Inşallah kızlar pes etmek isyan etmek yok elbet biraz kendimi toparlayıp doktorun uygun gördüğü günde devam tekrar salı günü randevum var nedenini tartisicam doktorlar ve zorlayıp 2ebriyo transferi yaptırıcam bu sefer bende
kızlar günaydın güzel haberlerden ilk ben başlayayım beta hcg 366.85 çık tı allaha şükür
Bebiş atta geliyooooor.Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sana da bir ticker yapalım.Grubumuzun uğuru olsun.Transferin tarihi ne zaman dı?Kızlaaaaar :))) Gülücüklerimden de anlaşılacağı gibi söz verdiğim gibi güzel haberlerle döndüm :)) Değerim 156 çıktı. Allah'ıma şükürler olsun ve isteyen bütün arkadaşlarıma da inşallah aynı sonuçları göstersin, bu akşam kendim ve hepimiz için yine dua edeceğim. Süreç boyunca hep destek oldunuz, dua ettiniz, Allah kısmet ettiyse bu sizlerin de sayesinde oldu. Hepinizden Allah razı olsun.
Şimdi sırada kimyasal gebelik ve dış gebelik gibi ihtimalleri ortadan kaldırmak var :)) Benim 3. gün embriyosuydu ve bu değer 12. güne ait. Cumartesi günü tekrar kan istedi, bu kez sonucun 600 civarında olmasını istiyor doktor.
Aynı sevinçli haberleri esraersoy ve mmine'den bekliyorum. Her şeyin hayırlısı Esra,Allah bir gece daha dua etmeni istedi, demek seviyor senin dua etmeni. Hepinizi çooook öpüyorum!!!
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİM
beta hcg 168,8
Hepiniz den allah razı olsun kızlar kendimi tutamıyordum sonra kendimi mutfakta buldum böreği keki kurabiyeri derken 4çeşit oldu ama çok iyi geldim bana
Kanbar canım dondurulmuş ebriyom var onu da aynı hastanede yaptırıcam o da olmazsa benim evine fulya uzak ama umut tüp bebek daha yakın aynı yakadayiz o yüzden ona giderim burdaki hastanede hemşireler ve sekreter çok iyi çok mennun kaldım ama doktor konusunda birşey diyemem yorumsuz
Ben geldim kızlar malesef negatif kocaman bir 0.0 nasip değilmiş
Bebiş atta geliyooooor.Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sana da bir ticker yapalım.Grubumuzun uğuru olsun.Transferin tarihi ne zaman dı?
Canım, özel mesajda attığın soruyu gördüm, cevap da yazdım, ama 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyormuşumKısaca buradan yanıt vereyim istedim:
Benim transferimden sonraki 2-3 gün boyunca karnım, kasıklarım, belim ağrıdı. Bu iyiye işaret, ama ilaçların etkisiyle de olabiliyor, bu nedenle çok üstünde durma, kendinde belirti arama. Sonraki günler ağrı hemen hemen yok olmuştu, ama transferin 8. günü birden ve çok fazla olarak yine arttı aynı tip ağrılar, o da yerleşme ağrısıymış... Çok öpüyorum.
Canım hakkında hayirlisi olsun inşallah dondurulmuslarin var hiç üzülme herşey güzel olacak merak etme...
Benimde gelecek ay dondurulmuş transferim var hem belli mı olur belki beraber hamile kalırız
Ayyy kimi kutlasam şaşırdım.2 gün giremedim birsürüüü annemiz olmuş.Herkesin bebeği hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
Esra,üzülme şimdi hayırlısı değilmiş.Bencede bir dahaki transferine 2 hatta 3 tane koydur.olasılık artar.
esracım dondurulmuşlarla şans ta artıyor.
benim de 2.denemem,dondurulmuşlarla ve kendimi hamile hissediyorum..
test tarihim 8 eylül/c.tesi...
2.de tutacak bak,gör senin de..
bahçeci grubu harikadır aklında olsun,umutta da ulun uluğ süperdir canım arkadaşım.
slm kizlar benide araniza kabul edermisiniz? Ama benim durum fazla ic acici degil ben tedaviye gecen ay basladim 1 eylulde yumurta toplandi sadece 2 yumurta cikti ama onlarda dollenmediler cok acayip duygu durumundayim ilk denememdi ama cok umutluydum onumuzdeki ay uzun tedaviyi deneyecem ama hicbir fikrim yok bu konuda yardimci olabilecek biri varmi?Doktorum anlatti fakat ben danimarkadayim ve dil konusundada dort dortluk degilim esimde tam turkceye ceviremiyor o yuzden yardim ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?