Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım nerede oturduğunu bilmiyorum ama,ben Bahçeci/Fulya Dr.Erbil Beyden inanılmaz memnunum..
Hastane,labaratuvar,embriyoloji,embriologlar herşey 1.sınıf.
Tavsiye ettiğim doktorsa ,sanki kendi kızkardeşinin tüp bebek tedavisini yaparcasına,elinden gelen herşeyi yapıyor canım..
Çok memnun kalırsın.

Hepiniz den allah razı olsun kızlar kendimi tutamıyordum sonra kendimi mutfakta buldum böreği keki kurabiyeri derken 4çeşit oldu ama çok iyi geldim bana
Kanbar canım dondurulmuş ebriyom var onu da aynı hastanede yaptırıcam o da olmazsa benim evine fulya uzak ama umut tüp bebek daha yakın aynı yakadayiz o yüzden ona giderim burdaki hastanede hemşireler ve sekreter çok iyi çok mennun kaldım ama doktor konusunda birşey diyemem yorumsuz

Son düzenleme:
canım çok üzgünüm. ama bak dondurulmuşların varmış. çok daha kolay bir protokolle bebişlerine kavuşabilirsin. hem bu sefer 2 koydurtursun. herşey Allahtan canım bihakine olacak biliyorum:))

Bebiş atta geliyooooor.Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sana da bir ticker yapalım.Grubumuzun uğuru olsun.Transferin tarihi ne zaman dı?

Ayyy kimi kutlasam şaşırdım.2 gün giremedim birsürüüü annemiz olmuş.Herkesin bebeği hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
Esra,üzülme şimdi hayırlısı değilmiş.Bencede bir dahaki transferine 2 hatta 3 tane koydur.olasılık artar.

esracım dondurulmuşlarla şans ta artıyor.
benim de 2.denemem,dondurulmuşlarla ve kendimi hamile hissediyorum..
test tarihim 8 eylül/c.tesi...
2.de tutacak bak,gör senin de..
bahçeci grubu harikadır aklında olsun,umutta da ulun uluğ süperdir canım arkadaşım.

esracım bıtanem ne desek bos ıyı yapmısın valla kekler borekler ohhh miss..dondurulmusun varmıs ne guzel rabbım onlarla annelık duygusunu yasatsın

Canım, özel mesajda attığın soruyu gördüm, cevap da yazdım, ama 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyormuşum Kısaca buradan yanıt vereyim istedim:

Benim transferimden sonraki 2-3 gün boyunca karnım, kasıklarım, belim ağrıdı. Bu iyiye işaret, ama ilaçların etkisiyle de olabiliyor, bu nedenle çok üstünde durma, kendinde belirti arama. Sonraki günler ağrı hemen hemen yok olmuştu, ama transferin 8. günü birden ve çok fazla olarak yine arttı aynı tip ağrılar, o da yerleşme ağrısıymış... Çok öpüyorum.

tşk ederim cnm benim bende seni öptüm...

Canım hakkında hayirlisi olsun inşallah dondurulmuslarin var hiç üzülme herşey güzel olacak merak etme...

Benimde gelecek ay dondurulmuş transferim var hem belli mı olur belki beraber hamile kalırız

Bizde seninle menec ile birlikte hamile kalırız inşallah ama ben birde nedenini araştırmak istiyorum

Anne adayı arkadaşlar öncelikte tekrar hayırlı olsun gebeliğiniz bizlere dua edin...size bir sorum olucak 8 veya 9.günlerde yerleşme kanamanız oldumu hpinizin?o kanama kesin oluyormuş diye bişey dedi bir arkadaşım tuttuğunda,o kanama olmadığında tutmuyormuş...öyle bi durum gerçekten varmı?hepinizde o kanama oldumu acaba?kafama takıldı arkadaşımın dediği yardımcı olursanz sevinirim hepinşz öpüldünz

Zaten 3tane dondurulmuş var canım inşallah kalitesi bozulmaz ama ben yine de 2tane yeter derim

Çok sağol canım peki senin neden tutmadigini araştırdılar mi ilkinden sonra inşallah 2.denemede tutar çok zor bir süreç özellikte transfer'e kadar olan süre değil ama sonrası çok zor özellikle bu iğneler çok zor

canım tedavin hayırlı olsun uzun kısa süre mühim değil yeni başlamışsın hayırlısıyla sonuçlansın inşallah iki ingilizce öğretmeninden biride benim ne istersen sorabilirsin hamilelikten çok infertilite hakkında uzmanlığımız var elimizden geldiği kadar yardım ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…