Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

ben ilaçaları bıraktığımın 2.günü adet oldum, doktorum 3-5 gün içinde olursun demişti, unutmuşum cevaplamayı, öptüm

Benim de 5.gün 1.kalite tek ebriyo ama bize sadece %45şans verdi doktor rahim filmi çektirmeden gitmiştim gerek görmedi ama bakalım belki bu sefer ister ama isterse tabi bizi maddi olarak biraz zora sokar ama olsun bu tutunma iğnesi ve traşlamayi not alicam simdi bende doktora sorum o halde hatta yine o güne kadar aklınıza birşey gelirse söyleyin de not alım yine inşallah bu sefer son olur hepimiz için de gerçekten tüp bebek zor ama kötü sonuç almak 1000kat daha zor ne diyim ki artık hayırlısı böyleymiş

Mine bak canım boşa üzüldün sen de çok güzel katlanmış inşallah keseyi de görürsün yakında herkese morel umut olabiliyorum ama kendime işlemiyor hiç birşey

kizlar tüp bebekte yüzde 70 hamile kalma sansi diye bisey yokmus.ben druma sordum,trdeki drlar bu kadar basari vaad ediyorlar diye.siz niye en fazla yüzde 40 diyorsunuz dedim.olamaz öyle bisey dedi.en fazla yüzde 40 mis.inanmayin o kadar yüksek ihtimallere.

canım tabi ki başarı yüzdesi ortalama 35-40, ama bir de kendi durumuna göre bir değerlendirme var, düşün 12 embriyo hepsi blast ve 1.kalite, yani şartlar gayet uygun ve durumuna göre bu değerlendirme yapılıyor, yoksa gelin size tüp bebek yapalım başarı yüzdemiz 70 demiyorlar, doktorum da gayet gerçekçi bir insandır

Benim 15yumurtam toplandı ama sadece 4ebriyo kaldı onun da biri transfer edilmişti zaten 3kaldı senin kaç tane toplanmıştı ki canım ben yaşim genç diye şansım çok büyük sanıyordum ama hiç alakası yokmuş demekki

anladim canim.ben o masali anlatanlara diyorum zaten.var öyle abartili oranlar veren.

anladim canim.ben o masali anlatanlar var onlari diyorum.var öyle abartili oranlar söyleyenler.

canım 17 yumurta toplandı, 16 tanesi döllendi 9 tanesi 5.güne gitti, 3.tanesi de 6.güne, hatta doktorum bunlar iyi yarışçı hepsi iyi 1.yi seçemedik diye espri yapmıştı, ama bak sonuç negatif, canım daha önce de arkadaşlara sayıya ve kaliteye takılmayın demiştim sadece 2 embriyosu ve 2.kalite transferi olan arkadaşlar şimdi hamile, rahat ol, hiçççç sıkma canını,yoktan var edene bak gerisi boş...

Son düzenleme:
minecim ne güzel bak değerin katlanmış çok sevindim
kendine dikkat et ilaçlarını kullan bebeğin seninle buna inan

kiizzz pocapoca gidin yatin bebisinle.hamile kadin bu saatte ayakta olur mu aa:)))
bende o topic senin bu topic benim gezdim kaldim buralarda.en iyisi bende yatayim.iyi geceler..

Selam uğurlu topigimin en guzel anneleri ve anne olacak uğurlu adaylar :) hepinize guzel bir gun diliyorum,gunünüz guzel geçsin...

Ticker'ım çok güzel oldu, teşekkürler :))

Ama ben Lilymeredin'inkinin aynınsı copy-paste yaptığım için yanlış oldu sanırım :) Ne copy-paste etmem gerekiyor?

Son düzenleme:
selam kızlar bugun 5. günüm..günler geçmiyor. ilkinden farklı olarak bu sefer hep pozitif şeyler hissediyorum. ilk transferimde gayet sağlıklıydım, bu seferkinde hastalandım, ateşlendim, sistit oldum ama yine de bebişlerim benimle gibi hissediyorum. inşallah öyledir. Allahtan eşim bu hafta izinli ve sürekli yanımda yoksa çok sıkılırdım. bir de sizler varsınız tabi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…