kızlar bı guzel haberde bendenn degerim 75 e cıkmıs doktorum gerek grmedı 2. kan tahlılıne 10 gun sonra keseye görmeye gıdıcez
Canım benim yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah değerin de çok güzel ve bugün çok uğurlu gün oldu benim ki de bugün olsaydı keşke ama neyse hepsi toplu olmasın dimi taksit taksit sevinelim bugün size yarın da bana ve poçapoca arkadaşımıza seviniriz ben bugün çok fazla rahatım nedense hamile olduğumu düşünüyorum hiç adet ağrım kalmadı belim çok fazla ağrıyor sadece ama inşallah kesinleşir ve rahatlarim yarın hastanede ki herkezın gözü bizim üzerimizde olacak sanırım çünki iki sonuç karşısında da ben hüngür hüngür ağlarim inşallah sevinç göz yaşim olucak duaya gelince bu akşam yada yarın sabah meryem süresini olurum yine hepimiz için
yarın nasıl gelecek bilmiyorum elimde idrar testi tekrar tekrar bakıyorum mutlu oluyorum
ne de olsa bu ilk çift çizgili testim kucağıma alıp yatarmışım
kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen yarın bizim de yüzümüz gülsün
kızlar hepınıze cok tesekkur ederım pozıtıf sonuç alan arkadaslara saglıklı 9 ay gecırmlerını dılıyrm..transferı olan tedavı asamasında olan ve yarın bıze guzel haberlerı vercek olan benım hastane arkadasım aynı gun tedavıye basldgımız pocapoca ve esraya hayırlı sonuclarla doncekelrıne ınanıyrmm.bugun o kadar gergındımkı hemsıre sonucun cıktgını 15 dk beklemem grektgını soledı doktorun yanına gttım yuzunu eksıtmeye gerek yok hamılesın dedııı bı sarıldım doktora bı agladım omzunda hemsıresınden tut temzlıkcısıne kadar herkes tebrık ettı..sonuc beklerken yanımda bı kadın vardı kucagında bebegı dedım tuplemı evet dedı doktara tesekkur amaclı gelmıs 9 aylık nur topu gıbı oglu olmuş maşallah..
kızlarr yaa hepınzı cok sevıyorummm sonuc ne olursa olsun bız bu yola bas koydukkk sonuna kadarda devam edıcez
Kızlar biliyorsunuz benim embriyolar donduruldu ve ekimde transferim olacak inşallah ama bu topik benim ugurum ve hamile kalırsam mutlaka ilk buraya yazacagim, o zamana takip eden olur mu bilmiyorum amainanın hergün uğrayıp okuyorum hamile arkadaslara çok çok çok sevindim esra ve pocapocanin yarın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum, bu topigin hepsi hamile kalır inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
inş.bitanem artık yolun sonuna geldın ve ınanyrmkı guzel sonuclarla donucn bu aksam yasın okucam sana pocapocaya ve tum arkadaslarıma dua edıcem bırbırımızı en ıyı bız anlarz..allah emeklerımızın karsılıgını versin
canım çok sevindim bna da dua et tutsun bebişim bugün transferin 2.günü 2 gndr kasık ağrım var..sende de olmuşmuydu hayırlı olsun cnm çok ama çok sevindim ilk denemen miydi?
yarın nasıl gelecek bilmiyorum elimde idrar testi tekrar tekrar bakıyorum mutlu oluyorum
ne de olsa bu ilk çift çizgili testim kucağıma alıp yatarmışım
kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen yarın bizim de yüzümüz gülsün
kızlar hepınıze cok tesekkur ederım pozıtıf sonuç alan arkadaslara saglıklı 9 ay gecırmlerını dılıyrm..transferı olan tedavı asamasında olan ve yarın bıze guzel haberlerı vercek olan benım hastane arkadasım aynı gun tedavıye basldgımız pocapoca ve esraya hayırlı sonuclarla doncekelrıne ınanıyrmm.bugun o kadar gergındımkı hemsıre sonucun cıktgını 15 dk beklemem grektgını soledı doktorun yanına gttım yuzunu eksıtmeye gerek yok hamılesın dedııı bı sarıldım doktora bı agladım omzunda hemsıresınden tut temzlıkcısıne kadar herkes tebrık ettı..sonuc beklerken yanımda bı kadın vardı kucagında bebegı dedım tuplemı evet dedı doktara tesekkur amaclı gelmıs 9 aylık nur topu gıbı oglu olmuş maşallah..
kızlarr yaa hepınzı cok sevıyorummm sonuc ne olursa olsun bız bu yola bas koydukkk sonuna kadarda devam edıcez
Valla benim ki benden de heyecanlı yarını nasıl beklicem diye başımin etini yiyip duruyor çok heyecanlı
Kızlar biliyorsunuz benim embriyolar donduruldu ve ekimde transferim olacak inşallah ama bu topik benim ugurum ve hamile kalırsam mutlaka ilk buraya yazacagim, o zamana takip eden olur mu bilmiyorum amainanın hergün uğrayıp okuyorum hamile arkadaslara çok çok çok sevindim esra ve pocapocanin yarın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum, bu topigin hepsi hamile kalır inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
ben artık adetimi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?