canım benim ağrılar azaldı hafif hafif kasıkta batmalar var o kadar inşallah yarın hepimiz için mutlu bir gün olur ama meraklanma sen hamilesin içime doğuyor attabebek için de öyle düşünüyorum sanırım kendim için aynı umudu taşımıyorum yine de test yaptıracağım tabiki:)
kızlar günaydın güzel haberlerden ilk ben başlayayım beta hcg 366.85 çık tı allaha şükür[/QUO
günaydın cnm oohhh ne güzel allah kucağına aldığın günüde nasip etssin...bana ve diğer arkadaşlarıma da dua et bizimkide tutsun 2.günüm bugün ve hafif hafif kasık ağrım var inşallah tutsunda ağrılar çekeyim yeterki
kızlar günaydın güzel haberlerden ilk ben başlayayım beta hcg 366.85 çık tı allaha şükür
mine,esra,attabebek hadiii güzel haberleri verin umut olun bize...merakla bekliyoruz
Ben sabah kan verip işe geldim, 10:30 gibi gidip sonucu alacağım. Şu anda hiçbir şeye konsantre olamıyorum :) Heyecandan kalbimin atışı neredeyse duyulacak... İnşallah bir kaç saat sonra size güzel haber vermeyi çok isterim...
Ahh canım yaa gerçekten ama gerçekten çok sevindim artık rahat bir nefes alabiliriz boşuna o kadar kendini yıprattın bak allah tamamına erdirsin[/QUOTE
canım çok sağol inş. biraz daha rahatladım artık allaha şükür darısı hepinize inş.
Ben sabah kan verip işe geldim, 10:30 gibi gidip sonucu alacağım. Şu anda hiçbir şeye konsantre olamıyorum :) Heyecandan kalbimin atışı neredeyse duyulacak... İnşallah bir kaç saat sonra size güzel haber vermeyi çok isterim...
kızlar günaydın güzel haberlerden ilk ben başlayayım beta hcg 366.85 çık tı allaha şükür
Bugün inşallah mine ve attabebekden güzel haber alicaz bende daha çok umutlanicam yarın öğle den sonrada ben güzel haberle dönerim kan verdim ama sonuç yarın çıkacakmış biraz sinir oldum ama olsun hayırlısı olsun da özele gidip yaptırsam 1saate çıkıyor ama durumum yok onun içinde
canım benim ağrılar azaldı hafif hafif kasıkta batmalar var o kadar inşallah yarın hepimiz için mutlu bir gün olur ama meraklanma sen hamilesin içime doğuyor attabebek için de öyle düşünüyorum sanırım kendim için aynı umudu taşımıyorum yine de test yaptıracağım tabiki:)
gunaydın en guzel anne adayları:103: kızlar umut tüp bebek merkezıne gıdıyrm kan tahlılımı orda yptrcmm başlangıcı orda yaptık kapanısıda orada yapalım dımı=) dua edın degerım katlanmıs olsun hepınızı kocaman kocaman öpüyorumbugun hepımız pozıtf haberlerı verelım şenlensın topigımız
kızlar kasıklarım çok ağrıyo çok huzursuzum yaa...sürekli bir ağrı var inşallah miniklerin yaramazlığıdır ilk 3 gündee yerleşiyormuş sanırımhamiş arkadaşlar sizde de öyle oldumu tranferden sonraki gün
gunaydın en guzel anne adayları:103: kızlar umut tüp bebek merkezıne gıdıyrm kan tahlılımı orda yptrcmm başlangıcı orda yaptık kapanısıda orada yapalım dımı=) dua edın degerım katlanmıs olsun hepınızı kocaman kocaman öpüyorumbugun hepımız pozıtf haberlerı verelım şenlensın topigımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?