ne guzel yaa dogumlarımız aynı zamana denk gelıcek cogumuzun
Ben geldim kızlar malesef negatif kocaman bir 0.0 nasip değilmiş
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİM
beta hcg 168,8
Çok üzüldüm canım allah sabrını versin canın sağolsun napcan gülüm
Inşallah kızlar pes etmek isyan etmek yok elbet biraz kendimi toparlayıp doktorun uygun gördüğü günde devam tekrar salı günü randevum var nedenini tartisicam doktorlar ve zorlayıp 2ebriyo transferi yaptırıcam bu sefer bende
pocapoca canım ya ben takıbımı umutta yaptrcaktım doguma kadar sonucta doktrm bılıyo dıe surecı ama gebelık suresınce hafta sonları yokmus h.içi veryrs dedıler bende esımle gtmek ıstyrm herseyını grsun dıe kesesını kalp atısını hareketlerını cınsıyetını..galıba baska doktra gıdıcm uzelerekte olsa
kızlar dun OPU vardı 5 yumurtam toplandı hala aramadlarrr çok korkuyorum bu saate kadar aramaları gerekmiyo muyduuu
Inşallah kızlar pes etmek isyan etmek yok elbet biraz kendimi toparlayıp doktorun uygun gördüğü günde devam tekrar salı günü randevum var nedenini tartisicam doktorlar ve zorlayıp 2ebriyo transferi yaptırıcam bu sefer bende
teşekkür ederim arkadaşlar allahım inşallah kalp atışlarını duymayı keseyi görmeyi sağlıklı bir gebelik geçirmeyi en sonunda da kucağımıza almayı nasip eder.
allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün,kimsenin kucağını boş bırakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?