pişman oldum cok kasilmistim çünkü bu sefer ise bikini bölgesine yaptırmadım onun dısında sanki ileri hamile gibi ayakta yaptırdım walla:) ve ne yazikki oraya jilet yaptım...

Benim doktor lazer dışında ki diğer yöntemlerin serbest olduğunu şöyledi

:)))))ilacın fazla gelip gelmediğini bilemem ben kız,o kadar değil.ama fazlasını ya da dediğim gibi placebosunu atıyor olabilir.
ancak bu kadarını söyleyebilirim sevgili ikiz annesi:)))

:)))))ilacın fazla gelip gelmediğini bilemem ben kız,o kadar değil.ama fazlasını ya da dediğim gibi placebosunu atıyor olabilir.
ancak bu kadarını söyleyebilirim sevgili ikiz annesi:)))

:))) kızz Allah mı söyletiyo ajaba? Tek yumurta ikizim mı olacak acaba? :) ultrasonda tek kese ve kalp atışı gördük canım :)) sobradan bölünme oluyo mü bilemem ama

ben de 1 kere jilet yaptım ama çok fenalar.şimdi ağda olmaz,1 kere daha jilet yapıcam mecburen,sonraki ağda olur artık...sağol canım.

:))) kızz Allah mı söyletiyo ajaba? Tek yumurta ikizim mı olacak acaba? :) ultrasonda tek kese ve kalp atışı gördük canım :)) sobradan bölünme oluyo mü bilemem ama

Allah ın işi bilemezsin ki.gönlüne göre versin inşallah..bi arkadaşımın arkadaşının transferini 2 embriyo yapmışlar ama kataterin ucunda 1 tane daha kalmış.kız üçüzlere hamile kalıp doğurmuş.olacakmış baksana..

canım benim ağrılar azaldı hafif hafif kasıkta batmalar var o kadar inşallah yarın hepimiz için mutlu bir gün olur ama meraklanma sen hamilesin içime doğuyor attabebek için de öyle düşünüyorum sanırım kendim için aynı umudu taşımıyorum yine de test yaptıracağım tabiki:)

kızlar kasıklarım çok ağrıyo çok huzursuzum yaa...sürekli bir ağrı var inşallah miniklerin yaramazlığıdır ilk 3 gündee yerleşiyormuş sanırım hamiş arkadaşlar sizde de öyle oldumu tranferden sonraki gün

Günaydın kızlar bugün güzel güzel haberler alicaz hayırlısı yla inşallah.allah dualarimiz i kabul etsin yüzümüzü güldürüsun inşallah.

gunaydın en guzel anne adayları:103: kızlar umut tüp bebek merkezıne gıdıyrm kan tahlılımı orda yptrcmm başlangıcı orda yaptık kapanısıda orada yapalım dımı=) dua edın degerım katlanmıs olsun hepınızı kocaman kocaman öpüyorum bugun hepımız pozıtf haberlerı verelım şenlensın topigımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…