Ne demek, elimizden geldiği kadar yanıtlarız. Hamileliği ilerlemiş arkadaşlar daha güzel yanıt verirler, benim kimyasal olup olmadığını yarınki test sonucundan inşallah anlayacağız. Ama rahminde tutunduğunu biliyoruz, buna dayanarak cevap vereyim: Transferden sonra + 8-9. gün gibi ağrı oldu, onun dışında ara ara ağrı oldu. Ateşim 37.5'a kadar çıkmıştı. Ama her zaman olduğu gibi yine ekleyelim: Lütfen belirti aramayın, herkeste farklı olabilir. Ağrı olması gebelik olduğunu; olmaması da gebelik olmadığını göstermez :)
olur mu öyle şey istediğin kadar sorabilirsin canım:) benim yaş 33, endometriozis. senin ilk denememiydi
sayısı iyi canım inş. kaliteli ve güzelde döllenirler benim 2 taneydi biri boş çıktı tek yumurta ve 2. kaliteydi ve şuanda hamileyim hiç canını sıkma dua et rabbim duaları geri çevirmez inş. herşey güzel olacak
kızlar benım ınanılmaz kasık agrım var normalmı bu ya korkmaya basldım:18:
:119: allah korusun canm ne adeti yaaaaaaaağzından yel alsın jeli opudan beri kullanıyorum dünden beri 4.günümden yani akıntım başladı...benim 2 eylül bebeişlerimz arasında 1 gün var seninki 1 gün büyük olcak oyy teyzesi yer onu ewet cnm 3 embriyo transfer oldu nasip işi bunlar güzelim genelde arkadaşlarımın çoğu olumlu hissettiklerini düşünüorlar...allah kmsenin emeğini ziyan etmesin herkesin tutsun...ben bi yatıyom bi dolaşıyom dr um hastalıklı gibi yatıp durma dedi bana
kızlar sağolun desteğiniz için teşekkürler doktorumu aradım yoğun değil kanamam zaten progestan kullanıyorum işe başladım ayakta kalmışsın ondan olmuştur dedi... zaten şu an ankaraya gitmem zor fethiyedeyim dinlenmem gerekiyormuş....ama pazartesi başlamam gerekiyor ben okul öncesi öğretmeniyim.....
kızlar sağolun desteğiniz için teşekkürler doktorumu aradım yoğun değil kanamam zaten progestan kullanıyorum işe başladım ayakta kalmışsın ondan olmuştur dedi... zaten şu an ankaraya gitmem zor fethiyedeyim dinlenmem gerekiyormuş....ama pazartesi başlamam gerekiyor ben okul öncesi öğretmeniyim.....
GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız uzun zamandr giremedim net yoktu bugün 11. günüm hala bir belirtim yok 8.ve 9. günde idrar testi yaptım ama malesef negatifti acaba erkenmi diye kendimi avuttum ama kısmet pazartesi günü kan testi yapılıcak inşallah kanda çıkar diye umut ediyorum.
kızlar bu arada bir sürü hamişimiz olmuş teker teker hepinizi tebrik ediyorum darısı bizlerin başına.
esraersoy cnm senin için çok üzüldüm cnm ama yapıcak bişey yok dondurulmuşlarında varmış en kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.allah hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin bizlere inşallah.
kızlar uzun zamandır listeyi düzenleyememiştim hatırladıgım kadar düzenlemeye çalıştım eger yanlışlıkla değişik bi düzenleme yaptıysam kusura bakmayın hatırlatın tekrar düzenliyim olurmu?
hepinizi çok öpüyorum.dua edin olurmu güzel haberlerle döneyim pazartesi günü?
günaydın kızlar nasılsınz?herkes neden topiği terketti anlamadım hiç sayfa ilerlemiyo görüşemiyoruz...sağ kasığım,belimin sağ tarafı we sağ bacağım ağrıyor inşallah olumlu bir belirtidir.çok umutusz olmaya başladım ya zaaman geçtikçe korkuyorum...mimoza canım nerelerdesin sen ne durumdasın.?ececim benim tedavim bitti test tarihim 15 eylül..düzenleme yaparsan belirteym dedm
geldiim:)) benim bugun hiçbir belirtim yok canım. ne bir ağrı, ne sızı. zaten bugun ilk kez içimde negatif hisler belirdi. hayırlısı artık ne diyelim..
günaydın kızlar nasılsınz?herkes neden topiği terketti anlamadım hiç sayfa ilerlemiyo görüşemiyoruz...sağ kasığım,belimin sağ tarafı we sağ bacağım ağrıyor inşallah olumlu bir belirtidir.çok umutusz olmaya başladım ya zaaman geçtikçe korkuyorum...mimoza canım nerelerdesin sen ne durumdasın.?ececim benim tedavim bitti test tarihim 15 eylül..düzenleme yaparsan belirteym dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?