Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

pocapoca canım ya ben takıbımı umutta yaptrcaktım doguma kadar sonucta doktrm bılıyo dıe surecı ama gebelık suresınce hafta sonları yokmus h.içi veryrs dedıler bende esımle gtmek ıstyrm herseyını grsun dıe kesesını kalp atısını hareketlerını cınsıyetını..galıba baska doktra gıdıcm uzelerekte olsa

Esranın sonucunun 2'de yani şimdi çıkmış olması lazımdı...
İnşallah onun da POZİTİF olur da ,bir halay da onunla beraber çekeriz...

esracım gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşş....
hadi canım bir güzel haber bitanem...

Ben geldim kızlar malesef negatif kocaman bir 0.0 nasip değilmiş

Esra'cım senin ve eşinin canınız sağolsun..
Elber üzüldük,ama hakkında hayırlısı buymuş demek ki..
Birdahakine inşallah bebişine kavuşursun bitanem..

Inşallah kızlar pes etmek isyan etmek yok elbet biraz kendimi toparlayıp doktorun uygun gördüğü günde devam tekrar salı günü randevum var nedenini tartisicam doktorlar ve zorlayıp 2ebriyo transferi yaptırıcam bu sefer bende

Harikasın, gurur duyuyorum seninle. Bildiğim kadarıyla bu kez 2 tane konabiliyor ama emin değilim.

anladım canım o güne kadar iyi bir dr. araştırıp bulursun üzülme..ben de memleketimdeyim burda bir dr gideceğim..
10 gün sonra gideceğiz snan da öyle demişlerdi dimi?
son adet tarihini baz alacağız herhalde

kızlar dun OPU vardı 5 yumurtam toplandı hala aramadlarrr çok korkuyorum bu saate kadar aramaları gerekmiyo muyduuu

pes etmek yok canım, senin adına ne kadar üzüldüğümü tahmin edebiliyorsundur, ama hemen toparlan çünkü stres yok,panik yok,negatif enerji yok, olana kadar,sonuna kadar devam, olacak Allahın izniyle, öpüyorum seni ve sabır diliyorum...

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnn, bütün dileklerine canu gönülden katılıyorum ve yine canu gönülden tebrik ediyorum, bizim için de dua et taze annecik,Allah en kısa zamanda bize de nasip etsin

Son düzenleme:
Yumurta kalitesi ile ilgili doktorlara mail yolladım gelen cevaplar aşağıda:
Merhaba

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’ n den IVF Koordinatörü Funda KOÇMAN ben.

Dr. Cem Bey’ e sormuş olduğunuz soru ile ilgili olarak;

Yumurta kalitenizi arttırmak için; Triple Strength Fish Oil 3X1, Resreratrol 250mg 1X1, Coenzim Q10 100mg 1X1 kullanabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımla.

anlattığınız öyküden sorun yumurta kalitesi duruyor.bunu arttırmak için dhea kullanılabilir.ancak çok etkili olacağını söyleyemem.yumurta olgunluğunu arttırmak için folikül boyutları büyütülebilir,yumurtalar dışarıda olgunlaştırılabilir.ya da farklı çatlatma iğnesi kullanılabilir.selamlar. NUR DOKUZEYLÜL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…