inşallahhh canım, allah bize de en kısa zamanda nasip etsin, bizi de güldürsün inşallahhhh, en kısa zamanda hamile arkadaşlarımıza yetişelim, peş peşe doğuralım meleklerimizi
demek sende de kan pihtilasmasi var.bendede var.gecen sefer bacaklarimdaki kasigimdaki damarlar heep derinin altinda mosmor görünüyodu.bunlar niye böyle olduki diyodum.hareketsizliktendi sonradan anladim.bu sefer bende günümün cogunu yürüyerek gecirecegim.mecbur yürüyüs yapmaliyiz.yesil kabak varya kizartiyoruz o kan pihtilasmasini düzenliyomus.onu rendeleyip ya yogurtlayip ya limonlayip tuzlayip yiyorum cig cig.korkuyorum ben bu pihtilasmadan.
Selam canlar sorularımızdan bir kolaj yapıp kendimden ornek vereyim...benim ilk tup bebek denemem kimyasal gebelikti yani once tutuyordu dolayısıyla 8.gun kahverengi yerleşme kanamam olmustu, bu dondurulmuşla ikinci transfer bunda hamileyim şükür ve 8 ve 9.gun kahverengi yani yerleşme kanamam gene oldu ys88 cim,ama kanama değil hafif lekelenme seklindeydi...
Dondurulmusla transferde transfer gunu sabahı çözülüyor embriyolar -196 dereceden yavaş yavaş çözülüyor cozulurken bozulma ihtimali hep var öyle söylüyorlar ama bide bozulmuyorsa değme keyfine, bir keyifleniyorsun çünkü o zaman cok sağlam dıyordun icinden kendi kendine benimkiler 5 sy donmuş vaziyettetdiler:) şayet açılan tupte iki tane var ve ikiside bozulursa diğer tup açılır yedekte embriyo varsa iste boyle...benim son tüpüm kaldi ondada 4 tane var insAllah Rabbim bu bebegi doğurmama izin verirse ona gerek kalmaz şimdilik sonra kardes icin saklarız:) bu arada 5 sene saklayabiliyoruz dondurulmuslari ey Yarabbim walla mucize bu dondurulmuslar...
Bu arada ikinci kez transfere girince daha bir dikkatli olunuyor,inancınız olsun herkese dışardan harika geliyo olabilir ama bizi biz anlarız ancak ve dunyanın en zor ısı yatmak, çünkü mecbur hissediyorum,korkuyorsun yani ben oyleyim tutsak gibiyim ama uzun sure ayakta kalmiyirum ...su an 7. Haftamdayim ama hala yatıyorum kızlar...kan sulandirici iğne oluyorum zaten,coraspirin bide geceleri uyumadan yürüyorum
Çok sağol canım peki senin neden tutmadigini araştırdılar mi ilkinden sonra inşallah 2.denemede tutar çok zor bir süreç özellikte transfer'e kadar olan süre değil ama sonrası çok zor özellikle bu iğneler çok zor
Canım cevabın için sağol benim isim yine riskte oluyor sadece 3ebriyom var inşallah bozulmadan çözülür beni büyük stres sıkıntı bekliyor yine ve bu sefer bende hep yatıcam yalnız olmak çok zor oluyor ama bebeğim için mecbur katlanicam
Esracım biz doktorumla ilkini saymıyoruz,çünkü kötü bir doktor,yanlış bir seçimdi...
aslında ben o doktoru hiç istememiştim..
neyse uzatmayayım
benim sebebi belirsiz intertifilite.
ben evlendiğim gün doğal yoldan hamile kamıştım zaten..
maalesef benim sağlık problemim nedeniyle oğlumu aldırmak zorunda kaldık.
ne bir daha da çocuğumuz olmadı 8 yıldır...
inşallah bu tutmuştur esram..
senin de tutacak bak gör bitanem..
umut ve ulun uluğu seç bitanem...
Anne adayı arkadaşlar öncelikte tekrar hayırlı olsun gebeliğiniz bizlere dua edin...size bir sorum olucak 8 veya 9.günlerde yerleşme kanamanız oldumu hpinizin?o kanama kesin oluyormuş diye bişey dedi bir arkadaşım tuttuğunda,o kanama olmadığında tutmuyormuş...öyle bi durum gerçekten varmı?hepinizde o kanama oldumu acaba?kafama takıldı arkadaşımın dediği yardımcı olursanz sevinirim hepinşz öpüldünz
kızlar ben dayanamadım test yaptım 23 çıktı
merhaba anne adayları bşey soracağım benim yarın yumurtam toplanacak bir acı hissedecekmiyim.aklımda olan ikinci soruda transfer işleminde acı hissediyormuyuz birazcık anlatırmısınız.anne adaylarını tebrik ediyorum darısı bekleyen tüm insanlara olur inşallah:))
kızlar ben dayanamadım test yaptım 23 çıktı
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum benim de sadece 3tane dondurulmuş var ve ben bu kalite iyi olursa şans artıyor gibi şeylere inanmıyorum artık 1kalite olup benim gibi tutmayan o kadar çok insan varki ama 2. 3.kalite olup tutanlar çok var ve kaçınci gün ebriyosu olduğu da çok önemli değil sanırım neyse sanırım çok şey bilmek de iyi değil sanırım eşim diyor sende herşeyi biliyorsun birtek diploman eksik diyo ama herşeyi bilmek de çok iyi değilmiş bunu anladım şimdi diyorum ben çok yatmadım yemeğimi yaptım bir hafta geçtikten sonra temizliğimi yaptım filan ondan mi acaba tutmadı diye öyle ki transferden geldim yarim saat oturarak dinlendim sonra kalkıp kendime kahvalti hazırladım daha sonra 1saat uzanıp iğneye gittim filan 2gün sadece taksi ile iğneye gittim sonra yürüme unutup 5lt geçmiyecek şekilde yük taşıdım unutup zıpladim ama tekrar yaptığımda hiç kalkmıcam wc dışında en azından ilk 3gün çünki bu seferkinde çok pişmanlığım var
Mine'cim daha öncekine göre artmış mı yani?
Mine'cim daha öncekine göre artmış mı yani?
Inşallah canım sen adet oldun mu ben bugün ilaç almadım bakalım ne zaman olucam eşim bayrama denk gelirse erteleriz bu sefer diyor ama ben istemiyorum ve ilk denemeden sonra nedenini araştırıyorlarmı senin için bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum çünki ben rahim filmi bile çektirmeden tüp'e geçtim gerçekten çok zor bir durum şimdi seni daha iyi anlıyorum ne kadar güçlü dursam da olmuyor gözlerim şişti artık başım ağrıyor ama zaman herşey'in ilacı burda mutlu olanların mutluluğu ile yetinmeye ayakta kalmaya çalışıyorum tabi en büyük destekcim eşim oluyor sağolsun
Edirne.cim çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer ve rahatlarsin
kızlar ben dayanamadım test yaptırdım 23 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?