Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Sen hic canını sıkma benim bebiste cok savaşcı çıktı ne badire atlattım,hepsigececek bebisin seninleeeeee bunlar savaşçı asil bebeler :))

Olsun ne olcak,benim tickerim senin,seninki benim,yavrular doğsun hepsine sticker yapistiricam buluşuruz o zaman belki:)

Çok tatlısın, teşekkür ederim :)) Kesinlikle buluşalım 40'ları çıkınca :))

Ve tabii sonra diğer arkadaşlarımızla da 1-2 ay sonra tekrar :)

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar nasılsınz?transfer gününü saymazsak 4.günüm bugün kasık ağrılarım sürekli devam ediyor bugn sol kasığım çok ağrıyo we afedersinz beyaz akıntım hafif hafif olmaya başladı olumlu mu acaba bunlar

benim negatifti biliyorsun, hiç akıntım yoktu, akıntının olması iyiye işaret diye biliyorum...

benim negatifti biliyorsun, hiç akıntım yoktu, akıntının olması iyiye işaret diye biliyorum...

kaç transfer yapılmıştı cnm ilk denemen miydi senin?sorun neydi sizde inşallah bir dahakine olur bende beklemedeyim günler zor geçiyo akıntım başladı kasık ağrım transferin ertesi güününden başladı we ateşim oldu 2 gün sende de olmuş muydu bunlar

2 tane transfer edilmişti, ilk zamanlar bir şey yoktu 6.günden itibaren başladı ağrı,ateş ve terleme, ama hiç akıntım yoktu kupkuruydum, inşallah pozitif olacak çok dinleme kendini bence,sorunumuz pko canım... benim belirti sandıklarım meğer ilaçların yan etkisiymiş

cnm ya insanın kendini dinlememesi elde değil...benm ilk günlerden başladı belirtileri..inşallah güzelim ya çok sağol..benmde sorunum pko 24 yaşındayım ,lk denemem allah kmsenin emeklerini ziyan etmesn

Cook yakında menaccimin o belirtileri gercek olucak rabbimin izniyle donmuş bebeklerini alıp simsicak isiticak Rahmi'nde ve kucağına alacak sonrada hep beraber bulusup bebislerimizi mincircaz :)

cnm ya insanın kendini dinlememesi elde değil...benm ilk günlerden başladı belirtileri..inşallah güzelim ya çok sağol..benmde sorunum pko 24 yaşındayım ,lk denemem allah kmsenin emeklerini ziyan etmesn

aminnnnn, ya benim negatif ve sorun pko diye sakın ha kuruntulara girme, kimseyle kıyaslama kendi durumunu, pko olup korunmadığı ilk ay hamile kalan da var, ilk tüp denemesinde pozitif gören de çokkk, göreceksin pozitifi ve kucağına alacaksın bebeğini, böyle yapma gergin olmaman lazım, elini karnına koy ve inan, dua et bol bol, öptüm...

Cook yakında menaccimin o belirtileri gercek olucak rabbimin izniyle donmuş bebeklerini alıp simsicak isiticak Rahmi'nde ve kucağına alacak sonrada hep beraber bulusup bebislerimizi mincircaz :)

olacak inanıyorum, rabbim bir gün nasip edecek elbet olana kadar sabırla deneyeceğiz, anne olmanın mutluluğunu yaşayınca hepsini unuturuz bu sıkıntılarınbazen rüyamda görüyorum anne olduğumu nasıl mutlu oluyorum, gerçeğinin mutluluğu nasıldır kim bilirdeliririm mutluluktan...

30 kere yazmısım valla nasılsınız dıe ıyım bende heyecanla keseyı gormeyı beklıyoruz sen nasılsın dondurulmuslarla onumuzdekı ay baslıyomusn tedavıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…