Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

inşallahhh canım, allah bize de en kısa zamanda nasip etsin, bizi de güldürsün inşallahhhh, en kısa zamanda hamile arkadaşlarımıza yetişelim, peş peşe doğuralım meleklerimizi

Inşallah canım sen adet oldun mu ben bugün ilaç almadım bakalım ne zaman olucam eşim bayrama denk gelirse erteleriz bu sefer diyor ama ben istemiyorum ve ilk denemeden sonra nedenini araştırıyorlarmı senin için bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum çünki ben rahim filmi bile çektirmeden tüp'e geçtim gerçekten çok zor bir durum şimdi seni daha iyi anlıyorum ne kadar güçlü dursam da olmuyor gözlerim şişti artık başım ağrıyor ama zaman herşey'in ilacı burda mutlu olanların mutluluğu ile yetinmeye ayakta kalmaya çalışıyorum tabi en büyük destekcim eşim oluyor sağolsun

Edirne.cim çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce geçer ve rahatlarsin

Kan pihtilasmasi yok ben de canım bildigim kadarı ile önlem amaçlı veriyor doktor şimdi Ağustos'un 7 sinden beri clexan kullanıyorum ve uç hafta daha yapicakmisim bu iğneyi ayın 21 inde kontrolum var İYİKİ veriyor çünkü ben cok hareketsizim,korkuyorum ayakta durmaya,ütü bile yapmıyorum radyasyon yayiyo diyr,yığıldılar orada ama umurumda değil gerçi tutacaksa her türlü tutar tutmayacaksa istersen yatağa bağlasınlar seni tutmaz...transfer gunünden beri yalnızım ilk 3 gun kocam baktı bana gerisin geri hep tek...yalnızlıkta zor be...insAllah bu günlerin acısını guzel bir sekilde çıkarmak nasip olur kızlar...kabak tavsiyen icin sagol canimm

Canım cevabın için sağol benim isim yine riskte oluyor sadece 3ebriyom var inşallah bozulmadan çözülür beni büyük stres sıkıntı bekliyor yine ve bu sefer bende hep yatıcam yalnız olmak çok zor oluyor ama bebeğim için mecbur katlanicam

canim illa kendini dinleyip belirti arayacaksan rahimini dinle.komple kasigindaki agrilar baska biseydende olabilir.rahimini ve yumurtaliklarini takip et.rahiminde sizlama,yanma hissi,agri(bazen cok bazen icin icin) batismalar ve kasigindan beline dogru uzanan agrilar..umarim yardimci olur bunlari biliyorum.

Esracım biz doktorumla ilkini saymıyoruz,çünkü kötü bir doktor,yanlış bir seçimdi...
aslında ben o doktoru hiç istememiştim..
neyse uzatmayayım
benim sebebi belirsiz intertifilite.
ben evlendiğim gün doğal yoldan hamile kamıştım zaten..
maalesef benim sağlık problemim nedeniyle oğlumu aldırmak zorunda kaldık.
ne bir daha da çocuğumuz olmadı 8 yıldır...
inşallah bu tutmuştur esram..
senin de tutacak bak gör bitanem..
umut ve ulun uluğu seç bitanem...

Sonu guzel olsunda bu uğurda her seye katlanırız ,sonra insAllah bebeklerimiz kucağımızda iken çektiğimiz bu sıkıntılar insAllah aklımıza gelmez çünkü cok sey alıp goturuyo bizden bu tedavi,bilen bilir...dualarımda hep olacaksın Esra,saglikla ikinci denemende her seyin yolunda gitsin ve sen saglikla bebeğini kucağına al insAllah...

Bu sefer de aynı yerde yaptırıcam inşallah gerek kalmaz umut'a ama bu olmazsa orda bulurum kendimi tabi bunu yaparsam tamamen sıfırlanicaz bu yüzden de en az 6ay ara vermek zoründa kalırım ben hiç hamile kalmadım yaklaşık 3yıldır çocuk istiyorum neden de bende pko var

Bende hiçbir kanama olmadı canım...

Yumurta toplama hafif bir anestezi ile yapılıyor, ben sonrasında hiçbir ağrı hissetmedim. Çok fazla yumurtası toplananlarda birazcık ağrı olabiliyormuş. Transfer işleminde ise acı zaten yok, herhangi bir muayene gibi düşün.

Esra bence bu anlattıklarınla ilgisi yok. Doktor bana özellikle sürekli yatmanın yarardan çok zararı olduğunu vurgulamıştı. Birkaç saatlik bir dinlenmeden sonra evde hafif yürüyüş yapmamı, akşama doğru daha fazla yürümemi, daha sonra mutfakta çok hafif bir şekilde hareket etmemi söyledi. Ertesi günü ben dışarıya çıktım, iğne yaptırdım, hatta markete girdim. Üçüncü günü evde daha hareketliydim, akşam dışarıda yemek yedik. Dördüncü gün dışarıda bayağı bir dolaştım. Beşinci gün normal işime başladım. Elbette ağır kaldırmak, karnı zorlayan hareketler, ıkınmak, gerinmek, uzanmak yasak, ama bunların dışında ben her şeyimi yapıyordum. Doktoruna yine danış tabii ama sürekli yatmak iyi değil diye biliyorum. Çünkü kan dolaşımı yavaşlıyor, kabızlık ihtimali artıyor ve bebeğin tutunmak için kana ihtiyacı var, aspirin alma nedenlerimizden birisi de bu.

seni çok iyi anlıyorum, ilk 2 gün ağlamaktan gözlerim şişti her şeye ağlıyordum, sonra depresyon, sonra kabulleniş ve sonra yeniden umut yeşeriyor en azından benim öyle oldu, ne mutlu ki acı ilk günkü etkisini yitiriyor zamanla, insanoğlu aksi olursa nasıl yaşardı bilmiyorum, allahtan zaman en iyi ilaç, ben doktorumla reglimin ortalarına doğru görüşeceğim ve tabi ona sorularım olacak ben rahim filmi de çektirdim bütün tahlillerimi de yaptırdım 5.gün 1.kalite 2 embriyo transferi de oldu %70 şansımız vardı ve olmadı, bu sefer embriyo traşlama isteyeceğim, tutunma iğnesi diye bir iğneden bahsediyorlar onu soracağım, doktoruna bu sefer temkinli olmak istediğini, rahim filmi neden çekilmediğini sor bence de, bence tüp bebekten önce çekilmesi gerekli, aklına gelen her şeyi sor o kadar para veriyoruz ve düzgün cevapları ve tedavileri hak ediyoruz...eşlerin yaklaşımı çok önemli tabi, Allah en kısa zamanda mutluluğunuzu yavrularınızla taçlandırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…