Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Inşallah güzel sonuç alırım peki sende herhan gibi bir belirti varmı ben de hiç birşey yok göğüs ağrım hepten gitti adet ağrım yok bel ağrım yok sık idrara çıkma yok ne bilim yaa

Bende ara ara karın ağrısı oluyor. Sık idrar bende hiç olmadı. Midem sadece 1 kez ağrıdı. Göğüslerim biraz acıyor ama her zaman değil.

Her şeyden önemlisi: Her insan farklıdır, herkeste belirtiler farklıdır. Dün doktorum dedi ki: Bazı insanlar daha döllenme olur olmaz vücudunda değişiklik hisseder, ilk günden itibaren midesi bulanabilir. Bazı insanlar ise hamilelik boyunca çok fazla değişiklik hissetmeyebilir dedi.

Her halükarda sonucu öğreneceksin. Bugün öğrenmezsen bu sefer için içini yiyecek. Benim fikrim: gerçeği öğren, sonra konuşalım olur mu? Ama tabii ki son karar senin.

Inşallah güzel sonuç alırım peki sende herhan gibi bir belirti varmı ben de hiç birşey yok göğüs ağrım hepten gitti adet ağrım yok bel ağrım yok sık idrara çıkma yok ne bilim yaa

canım biz burdayız sonucun olumsuz bile olsa sözlerimizle teselli edemeyiz ama en azından seni anlayan insanlar burda allah yardımcın olsun

Bence herşeyin başı moral ve pozitif düşünce.
Ayrıca ben 8 yıl önce doğal yoldan hamileliğimde 1 ayı geçmişti ve hiçbir belirti olmadığından farketmemiştim bile..
Doktorum da sakın belirti arama dedi..
Hiçbir belirti olmayabilir de..
Sonuçta Rabbim ol demişse oluyor arkadaşlar,herşey,herkes bir vesile...
Kuruntu,vesvese uzak durmamız gereken duygular bu dönemde..
Ben Temmuz topiğindenim..
8 Eylül C.tesi test tarihim..
Ve transferin ilk gününden beri HAMİLEYİM diyorum,hep pozitifim..
Olur ya da olmaz,Allah bilir...
Ama pozitif olmak varken,neden negatif olmayı seçeyim ki?
Her ne olursa olsun dünyanın sonu da değil.
Çok şükür eşim var,ailem var,dostlarım var,bir işim,kariyerim var ...
Beni hayata bağlayan çok şey var diyorum...
Ve son yumurtama kadar ,bedenim,psikolojim,maddiyatım devam ettiği sürece ,bebişime kavuşana kadar yola devam kararım var..

Şimdi abdest alıp bi meryem süresi okuyup öyle gidicem zaten hastane saat 2.5da çıkacak dedi sonucu

Esracım en iyisini düşünmüşsün..
Hadi yüksek moralli ol bakalım...
Son dakikaya kadar umudumuz var bitanem....
Meryem iyidir...
Bir de Yasin oku canım...
Bir de Salatı tefriciye okuyup şöyle dua et:
''Ya Rabbi,Ya Rabbi,Ya Rabbi!
Eşimle ben evlat sahibi olmak istiyoruz.
Kız veya erkek evlattan hangisi hayırlısı ise sen bize onu nasip et.AMİN''
O kadar emek veriyoruz hepimiz canım arkadaşım,umut en büyük dayanağımız bizim...

Şimdi abdest alıp bi meryem süresi okuyup öyle gidicem zaten hastane saat 2.5da çıkacak dedi sonucu

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİM

beta hcg 168,8

Ay canım hayırlı olsun...
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla...
Taze anne ,bebeğine nihayet tam anlamıyla kavuştu..
Tey tey tey....herkesi Pocapoca nın bebek halayına bekliyorum...haydi kızlar..tey tey tey....
Düğün bayram var... :

teşekkür ederim arkadaşlar allahım inşallah kalp atışlarını duymayı keseyi görmeyi sağlıklı bir gebelik geçirmeyi en sonunda da kucağımıza almayı nasip eder.
allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün,kimsenin kucağını boş bırakmasın...

canım cok svındım 2 gundur ne guzell bol bol hamiş haberı aldık bu topk ugurlu geldı
saglıklı 9 ay gecırelım inş

Son düzenleme:
Canım benim gerçekten bu çok güzel haber çok sevindim
Hadi darısı bana ben sonucu almaya gidiyorum inşallah bende böyle bir haber ile dönerim

ben yeniyim aranızda sizi takip ediyordum hep gizli gizli =)) tebrik ederim arkadaşlar allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizim başımıza inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…