Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar bı guzel haberde bendenn degerim 75 e cıkmıs doktorum gerek grmedı 2. kan tahlılıne 10 gun sonra keseye görmeye gıdıcez

isten geldim.bastan basladim okumaya.her sayfada bi güzel haber.icim acildi wallahi.cok tebrikler.bosuna tedirgin olup üzüldün ama olsun gecti gitti.:)

esracım inşallah yarın pozitif sonuçlarını alırız seninde hayırlısıyla hamileyimmmmmmmmmmmmm yazarsın buraya herşeyin hayırlısı allahım kalbine göre versin,yüzünüz gülsün inşallah

canım ya idrar testin çift çıktıysa hamişsin inşallah şimdi rakamlarda sıra sabırsızlıkla bekliyoruz,inşallah mutlu haberlerini alırız

kızlar hepınıze cok tesekkur ederım pozıtıf sonuç alan arkadaslara saglıklı 9 ay gecırmlerını dılıyrm..transferı olan tedavı asamasında olan ve yarın bıze guzel haberlerı vercek olan benım hastane arkadasım aynı gun tedavıye basldgımız pocapoca ve esraya hayırlı sonuclarla doncekelrıne ınanıyrmm.bugun o kadar gergındımkı hemsıre sonucun cıktgını 15 dk beklemem grektgını soledı doktorun yanına gttım yuzunu eksıtmeye gerek yok hamılesın dedııı bı sarıldım doktora bı agladım omzunda hemsıresınden tut temzlıkcısıne kadar herkes tebrık ettı..sonuc beklerken yanımda bı kadın vardı kucagında bebegı dedım tuplemı evet dedı doktara tesekkur amaclı gelmıs 9 aylık nur topu gıbı oglu olmuş maşallah..
kızlarr yaa hepınzı cok sevıyorummm sonuc ne olursa olsun bız bu yola bas koydukkk sonuna kadarda devam edıcez

Son düzenleme:

Hep mutlu ol inşallah canım ben şimdi nasıl yarın edicem onu bilmiyorum artık inşallah hemen geçer ve güzel sonuçlanır

inş.bitanem artık yolun sonuna geldın ve ınanyrmkı guzel sonuclarla donucn bu aksam yasın okucam sana pocapocaya ve tum arkadaslarıma dua edıcem bırbırımızı en ıyı bız anlarz..allah emeklerımızın karsılıgını versin

Kızlar biliyorsunuz benim embriyolar donduruldu ve ekimde transferim olacak inşallah ama bu topik benim ugurum ve hamile kalırsam mutlaka ilk buraya yazacagim, o zamana takip eden olur mu bilmiyorum ama inanın hergün uğrayıp okuyorum hamile arkadaslara çok çok çok sevindim esra ve pocapocanin yarın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum, bu topigin hepsi hamile kalır inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Takip etmezmiyiz hiç canım inşallah hepimiz doğurana kadar burda yazısıcaz birbirimizden haberdar olucaz inşallah da elimde sen menec ve şuan aklıma gelmeyen arkadaşlar da hamile kalacak

Sağolasin allah hepinizden razı olsun desteğiniz için

Mine canım yaa hadi gel ama sabrım kalmadı

canım çok sevindim bna da dua et tutsun bebişim bugün transferin 2.günü 2 gndr kasık ağrım var..sende de olmuşmuydu hayırlı olsun cnm çok ama çok sevindim ilk denemen miydi?

Tabii ki herkese dua edeceğim bu akşam bir şeyler atıştırdıktan sonra. Kasık ağrısı hayra alamet, ama yine de üstünde durmamanı öneririm :) Bende de kasık ağrıları olmuştu. Benim ilk denememdi, Rabbim tutunmasını nasip etti, inşallah bundan sonrası da sorunsuz gider.

kızlarrr
eşim gelirken test almıış gene yaptık 2. çizgiyi yine gördük çok mutlu olduk ama gene de temkinli seviniyoruz yarın kanda da çıkar inşallah ya

canım yarın inşallah senden de güzel haberi alıcaz. yarın da güzel bir gün olacak inanıyorum ben:)) dualarım seninle

okurken gözlerim doldu ne diyim darısı bekleyenlere:))

canım biz de seni takipteyiz ekimde güzel haberlerini bekliyoruz:)) bu yola birlikte çıktık hepbirlikte devam edicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…