Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

şimdi göbekten iğnemi yaptım :/ pazartesi yumurtalarım toplanacak sanırım.enson sag ve sol da toplam 8-9 tane olusmustu sizce sayısı azmı cok heyecanlıyım.bide üstüne sigarayı bırakmıstım baya bir zorlanıyorum ama napim sabrediyorum sonu güzel olsun inşallah tabiiki hepimiz içinn :))

canım ilkinde de biraz ağrım olmuştu ama bu sefer biraz daha fazla. ilkinde 5.gündü sanırım ağrılarım kesilmişti. bana bu sefer 2 tane transfer oldu. inşallah topiğimiz uğurlu gelecek bize de:))) ama günler geçmiyor, sen nasıl geçiriyorsun bu süreyi?

sayısı iyi canım inş. kaliteli ve güzelde döllenirler benim 2 taneydi biri boş çıktı tek yumurta ve 2. kaliteydi ve şuanda hamileyim hiç canını sıkma dua et rabbim duaları geri çevirmez inş. herşey güzel olacak

benim biraz değil 3/4 gün çok aşırı bir ağrım oldu sol tarafımı sanki oyan bişey vardı ama bugün 5.günümz geçti ağrım ayakta durunca hafifce başlıyo...birde akıntım arttı bayağa günler ewet geçmiyo 1 hafta kaldı sonuç almamıza senin transferin 2 si mi 3 ü mü ?benim 2 eylül...inşallah güzel sonuç alırız bana 3 embryo transfer edildi inşallah 1 tanesi olsun tutmuştur başka ne gibi belirtilern var cnm

cnm sizde sorun neydi?yaşın kaç?ben 24 yaşındayım pko sorunumuz var tedaviyi nerden gördün?ay çok mu sordum birlikte sonuç alcaz die merak ettm seni

akıntı bende de var ama jelden olabilir diye düşünüyorum. ayakta durunca benim de aynı şey oluyor. zaten yatsam mı otursam mı napsam bilemiyorum:)) 3 embriyo ise şansın yüksek, zaten seninle ilgili içime olumlu şeyler doğuyor canım:)) benim transfer günüm 1 eylül . bugun acaip agresifim mesela sanki adet öncesi gibi. korkuyorum adet olucam diye(

ya hamile olan arkadaşlar birazcık bize yardımcı olabilir misiniz sizi bıktırmak istemeyiz ama merak işte sürekli test gününe kdr ağrınz oldumu yoksa ara ara mı ağrınız oldu we transferden sonra ateşiniz oldumu mesela sonraki gün kusurumuza bkmayın bi umuttur arıyoruz işte

Son düzenleme:

:119: allah korusun canm ne adeti yaaaaaaa ağzından yel alsın jeli opudan beri kullanıyorum dünden beri 4.günümden yani akıntım başladı...benim 2 eylül bebeişlerimz arasında 1 gün var seninki 1 gün büyük olcak oyy teyzesi yer onu ewet cnm 3 embriyo transfer oldu nasip işi bunlar güzelim genelde arkadaşlarımın çoğu olumlu hissettiklerini düşünüorlar...allah kmsenin emeğini ziyan etmesin herkesin tutsun...ben bi yatıyom bi dolaşıyom dr um hastalıklı gibi yatıp durma dedi bana

cnm sizde sorun neydi?yaşın kaç?ben 24 yaşındayım pko sorunumuz var tedaviyi nerden gördün?ay çok mu sordum birlikte sonuç alcaz die merak ettm seni

olur mu öyle şey istediğin kadar sorabilirsin canım:) benim yaş 33, endometriozis. senin ilk denememiydi

kızlar benım ınanılmaz kasık agrım var normalmı bu ya korkmaya basldım:18:

Ne demek, elimizden geldiği kadar yanıtlarız. Hamileliği ilerlemiş arkadaşlar daha güzel yanıt verirler, benim kimyasal olup olmadığını yarınki test sonucundan inşallah anlayacağız. Ama rahminde tutunduğunu biliyoruz, buna dayanarak cevap vereyim: Transferden sonra + 8-9. gün gibi ağrı oldu, onun dışında ara ara ağrı oldu. Ateşim 37.5'a kadar çıkmıştı. Ama her zaman olduğu gibi yine ekleyelim: Lütfen belirti aramayın, herkeste farklı olabilir. Ağrı olması gebelik olduğunu; olmaması da gebelik olmadığını göstermez :)

canm bende pek belirti namına bişey olmadı sadece 8 -9 .günlerde sol kasığımda oyuylma tarzı bi ağrı oldu kısa süreli okadar inş. olumlu sonuç alıcaksın iyi düşüneli iyi olsun

ayy ne bılım canım bıde jelden yarım saat sonra topak topk gelmeye basldı korktum..3 gundur ınanılmaz agrı var cuma nasıl gelcek yaa:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…