Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

merhaba anne adayları bşey soracağım benim yarın yumurtam toplanacak bir acı hissedecekmiyim.aklımda olan ikinci soruda transfer işleminde acı hissediyormuyuz birazcık anlatırmısınız.anne adaylarını tebrik ediyorum darısı bekleyen tüm insanlara olur inşallah:))

canımmmmmmmmmm allahım tamamına erdirsin inşallah çok tebrik ederim

canım ben de hiç lekelenme olmadı.

canım hayırlısını istedin,allaha sığındın duanı ettin rabbim hayırlısını vermiştir muhakkak belki bizde dondurulmuşlarla anne olanlardanız kaderimiz böyleeeee napalım ,inşallah ikincide olacak ben bu kez kendimden ne kadar umutluysam sendende o kadar umutluyum allahım aratmasın daha fazla

arkadaşlar dond. tedavisine başladığımdan beri 2 kez muayeneye gittim bugünde ikinciydi zaten,6.5 mm olmuş rahim kalınlığı pazartesi transferim var yani toplam 3 kez gitmiş oluyorum 3 tane çözdürecez dedi 2 tanesini de transfer edecek nasipse hamile olanlara soruyorum : sizin embriyocuklar çözülürken bozulma olmuş muydu?? ya 2 si de bozulursa başka bidahamı çözülüyo nasıl oluyo kızgınım işte gerginim daha doğrusu bu doktorların ne dediğini ben anlamıyorumne varsa sizden var

canım 15 dakika kadar sürüyo zaten anestezi alıyosun hemen uyanıyosun biraz adet sancısı gibi sancın oluyo hiçbirşey hissetmiyosun,allah yardımcın olsun inşallah

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum benim de sadece 3tane dondurulmuş var ve ben bu kalite iyi olursa şans artıyor gibi şeylere inanmıyorum artık 1kalite olup benim gibi tutmayan o kadar çok insan varki ama 2. 3.kalite olup tutanlar çok var ve kaçınci gün ebriyosu olduğu da çok önemli değil sanırım neyse sanırım çok şey bilmek de iyi değil sanırım eşim diyor sende herşeyi biliyorsun birtek diploman eksik diyo ama herşeyi bilmek de çok iyi değilmiş bunu anladım şimdi diyorum ben çok yatmadım yemeğimi yaptım bir hafta geçtikten sonra temizliğimi yaptım filan ondan mi acaba tutmadı diye öyle ki transferden geldim yarim saat oturarak dinlendim sonra kalkıp kendime kahvalti hazırladım daha sonra 1saat uzanıp iğneye gittim filan 2gün sadece taksi ile iğneye gittim sonra yürüme unutup 5lt geçmiyecek şekilde yük taşıdım unutup zıpladim ama tekrar yaptığımda hiç kalkmıcam wc dışında en azından ilk 3gün çünki bu seferkinde çok pişmanlığım var

canım 15 dakika kadar sürüyo zaten anestezi alıyosun hemen uyanıyosun biraz adet sancısı gibi sancın oluyo hiçbirşey hissetmiyosun,allah yardımcın olsun inşallah

Bana yumurta toplamadan 2gün önceki kontrolde 9mm demişlerdi ondan sonra ne kadar olduğunu bilmiyorum

merhjaba kızlar öğlenden beri giremedim saat 2 ye doğru rahatsızladın karaciğer bölgemde bıçak saplanması şeklinde nefes bile aldırmayan bir ağrım oldu okadar ki kımıldyamadım cep tel. ark.çaradım hemen hast. aradım acil dahiliyeye gitmemi sçyledi aile hekimimde safra kesesinden şüphelenince apar topar has.t gittim kan idrar ultason bi sürü test yaptırdım safra kesemde 4mm lik polip varmış ama doktor ağrının bundan değilde şunada yaygın olan sindirim sistemini etkileyen bir enfeksiyon old. (kandada zaten yüksek çıktı crp )söyledi. eve gelip istirahat ettim ama çok korktum allahtan başka bişey değil
bu arada esraersoy canım kendini toparlaman çok güzel inş. son negatifin olsun duarımdasın
y88 canım sormuşsun benim 8. veya 9. günlerde yerleşme kanaması namına hiç bişey olmadı

aynen canım ya ilkinde çok umutluydum ama çokta cahildim,ertesi gün işe bile gittim,köpek gibi yoruldum ama bu kez raporumu alıyorum 1 hafta evdeyim inşalllah bakalım nolucak,nasip olur inşallah bizede

pocapoca tesekkurler canım pekı o yazıyı nasıl yazdın=)

sondan bir önceki aşamada sol tarafta bayrakların üstünde tarihi yazdığın yeri altında yazım alanı var oraya yazıyorsun canım

canım çok geçmiş olsun..

cnm çok geçmiş olsun safra kesesi ağrısı zordur bilirim ben geçn yıl ameliyatla aldırdım acil ameliyat olmuştum bir daha ağrın olmaz inş...tşk ederm cnm cvbın için

Bizde seninle menec ile birlikte hamile kalırız inşallah ama ben birde nedenini araştırmak istiyorum

inşallahhh canım, allah bize de en kısa zamanda nasip etsin, bizi de güldürsün inşallahhhh, en kısa zamanda hamile arkadaşlarımıza yetişelim, peş peşe doğuralım meleklerimizi

çok geçmiş olsun canım, nazar boncuğun olsun allah bir daha da yaşatmasın, öptüm
hamiş:yeğenimize iyi bak :)

Selam canlar sorularımızdan bir kolaj yapıp kendimden ornek vereyim...benim ilk tup bebek denemem kimyasal gebelikti yani once tutuyordu dolayısıyla 8.gun kahverengi yerleşme kanamam olmustu, bu dondurulmuşla ikinci transfer bunda hamileyim şükür ve 8 ve 9.gun kahverengi yani yerleşme kanamam gene oldu ys88 cim,ama kanama değil hafif lekelenme seklindeydi...

Dondurulmusla transferde transfer gunu sabahı çözülüyor embriyolar -196 dereceden yavaş yavaş çözülüyor cozulurken bozulma ihtimali hep var öyle söylüyorlar ama bide bozulmuyorsa değme keyfine, bir keyifleniyorsun çünkü o zaman cok sağlam dıyordun icinden kendi kendine benimkiler 5 sy donmuş vaziyettetdiler:) şayet açılan tupte iki tane var ve ikiside bozulursa diğer tup açılır yedekte embriyo varsa iste boyle...benim son tüpüm kaldi ondada 4 tane var insAllah Rabbim bu bebegi doğurmama izin verirse ona gerek kalmaz şimdilik sonra kardes icin saklarız:) bu arada 5 sene saklayabiliyoruz dondurulmuslari ey Yarabbim walla mucize bu dondurulmuslar...

Bu arada ikinci kez transfere girince daha bir dikkatli olunuyor,inancınız olsun herkese dışardan harika geliyo olabilir ama bizi biz anlarız ancak ve dunyanın en zor ısı yatmak, çünkü mecbur hissediyorum,korkuyorsun yani ben oyleyim tutsak gibiyim ama uzun sure ayakta kalmiyirum ...su an 7. Haftamdayim ama hala yatıyorum kızlar...kan sulandirici iğne oluyorum zaten,coraspirin bide geceleri uyumadan yürüyorum

demek sende de kan pihtilasmasi var.bendede var.gecen sefer bacaklarimdaki kasigimdaki damarlar heep derinin altinda mosmor görünüyodu.bunlar niye böyle olduki diyodum.hareketsizliktendi sonradan anladim.bu sefer bende günümün cogunu yürüyerek gecirecegim.mecbur yürüyüs yapmaliyiz.yesil kabak varya kizartiyoruz o kan pihtilasmasini düzenliyomus.onu rendeleyip ya yogurtlayip ya limonlayip tuzlayip yiyorum cig cig.korkuyorum ben bu pihtilasmadan.

gecmis olsun.Allah korusun bebegi ve seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…