olacak inanıyorum, rabbim bir gün nasip edecek elbet olana kadar sabırla deneyeceğiz, anne olmanın mutluluğunu yaşayınca hepsini unuturuz bu sıkıntılarınbazen rüyamda görüyorum anne olduğumu nasıl mutlu oluyorum, gerçeğinin mutluluğu nasıldır kim bilir deliririm mutluluktan...
30 kere yazmısım valla nasılsınız dıeıyım bende heyecanla keseyı gormeyı beklıyoruz sen nasılsın dondurulmuslarla onumuzdekı ay baslıyomusn tedavıye
Sen hic canını sıkma benim bebiste cok savaşcı çıktı ne badire atlattım,hepsigececek bebisin seninleeeeee bunlar savaşçı asil bebeler :))[/QUiyorum OTE]
lilymeredin çok sağol canım. biliyorum bazen aklıma geliyosun, diyorum o da neler atlattı. sen topiğimizin ilk annesi, uğurusun zaten:)
Sen hic canını sıkma benim bebiste cok savaşcı çıktı ne badire atlattım,hepsigececek bebisin seninleeeeee bunlar savaşçı asil bebeler :))[/QUiyorum OTE]
lilymeredin çok sağol canım. biliyorum bazen aklıma geliyosun, diyorum o da neler atlattı. sen topiğimizin ilk annesi, uğurusun zaten:)
Canimsin...:) biraz uğurum varsa hepimize gelsin insallah,bu topige giripte,yazipta,okuyupta,gizliden takip edende,kim varsa herkes hamile kalsinnnnn insallaaah,öpüyorum canım...
lilymeredin canım anca nete girdim doktor 1 hafta 10 gün sonra gel dedi işte önümüzdeki hafta cumartrsi gideyim diyorum ben erken gitmek istemiyorum çokta sen nasılsın varmı bulantı halszlik falan
E tabi tam zamanında gitki Rabbim hem keseyi göstersin sana hem de kalp atışlarını,banada 10 gun sonra gel demişti..iyiyim cok şükür,kokulara karsı asiri duyarlılık var, bide bu aralar mide bulantilarim oluyo hafif hafif sonra yemek yiyince geçiyor,iştahım her zamanki gibi ne görsem yiyesim oluyo ama bu normal Halim :) öpüyorum canım.
hamıle arkadaslara sorum olcak gebelık takıbını tup bebek yaptrdgınız yerdemı devam edıceksınız..yoksa baska kadın dogumcuyamı gtceksınız
merhaba canım yeni gordum msjini ama ben özel msj atamıyorum henüz. benim ilk 3 gun bir belirtim yoktu. ya da sistit acısından anlamamış olabilirim. ilk 2 akşam ateşlendim. hatta biraz yüksekti ateşim. şuansa adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli ve çok rahatsız edici bir ağrı değil ama. özellikle yürürsem, ayakta kalırsam oluyor. benim 2.denemem, dondurulmuşlarla denedik bu sefer.
senin ilk günden beri ağrın var sanırım. inşallah birlikte hamileyiizzzz diyeceğiz :)))
Bugün kanamam oldu kalp atışını göremeden gidiyor galiba.. Sadece tahlillerde gördüğüm bebeğim beni bırakma ne olu((çok üzgünüm...
Bugün kanamam oldu kalp atışını göremeden gidiyor galiba.. Sadece tahlillerde gördüğüm bebeğim beni bırakma ne olu((çok üzgünüm...
Insallah birsey olmaz.Arkadasin dedigi gibi hemen dr git.Hayirli haberle dondoktora git hemen güzelim düşük önleyici iğne hap vs var...ihmal etme umutsuzluğa düşme hemen allah bu kadarını nasip etti devamı gelir inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?