kızlar hepınıze cok tesekkur ederım pozıtıf sonuç alan arkadaslara saglıklı 9 ay gecırmlerını dılıyrm..transferı olan tedavı asamasında olan ve yarın bıze guzel haberlerı vercek olan benım hastane arkadasım aynı gun tedavıye basldgımız pocapoca ve esraya hayırlı sonuclarla doncekelrıne ınanıyrmm.bugun o kadar gergındımkı hemsıre sonucun cıktgını 15 dk beklemem grektgını soledı doktorun yanına gttım yuzunu eksıtmeye gerek yok hamılesın dedııı bı sarıldım doktora bı agladım omzunda hemsıresınden tut temzlıkcısıne kadar herkes tebrık ettı..sonuc beklerken yanımda bı kadın vardı kucagında bebegı dedım tuplemı evet dedı doktara tesekkur amaclı gelmıs 9 aylık nur topu gıbı oglu olmuş maşallah..
kızlarr yaa hepınzı cok sevıyorummm sonuc ne olursa olsun bız bu yola bas koydukkk sonuna kadarda devam edıcez
Kızlar biliyorsunuz benim embriyolar donduruldu ve ekimde transferim olacak inşallah ama bu topik benim ugurum ve hamile kalırsam mutlaka ilk buraya yazacagim, o zamana takip eden olur mu bilmiyorum amainanın hergün uğrayıp okuyorum hamile arkadaslara çok çok çok sevindim esra ve pocapocanin yarın güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum, bu topigin hepsi hamile kalır inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım yarın inşallah senden de güzel haberi alıcaz. yarın da güzel bir gün olacak inanıyorum ben:)) dualarım seninle
kızlar değerim 12 yani 7 den 12 olmuş sanırım kimyasal
slm kizlar benide araniza kabul edermisiniz? Ama benim durum fazla ic acici degil ben tedaviye gecen ay basladim 1 eylulde yumurta toplandi sadece 2 yumurta cikti ama onlarda dollenmediler cok acayip duygu durumundayim ilk denememdi ama cok umutluydum onumuzdeki ay uzun tedaviyi deneyecem ama hicbir fikrim yok bu konuda yardimci olabilecek biri varmi?Doktorum anlatti fakat ben danimarkadayim ve dil konusundada dort dortluk degilim esimde tam turkceye ceviremiyor o yuzden yardim ederseniz sevinirim
Aramıza hosgeldin başak,ne demek kabul eder miyiz? Tabiki bizimlesin...Durumum hic te öyle umutsuz değil,bu topikte umutsuzluğa yer yok bastan söylemeliyim, ne olursa olsun güçlü ve umutla başlıyoruz tedaviye sonucu ne olursa olsun, elimizden geldiğince yardım ederiz sana, merak ettiklerini sorarsın bize? Anladığım kadarıyla henüz transfer yapılmadı ve önümüzdeki ay tedaviye başlayacaksın, simdiden hayırlı uğurlu olsun, türkçeyide dert etme, topikte iki tane İngilizce öğretmeni var, biride benim:) tedavinde bol şans...
Esra'dan bugün ve Mmine'den yarın güzel haberler bekliyoruuuz :)
Canım ben bugün yine korkuyorum hiç gidip sonuç almak istemiyorum
Canım ben bugün yine korkuyorum hiç gidip sonuç almak istemiyorum
Tsk ederim Lilymeredin,evet guclu olmaliyim cunku baska bir secenegim yok:) zaten kendimle basbasa kaldigimda gucsuzlugumun farkina variyorum yoksa etrafimdakilere guclu gorunmekten bikmis durumdayim:)Yumurtalar dollenmedigi icin transfer yapilamadi....onumuzdeki ay sizin sans dileklerinize cok ihtiyacim olcak.Tekrardan tskler,iyi geceler...
Biliyorum, seni çok iyi anlıyorum. Ama o sonuç kağıdını eline aldığında olumsuz bir sonuç varsa bile seni en iyi anlayacak kişilerin burada olduğunu düşün. Benim içime olumlu doğuyor, inşallah öyledir. Hadi bi cesaret :)
Esracım senin hala burada ne işin var canım benim?
Hayatının en güzel günü olacak belki de bugün...
Nereden biliyorsun...
Mutlaka merak ediyorsundur.
Hadi canım ,al da gel sonucunu...
Paylaş bizimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?