Bugün kanamam oldu kalp atışını göremeden gidiyor galiba.. Sadece tahlillerde gördüğüm bebeğim beni bırakma ne olu((çok üzgünüm...
inşallah güzelimm hamişlerin bol dualı anına biz denk geldik sağolsunlar...hemen hemen benzer ikimizinde...ilkinde de bunları hissettin mi sen?ya birde 2 gündr sol kasığımı sanki bişey oyuyor o şekilde ağrım oluyotransfer kaç tane oldu sana
Bugün kanamam oldu kalp atışını göremeden gidiyor galiba.. Sadece tahlillerde gördüğüm bebeğim beni bırakma ne olu((çok üzgünüm...
şimdi göbekten iğnemi yaptım :/ pazartesi yumurtalarım toplanacak sanırım.enson sag ve sol da toplam 8-9 tane olusmustu sizce sayısı azmı cok heyecanlıyım.bide üstüne sigarayı bırakmıstım baya bir zorlanıyorum ama napim sabrediyorum sonu güzel olsun inşallah tabiiki hepimiz içinn :))
canım ilkinde de biraz ağrım olmuştu ama bu sefer biraz daha fazla. ilkinde 5.gündü sanırım ağrılarım kesilmişti. bana bu sefer 2 tane transfer oldu. inşallah topiğimiz uğurlu gelecek bize de:))) ama günler geçmiyor, sen nasıl geçiriyorsun bu süreyi?
merhaba canım yeni gordum msjini ama ben özel msj atamıyorum henüz. benim ilk 3 gun bir belirtim yoktu. ya da sistit acısından anlamamış olabilirim. ilk 2 akşam ateşlendim. hatta biraz yüksekti ateşim. şuansa adet olacakmışım gibi hissediyorum sürekli ve çok rahatsız edici bir ağrı değil ama. özellikle yürürsem, ayakta kalırsam oluyor. benim 2.denemem, dondurulmuşlarla denedik bu sefer.
senin ilk günden beri ağrın var sanırım. inşallah birlikte hamileyiizzzz diyeceğiz :)))
benim biraz değil 3/4 gün çok aşırı bir ağrım oldu sol tarafımı sanki oyan bişey vardı ama bugün 5.günümz geçti ağrım ayakta durunca hafifce başlıyo...birde akıntım arttı bayağa günler ewet geçmiyo 1 hafta kaldı sonuç almamıza senin transferin 2 si mi 3 ü mü ?benim 2 eylül...inşallah güzel sonuç alırız bana 3 embryo transfer edildi inşallah 1 tanesi olsun tutmuştur başka ne gibi belirtilern var cnm
akıntı bende de var ama jelden olabilir diye düşünüyorum. ayakta durunca benim de aynı şey oluyor. zaten yatsam mı otursam mı napsam bilemiyorum:)) 3 embriyo ise şansın yüksek, zaten seninle ilgili içime olumlu şeyler doğuyor canım:)) benim transfer günüm 1 eylül . bugun acaip agresifim mesela sanki adet öncesi gibi. korkuyorum adet olucam diye(
cnm sizde sorun neydi?yaşın kaç?ben 24 yaşındayım pko sorunumuz var tedaviyi nerden gördün?ay çok mu sordumbirlikte sonuç alcaz die merak ettm seni
ya hamile olan arkadaşlar birazcık bize yardımcı olabilir misiniz sizi bıktırmak istemeyiz ama merak iştesürekli test gününe kdr ağrınz oldumu yoksa ara ara mı ağrınız oldu we transferden sonra ateşiniz oldumu mesela sonraki gün kusurumuza bkmayın bi umuttur arıyoruz işte
kızlar benım ınanılmaz kasık agrım var normalmı bu ya korkmaya basldım:18:
ya hamile olan arkadaşlar birazcık bize yardımcı olabilir misiniz sizi bıktırmak istemeyiz ama merak iştesürekli test gününe kdr ağrınz oldumu yoksa ara ara mı ağrınız oldu we transferden sonra ateşiniz oldumu mesela sonraki gün kusurumuza bkmayın bi umuttur arıyoruz işte
kızlar benım ınanılmaz kasık agrım var normalmı bu ya korkmaya basldım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?