Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım değerinin yükselmesine çok sevindim..

benim için de yarın büyük gün
iki gündür midem ağzımda ne yesem sanki çıkaracak gibi oluyorum inş. beta hcg nin kana karışımı ile ilgilidir

canım değerinin yükselmesine çok sevindim..

benim için de yarın büyük gün
iki gündür midem ağzımda ne yesem sanki çıkaracak gibi oluyorum inş. beta hcg nin kana karışımı ile ilgilidir

Kız o zaman yarın yaptırsana sende tahlilini bir gün önce yaptırmakta sorun olmaz çok merak ettim ben şimdi seni de

Kız o zaman yarın yaptırsana sende tahlilini bir gün önce yaptırmakta sorun olmaz çok merak ettim ben şimdi seni de

canım test günüm yarın zaten 1 saatte çıkıyorumarım güzel haberlerle dönerim
bugün idrar yaptım ince 2. çizgi var ama sanki gölge gibi de bilmiyorum:26: yarın her şey çıkacak zaten

senin niye yarın çıkıyor sonucun aile hekimliğine mi yaptırdın?
ben özel doğum evi hastanesinde yaptıracağım ücretsiz zaten iğneme de oraya gidiyorum

Ben devlet hastanesine gittim normelde aynı gün çıkıyordu ama yeni icat çıkarmışlar acilde vezne çalışanları da cins gebelik testi yapmıyorlar zorda kalsalar bile sadece idrar testi yapıyorlar böyle yani

anladım canım bende bir kez gitmiştim illa doktora görünüyorsun ona da bir sürü laf anlat falan zor hakikaten..neyse inş beklediğine değecek ve güzel haberler gelecek canım :)

Kızlaaaaar :))) Gülücüklerimden de anlaşılacağı gibi söz verdiğim gibi güzel haberlerle döndüm :)) Değerim 156 çıktı. Allah'ıma şükürler olsun ve isteyen bütün arkadaşlarıma da inşallah aynı sonuçları göstersin, bu akşam kendim ve hepimiz için yine dua edeceğim. Süreç boyunca hep destek oldunuz, dua ettiniz, Allah kısmet ettiyse bu sizlerin de sayesinde oldu. Hepinizden Allah razı olsun.

Şimdi sırada kimyasal gebelik ve dış gebelik gibi ihtimalleri ortadan kaldırmak var :)) Benim 3. gün embriyosuydu ve bu değer 12. güne ait. Cumartesi günü tekrar kan istedi, bu kez sonucun 600 civarında olmasını istiyor doktor.

Aynı sevinçli haberleri esraersoy ve mmine'den bekliyorum. Her şeyin hayırlısı Esra,Allah bir gece daha dua etmeni istedi, demek seviyor senin dua etmeni. Hepinizi çooook öpüyorum!!!

canımmmmmmm çok sevindim ço kşükür inş. herşey olumlu olacak korkma

evettttt çok güzel bir haber, atta diyeceksin inşallahhhh bından 16 ay sonra :))) allahım gülen yüzünü hiç soldurmasın

kızlar bı guzel haberde bendenn degerim 75 e cıkmıs doktorum gerek grmedı 2. kan tahlılıne 10 gun sonra keseye görmeye gıdıcez

Attabebek canım çok sevindim. bugun kendime dua ederken bugun sonuç alacaklar için de dua etmiştim. çok şükür herkesten iyi haberler geliyor:)) Hayırlısı ile kucağına da al inşallah

kızlar bende hiçbir belirti yok ne bir kasık ağrısı, karın ağrısı vs. 3. gün bugun neden hiç belirtim yook(

ooooooooo

süper haberlerle dönmüşsünnüz hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum sağlıklı bir gebelik geçirmenizi diliyorum

bana da dua edin nolur yarın test günüm

kızlar bı guzel haberde bendenn degerim 75 e cıkmıs doktorum gerek grmedı 2. kan tahlılıne 10 gun sonra keseye görmeye gıdıcez
tebrik ederim canım, artık üzmezsin kendini, allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsinbize de bol bol dua et,öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…