Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım ya çok sevindim inşallah o kötü ihtimaller hiç gerçekleşmesin,sağlıkla kavuş bebeğine

kızlar bı guzel haberde bendenn degerim 75 e cıkmıs doktorum gerek grmedı 2. kan tahlılıne 10 gun sonra keseye görmeye gıdıcez

yaaaaaaaaaaaaaa gördün mü oldu işte bebeciğin yerleşti annesi boşu boşuna üzüldün o kadar rabbim ayırmasın,bu mutluluk bir ömür boyu sürsün

kızlar neredeyse hepiniz hamile kaldınıztekrar tebrik ediyorum dualarım sizinle ve tabiki bu sefer olmayan arkadaşlarımda inşallah onlarda en yakın zamanda bu mutluluğu tadarlar :) kızlar transferime az kaldı :18::18:aranızda hamişlerden dondurulmuşlarla kalan kimlerdi?*???:44::44::44:

Canım benim yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah değerin de çok güzel ve bugün çok uğurlu gün oldu benim ki de bugün olsaydı keşke ama neyse hepsi toplu olmasın dimi taksit taksit sevinelim bugün size yarın da bana ve poçapoca arkadaşımıza seviniriz ben bugün çok fazla rahatım nedense hamile olduğumu düşünüyorum hiç adet ağrım kalmadı belim çok fazla ağrıyor sadece ama inşallah kesinleşir ve rahatlarim yarın hastanede ki herkezın gözü bizim üzerimizde olacak sanırım çünki iki sonuç karşısında da ben hüngür hüngür ağlarim inşallah sevinç göz yaşim olucak duaya gelince bu akşam yada yarın sabah meryem süresini olurum yine hepimiz için

kızlar bı guzel haberde bendenn degerim 75 e cıkmıs doktorum gerek grmedı 2. kan tahlılıne 10 gun sonra keseye görmeye gıdıcez

Senin de gözün aydın canım bak boşa yıprattın kendini allah kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah bak bizim bebeklerimiz aynı gün doğacak tabi gününde gelirlerse

Ben de senin için ve pocapoca için dua edeceğim, biliyorum yarın siz de aynı sevinci yaşayacaksınız inşallah. Ben sevinçten ağladım ve sekretere sarıldım. Eşim hala soğukkanlıydı, inanamadı, doktora sordu, şimdi hamile mi filan diye, çok komikti.

canım bizden biliyosun bizde belirti aramıştık bişey yoktu kafana takma böyle şeyleri olumlu düşün bebğini düşün

off belirti aramayayım diyorum yine de arıyorum insanın elinde olmuyor. çoğunluk kasık ağrısından falan bahsedince insan ister istemez kendinde de arıyor:)))

yarın nasıl gelecek bilmiyorum elimde idrar testi tekrar tekrar bakıyorum mutlu oluyorum
ne de olsa bu ilk çift çizgili testim kucağıma alıp yatarmışım
kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen yarın bizim de yüzümüz gülsün

Valla benim ki benden de heyecanlı yarını nasıl beklicem diye başımin etini yiyip duruyor çok heyecanlı

cok sevindim yaa.güzel haberlerinizden cok mutlu oldum.:))
seninde edirneninde nur topu gibi kucaginiza almayi nasip etsin rabbim.

Canımmmmmmmm sevindim senin adına ne güzel değerin yükselmişş..
şimdi sıradaaaaa kese sonra kalp atışlarını duymak varrrrrrrrrr..
raabbim bizlerede nasip eder inş...

veeeeeeee tümm hamiş olanlarııııııııı tebrikk ederimmmmmmmm.
.bugün güzel haberlerrrrrrr varrrrr topiktee
pocapocaaa senden de yarın güzel haberler bekliyorummmmmmmmm cnmm

benimde transfer cuma günüüüüüü inş..

canım çok sevindim bna da dua et tutsun bebişim bugün transferin 2.günü 2 gndr kasık ağrım var..sende de olmuşmuydu hayırlı olsun cnm çok ama çok sevindim ilk denemen miydi?

inşallah canım
senin transferin de güzel geçsin 12 sonra güzel haberlerini alalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…