Ticker'ım çok güzel oldu, teşekkürler :))
Ama ben Lilymeredin'inkinin aynınsı copy-paste yaptığım için yanlış oldu sanırım :) Ne copy-paste etmem gerekiyor?
selam kızlar bugun 5. günüm..günler geçmiyor. ilkinden farklı olarak bu sefer hep pozitif şeyler hissediyorum. ilk transferimde gayet sağlıklıydım, bu seferkinde hastalandım, ateşlendim, sistit oldum ama yine de bebişlerim benimle gibi hissediyorum. inşallah öyledir. Allahtan eşim bu hafta izinli ve sürekli yanımda yoksa çok sıkılırdım. bir de sizler varsınız tabi:)))
Olsun ne olcak,benim tickerim senin,seninki benim,yavrular doğsun hepsine sticker yapistiricam buluşuruz o zaman belki:)
http://lbdf.lilypie.com/LE62p3.png
canım bu linki kopyala profilini düzenle bölümündeki çizelge kısmına yapıştır.değişiklikleri kaydet de.sayfaya dön..
umarım beğenirsin..
mrb arkadaşlar nasılsınz?transfer gününü saymazsak 4.günüm bugün kasık ağrılarım sürekli devam ediyor bugn sol kasığım çok ağrıyo we afedersinz beyaz akıntım hafif hafif olmaya başladı olumlu mu acaba bunlar
benim negatifti biliyorsun, hiç akıntım yoktu, akıntının olması iyiye işaret diye biliyorum...
kaç transfer yapılmıştı cnm ilk denemen miydi senin?sorun neydi sizde inşallah bir dahakine olur bende beklemedeyim günler zor geçiyo akıntım başladı kasık ağrım transferin ertesi güününden başladı we ateşim oldu 2 gün sende de olmuş muydu bunlar
2 tane transfer edilmişti, ilk zamanlar bir şey yoktu 6.günden itibaren başladı ağrı,ateş ve terleme, ama hiç akıntım yoktu kupkuruydum, inşallah pozitif olacak çok dinleme kendini bence,sorunumuz pko canım... benim belirti sandıklarım meğer ilaçların yan etkisiymiş
2 tane transfer edilmişti, ilk zamanlar bir şey yoktu 6.günden itibaren başladı ağrı,ateş ve terleme, ama hiç akıntım yoktu kupkuruydum, inşallah pozitif olacak çok dinleme kendini bence,sorunumuz pko canım... benim belirti sandıklarım meğer ilaçların yan etkisiymiş
cnm ya insanın kendini dinlememesi elde değil...benm ilk günlerden başladı belirtileri..inşallah güzelim ya çok sağol..benmde sorunum pko 24 yaşındayım ,lk denemem allah kmsenin emeklerini ziyan etmesn
Cook yakında menaccimin o belirtileri gercek olucak rabbimin izniyle donmuş bebeklerini alıp simsicak isiticak Rahmi'nde ve kucağına alacak sonrada hep beraber bulusup bebislerimizi mincircaz :)
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?