teşekkür ederim arkadaşlar allahım inşallah kalp atışlarını duymayı keseyi görmeyi sağlıklı bir gebelik geçirmeyi en sonunda da kucağımıza almayı nasip eder.
allah bu yolda uğraşan herkesin yüzünü güldürsün,kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Anne adayı arkadaşlar öncelikte tekrar hayırlı olsun gebeliğiniz bizlere dua edin...size bir sorum olucak 8 veya 9.günlerde yerleşme kanamanız oldumu hpinizin?o kanama kesin oluyormuş diye bişey dedi bir arkadaşım tuttuğunda,o kanama olmadığında tutmuyormuş...öyle bi durum gerçekten varmı?hepinizde o kanama oldumu acaba?kafama takıldı arkadaşımın dediği yardımcı olursanz sevinirim hepinşz öpüldünz
merhaba anne adayları bşey soracağım benim yarın yumurtam toplanacak bir acı hissedecekmiyim.aklımda olan ikinci soruda transfer işleminde acı hissediyormuyuz birazcık anlatırmısınız.anne adaylarını tebrik ediyorum darısı bekleyen tüm insanlara olur inşallah:))
arkadaşlar dond. tedavisine başladığımdan beri 2 kez muayeneye gittim bugünde ikinciydi zaten,6.5 mm olmuş rahim kalınlığı pazartesi transferim var yani toplam 3 kez gitmiş oluyorum 3 tane çözdürecez dedi 2 tanesini de transfer edecek nasipse hamile olanlara soruyorum : sizin embriyocuklar çözülürken bozulma olmuş muydu?? ya 2 si de bozulursa başka bidahamı çözülüyo nasıl oluyo kızgınım işte gerginim daha doğrusu bu doktorların ne dediğini ben anlamıyorumne varsa sizden var
canım 15 dakika kadar sürüyo zaten anestezi alıyosun hemen uyanıyosun biraz adet sancısı gibi sancın oluyo hiçbirşey hissetmiyosun,allah yardımcın olsun inşallah
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum benim de sadece 3tane dondurulmuş var ve ben bu kalite iyi olursa şans artıyor gibi şeylere inanmıyorum artık 1kalite olup benim gibi tutmayan o kadar çok insan varki ama 2. 3.kalite olup tutanlar çok var ve kaçınci gün ebriyosu olduğu da çok önemli değil sanırım neyse sanırım çok şey bilmek de iyi değil sanırım eşim diyor sende herşeyi biliyorsun birtek diploman eksik diyo ama herşeyi bilmek de çok iyi değilmiş bunu anladım şimdi diyorum ben çok yatmadım yemeğimi yaptım bir hafta geçtikten sonra temizliğimi yaptım filan ondan mi acaba tutmadı diye öyle ki transferden geldim yarim saat oturarak dinlendim sonra kalkıp kendime kahvalti hazırladım daha sonra 1saat uzanıp iğneye gittim filan 2gün sadece taksi ile iğneye gittim sonra yürüme unutup 5lt geçmiyecek şekilde yük taşıdım unutup zıpladim ama tekrar yaptığımda hiç kalkmıcam wc dışında en azından ilk 3gün çünki bu seferkinde çok pişmanlığım var
canım 15 dakika kadar sürüyo zaten anestezi alıyosun hemen uyanıyosun biraz adet sancısı gibi sancın oluyo hiçbirşey hissetmiyosun,allah yardımcın olsun inşallah
pocapoca tesekkurler canım pekı o yazıyı nasıl yazdın=)
merhjaba kızlar öğlenden beri giremedim saat 2 ye doğru rahatsızladın karaciğer bölgemde bıçak saplanması şeklinde nefes bile aldırmayan bir ağrım oldu okadar ki kımıldyamadım cep tel. ark.çaradım hemen hast. aradım acil dahiliyeye gitmemi sçyledi aile hekimimde safra kesesinden şüphelenince apar topar has.t gittim kan idrar ultason bi sürü test yaptırdım safra kesemde 4mm lik polip varmış ama doktor ağrının bundan değilde şunada yaygın olan sindirim sistemini etkileyen bir enfeksiyon old. (kandada zaten yüksek çıktı crp )söyledi. eve gelip istirahat ettim ama çok korktum allahtan başka bişey değil
bu arada esraersoy canım kendini toparlaman çok güzel inş. son negatifin olsun duarımdasın
y88 canım sormuşsun benim 8. veya 9. günlerde yerleşme kanaması namına hiç bişey olmadı
merhjaba kızlar öğlenden beri giremedim saat 2 ye doğru rahatsızladın karaciğer bölgemde bıçak saplanması şeklinde nefes bile aldırmayan bir ağrım oldu okadar ki kımıldyamadım cep tel. ark.çaradım hemen hast. aradım acil dahiliyeye gitmemi sçyledi aile hekimimde safra kesesinden şüphelenince apar topar has.t gittim kan idrar ultason bi sürü test yaptırdım safra kesemde 4mm lik polip varmış ama doktor ağrının bundan değilde şunada yaygın olan sindirim sistemini etkileyen bir enfeksiyon old. (kandada zaten yüksek çıktı crp )söyledi. eve gelip istirahat ettim ama çok korktum allahtan başka bişey değil
bu arada esraersoy canım kendini toparlaman çok güzel inş. son negatifin olsun duarımdasın
y88 canım sormuşsun benim 8. veya 9. günlerde yerleşme kanaması namına hiç bişey olmadı
Bizde seninle menec ile birlikte hamile kalırız inşallah ama ben birde nedenini araştırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?