Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Ben sabah kan verip işe geldim, 10:30 gibi gidip sonucu alacağım. Şu anda hiçbir şeye konsantre olamıyorum :) Heyecandan kalbimin atışı neredeyse duyulacak... İnşallah bir kaç saat sonra size güzel haber vermeyi çok isterim...

Neden böyle söylüyorsun? Benim de içime sen de ben de esra da hamile gibi doğuyor :)) Bugün herkes güzel haberler verecek...

mine,esra,attabebek hadiii güzel haberleri verin umut olun bize...merakla bekliyoruz

mine,esra,attabebek hadiii güzel haberleri verin umut olun bize...merakla bekliyoruz

Bugün inşallah mine ve attabebekden güzel haber alicaz bende daha çok umutlanicam yarın öğle den sonrada ben güzel haberle dönerim kan verdim ama sonuç yarın çıkacakmış biraz sinir oldum ama olsun hayırlısı olsun da özele gidip yaptırsam 1saate çıkıyor ama durumum yok onun içinde

Büyük heyecanla bekliyorum sonucunu güzel haber ile gel inşallah

Ayyy hadi Rabbim sevindirsin seni coook dua ediyom şimdi...

kızlar günaydın güzel haberlerden ilk ben başlayayım beta hcg 366.85 çık tı allaha şükür

Tey tey tey tey tey tey tilililili yasasın ne guzel bir gun bugün tebrik ederim canım,Rabbim tamamını erdirsin evinden içeri kucağında girmeyi nasip etsin...haydi kızlar guzel haberlere devam

Olsun bekleriz hep birlikte umutla sınır olma sen yeter ki yarın da cok sevinecez hem dua edecek daha cok vaktimiz var :)) Rabbim yarın seni Cook sevindirsin...

Mmine sen hamilesin insAllah icime öyle doguyo umutsuzluk yoook, hadi Rabbim yuZunu güldürsün insAllah...

Wallahi sabahtan beri dua ediyorum hepiniz icin ve bebisimle bekliyoruz guzel haberlerini,kardesleri geliyor insallahhhh :))) dualarla bekliyoruz...

Oldu tabi,huzursuz olma canım,dediğin gibi ilk 3 gun tutunuyor bı uç gusonrada yerleşmeye başlıyor,gönlünü ferah tut sen guzel anne...:)

kızlar günaydın güzel haberlerden ilk ben başlayayım beta hcg 366.85 çık tı allaha şükür

canım çooook sevindiiimmm ne güzel güne güzel başladık:)) Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. darısı bana ve tüm bekleyenlere:))) dualarını eksik etme bizden

heyecanla bekliyorum:))

Canım benim de bugün hiç bir ağrım yok şükür sadece bel ağrısı

canım Allah hayırlı sağlıklı bir evlat kılsın, bize de nasip etsin inşallahhhh, bundan sonra üzülmek yokbize bol bol dua et canım, öpüyorum seni ve bebişi-bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…